Bert - Dan Eliasson avgår!

  visningar 45,638

Berts Värld

Månad sedan

Berts jultal: sepost.info/dev/video/1IfUrqanaaekyNM.html
Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Instagram: bertsvarld
Berts privata Instagram: bertwilliskarlsson
Twitter: bertsvarld
Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsson?c=1
Med Blipp får du alla fördelarna som hos en bilhandlare när du köper eller säljer privat Länk: blipp.se/
Glöm inte att använda koden "BERT" för att få rabatt på tjänsten Blipp om du ska köpa eller sälja bil. När du använder koden så försvinner arvodet som Blipp vanligtvis tar ut när man tjänsten.
Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGsik9gk8T22j7UNrLe6?si=3MKuf0_GQS69j_LqP9fWaA
Leos hemsida: lzkonsult.nu
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer
Leo Morgan Roos
Leo Morgan Roos 29 dagar sedan
Om man ifrågasätter någon man inte vet något om skall man hålla tyst ! På vlket sätt är Greta duktig vad god och precisera dig Bert !
Leo Morgan Roos
Leo Morgan Roos 29 dagar sedan
Greta vet lika lite om klimatet som Miljöpartiet ! ... Det arbetar minderåriga barnarbetare långt ner i gruvorna för att gräva efter kobolt som det skall vara i elbilarnas bilbatterier och den miljön i dessa gruvor är inte bra , men det säger mp inte något om ... Och frågan blir vad skall vi göra av dessa batterier när dom gjort sitt ? Detta vet Greta Thunberg inte ett endaste dugg om . Kåldiox är näring till växtligheten ... Det har hänt att dessa bilar börjar brinna då har brandkåren vägrat att släcka en sådan bil med risken för explosion . En bilförsäljare sa till mig att dom inte tycker om dessa bilar men att dom blir tvingas sälja sådana ändå . När det gäller vindkraftverk , när det stannar måste dom sätta igång det med bensindrivna motorer för att starta det igen så det släpper ut mer avgaser ... Om det extrema mp får fortsätta ihop med S är vi snart tillbaka till stenåldern med häst och vagn ! ...
Anders Jacobsson
Anders Jacobsson Månad sedan
Bert jag kan inte fatta vad Greta gör för oss när hon är helt okunnig. Läs boken " Klimatkarusellen"
Eva Jakobsson
Eva Jakobsson Månad sedan
barnarbete elbilar , mineraler batterier
karl gustaf Magnusson
karl gustaf Magnusson Månad sedan
Dom vill höjja bonus malus skatten på bilar som inte e elbilar
jan hallgren
jan hallgren Månad sedan
En bögklubb på södra Gran Canaria är missnöjda med att MSB:s generaldirektör Dan Eliasson "dricksar dåligt", trots att han är en välbetald pamp inom staten. En källa till Nyheter Idag avslöjar nya detaljer om generaldirektörens skandalresa mitt under pandemin.
jan hallgren
jan hallgren Månad sedan
Stoppa Pressarnas avslöjande om Dan Eliassons, 59, gay-fest på Kanarieöarna blev avgörande. När det dessutom framkom nya uppgifter om ett vidlyftigt liv i homosex-kretsar i Stockholm och Uppsala blev situationen ohållbar. Generaldirektören avgick drygt tolv timmar efter att han fått Stoppa Pressarnas känsliga frågor kring hans påstått vidlyftiga leverne vid sidan om arbetet som generaldirektör.
jan hallgren
jan hallgren Månad sedan
“MSB:s avgående generaldirektör Dan Eliasson tog inte ut semester när han lämnade Sverige för en privat resa till Las Palmas tidigare i höstas. När han nu slutar kommer han att få nästan 300.000 kronor för över ett års innestående semesterdagar. DN
jan hallgren
jan hallgren Månad sedan
SÅ MÖRKAR DAN ELIASSON SITT OKÄNDA SEXLIV Dan Eliasson döljer sin sexuella läggning. Stoppa Pressarna kan nu avslöja att generaldirektören omgärdas av en rad gay-sexrykten. - Ingen vill att det ska komma ut, berättar en källa på MSB samtidigt som informationsavdelningen på myndigheten gör allt för att skydda chefen.
jan hallgren
jan hallgren Månad sedan
Eliasson var än mer sugen under sin sköna solsemester och sökte sig återigen till unga män. Nu rapporterar sajten Nyheter Idag att generaldirektören dagen före nyårsafton besökt en bögklubb i Puerto Rico på södra Gran Canaria.
Harry Larsson
Harry Larsson Månad sedan
Bert kan ha rätt ibland men han har fel angående Kommunal där vi har privata som kommit in för att sno våra skattepengar dom vill inte betala samma löner som kommunerna så det är Allmega som kommunal lägger ett strejkvarsel mot,sedan kommer Bert i morgon att ta upp Trumps vidriga uppträdande i Washington och viglade sina fans,hoppas det inte kommer hit men USA är ett föregångsland så risken är stor .
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz Månad sedan
Vad gjorde du kl. 02.00 när du blev stoppad i en rutinkontroll. Du uppförde dig inte exemplariskt tydligen. Du som efterlyser kontroller men inte när det gäller dig själv. Din Gloria börjar hänga på sned!!!
Randi Siepen
Randi Siepen Månad sedan
Lösa vilka problem??? I alla fall inga sk ”klimatproblem” . Däremot finns det hur mycket som helst att göra för att förbättra miljön. Managern är Djupa Staten som du säger dig motarbeta.
Laszlo Ströhagen
Laszlo Ströhagen Månad sedan
Sorry hon är en verktyg. slut Greta har ingen kunskap i grunden! Hon har inte studerat kemi, biologi eller fysik i universitetsnivå! Ge kredit till henne är lika fånigt än att ge kredit till svetsare att lösa djup juridiska/politiska poblem i Sverige! Asberger är inte en sjukdom i stället är lätt autistisk syndrom.
Marie Lindberg
Marie Lindberg Månad sedan
Du som hela tiden varit sååå emot Greta. Nu är det 5+ du som bar a hade Neggo om henne och hennes mamma också 😬🤔🤔
Plexus2002
Plexus2002 Månad sedan
En annan sak. Borde inte alla länder ha en egen vaccinefabrik... Det går ju för långsamt att få fram vaccinet. Då kunde man ju tillverka på licens om inte annat... Hörde nu thailand inför en spårapp i mobilerna. Dom har även upprättat vägkontroller mellan Provincer för o kolla folks hälsa ang viruset.. Dom har oxå tydligen en vaccinefabrik där.. Vad gör svenska staten för svenskarna igentligen? Det här har ju blivit världens otryggaste land på samtliga fronter... Stora raset började med Stridshingstens tal: öppna era hjärtan.. Det kommer jag aldrig glömma...
Mats Jönsson
Mats Jönsson Månad sedan
Dan Eliasson 'avgick' inte - han blev omplacerad, med bibehållen lön. 160 000 / mån. En fin representant för 'arbetarepartiet' - inte sant? Sossarna, partiet som gav begreppet 'politisk adel' ett ansikte, tar hand om de sina. Fingerfärdiga Sossepolitruker som gör bort sig landar alltid mjukt. Och Dan Eliassons (S) - karriär är ju inte precis utan klavertramp. Hans lön (och tillkommande förmåner) hade gjort betydligt större nytta inom vården.
Jörgen Jonsson
Jörgen Jonsson Månad sedan
Tredje vågen av cv19 tycks ha nått Spanien. Tittade nyss på Sydkusten tv SEpost
sune stjern
sune stjern Månad sedan
SVERIGE STYRS NU AV EN SOSSE KOMMUNIST DIKTATUR ! REVOLUTIONS TIMMEN ÄR ABSOLUT SLAGEN ÅDALEN 1931 ÄR TILLBAKA ABSOLUT! M+ÖR+DAS ELLER MÖ+RD+A ?!.... GLÖM NY VAL 2022 DIKTATUR SOSSARNA MÅSTE KROSSAS! GOTT FOLK BEVÄPNA ER NU ! Pandemilagen träder i kraft söndagen den 10 och kommer att gälla tom första september över 8 månader! Jag frågar er tror ni på COVID pandemin eller är detta en PLANDEMI som syftar till att av befolka världens människor. dem som har i sjösatt denna i mitt tyckte världshistoriens största BLUFF NÅGONSIN! Detta bedrägeri på tvingas av FN/NWO som är en kommunist totalitär diktatur som med LOCK DOWN mördar människor över hela världen fullständigt medvetet! Komihåg dem mega rika har redan ALLT! Som kan köpas! Som andra människor producerat genom slit b+lo+d tårar och oftast fått väldigt lite ersättning, dom rika OLEGARKERNA suger ut ALLT dom kan ifrån den lilla människan! asen dricker CHAMPAGNE och äter rysk KAVIAR! Och lämnar bröd smulor till tjänarna dom förbrukningsbara slavarna! Stalin m+ör+da+de 120 miljoner av sitt egna oliktänkande folk en metod var SV+ÄL+TDÖ+DEN! Nu i LOCK DOWN utan inkomster så kan folk över hela världen ej köpa mat betala sina skulder hur skall folk överleva denna COVID LOCK DOWN BLUFFEN! Vad tror och tänker ni i SEpost LAND?! Har FN/NWO WHO regeringar i dessa medlems stater länder vårt bästa i åtanke och vill rädda världsbefolkningen med ett otestat GIFT VACCIN som redan skördat liv! Själv tror jag att hela världen! kommer att bli en ny kommunist totalitär diktatur likt CHINA. FN OLIGARKERNA måste bekämpas till varje pris ABSOLUT !.... +++++ mogge censuren.
Mikael Olsson
Mikael Olsson Månad sedan
Har inte Bert pengar så det räcker
Mikael Olsson
Mikael Olsson Månad sedan
Det är ingen sjukdom det är en funktion variation inom NPF
Håkan Nilsson
Håkan Nilsson Månad sedan
jag antar att, varför, ska Statsministern, bry sig, då vi är inom , EU.
Håkan Nilsson
Håkan Nilsson Månad sedan
Det är, inte sant, hmmmm är det sant , eller vad? Rätt retorik, tack. Så blir det mindre , problem, (en tanke).
Håkan Nilsson
Håkan Nilsson Månad sedan
greta, är en, liten flicka, som många Utnyttjar. Snacka om våldtäkt.
M R
M R Månad sedan
Har precis noterat att berts ögonbryn är ju skumma:)
johan argus
johan argus Månad sedan
asså hur kan du gilla Greta e bara bluff ?? blev besviken nu
poulsen96
poulsen96 Månad sedan
Ett tips när det kommer till denna ständiga kritik emot elbilar rekomenderar jag att du läser på lite mer. En elmotor är för det första 4 -5 gånger mer effektiv än en förbränningsmotor där större delen av bränslets energi innehåll bara brinner upp och försvinner. Att bara borra upp olja och att framställa bränslet har en enorm energiförbrukning som du kunnde laddat bilen med direkt istället. Vad det gäller batterier så finns det många olika typer men uttveklingen har gått frammåt och att man bygger bilar med miljövidriga batterier är i dom flesta fall inte alls sant många gånger är dom dessutom möjliga att återvinna.
Carl Akerberg
Carl Akerberg Månad sedan
bert mate really about greta
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz Månad sedan
Kommunal strejken gällde väl privata aktörerna. Nej bort med privata företag för skolor och äldreomsorg. Och nu skall detta Centerparti ånyo driva igenom privat arbetsförmedling. Detta parti har ju tappat allt förnuft. Förr var ju Centern varit något sånär förnuftigt. Förfallet började ju under Maud Olofssons tid sen har det bara eskalerat. För dessa ungtuppar som nu utgör toppen är ju rena katastrofer. Denna Eliasson som hela tiden gör dundertabbar blir befordrad men nu äntligen skall han in på elefantkyrkogården. Varför skall dessa personer hela tiden belönas med avgångsvederlag. Om en vanlig arbetare blir avskedad så straffas den med karens. Endast chefer hur odugliga de än är belönas de med x-antal månadslöner. Svenska folket måste skärpa sig och öppna sina ögon och öron vad betr. SD. Jimmy Å och Ebba B var de partiledare som gillade Trump. Det säger väl allt om dessa två.
Minou Karlsson
Minou Karlsson Månad sedan
Nä Bert; invandrarna emot Sverige! Kommer hit och hatar på folk och samhället!
Michael Goj
Michael Goj Månad sedan
Släpp sargen Bert
johan eriksson
johan eriksson Månad sedan
Greta har fått sin röst hörd till en hel värld, pratat med alla som styr allt i världen i en ålder av nästan inget. Du må vara en idiot om du inte ger hon all respekt för det. Trots att säkert du som jag inte er enig i allt. Men förändringar må till det är de flesta eniga om. Är takten som jag är oenig med.
nn nn
nn nn Månad sedan
Donald Trump borde fortsätta som president.
nn nn
nn nn Månad sedan
Vi får hoppas att Donald Trump kan få stopp på valfusket. Modigt!
Patrick Jakobsson
Patrick Jakobsson Månad sedan
Greta babbel inte bara av Svt och Tv4 , nu ocskå av Bert :/ Avlutar prenumationen !
Mikael Tjerneld
Mikael Tjerneld Månad sedan
Bert snack mycke skit nuförtiden, GRETA och all ska ta vaccinet etc , nääee tacka vet jag Patrick Wood som skrivit om Technocracy i snart 40 år! sepost.info/dev/video/loSrzNKbZ6DQxa0.html
Svensk Otaku
Svensk Otaku Månad sedan
"Dan Eliasson avgår", jävlar vad bra.
Lemelle
Lemelle Månad sedan
Greta Thunberg en stor JÄVLA tragedi.WAKE UP BERT KARLSSON, föräldrar som utnyttjat henne till max, och hela globalistvärlden bär henne på axlarna, alla tal är skrivna och TV Agenda vägrar att ställa henne mot experterna. Än en gång befinner du dig i fablernas värld
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
ert jävls reklam tiggande..hur fan kan en 10 åring köpa bilar. spela Casino eller handla Visgra...SEpost e snusk..fetisch.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
avgå Greta
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
från vad?
Kitumijaši Stokocrvena
Kitumijaši Stokocrvena Månad sedan
Covid - 19 the great reset. läs boken från en modern Mengela, sjuka saker vill dom göra med mänskligheten...
Per Grängstedt
Per Grängstedt Månad sedan
Ställ er istället frågan vem som ligger bakom och styr vad polisen får göra och inte...det som sker sker inte av en slump...aldrig i livet!
Per Grängstedt
Per Grängstedt Månad sedan
GretaThunberg😂😂...hur tänker du nu? Har du inte sett hur bra hon klarade den Kanadensiske journalistens frågor? Hin blev ju helt ställd! Kunde ju inte säga nåt alls till svar😂😂
Kitumijaši Stokocrvena
Kitumijaši Stokocrvena Månad sedan
Bert ibland undrar man om du börjar bli senil😂😂Greta är största lögn sen Muhammed 🤣🤣
jan hallgren
jan hallgren Månad sedan
Greta hit o Greta dit! Det är ett barn!
Svenska folkets röst
Svenska folkets röst Månad sedan
Om inte folk ser igenom Berts fasad efter denna video är vi illa ute. Han hyllar Greta som är i klorna på globalisterna. Varför gör han det? Jo, för han är en del av etablissemanget. Han tonar ner faktumet om Dan Eliassons bögfest. Han vägrar dessutom tala om globalisterna och när frågan kom upp spelade han dum och lotsades att han inte visste vad det var. Hur kan man glömma namnet på sin arbetsgivare? Videon borde heta ”Bert smörar för etablissemanget”. Se igenom denna mans falsk oppositions fasad nu!!!!
Johan Risberg
Johan Risberg Månad sedan
finansierad av en av hans organisationer
Johan Risberg
Johan Risberg Månad sedan
George Soros står bakom Greta..
Fredrik Von knorring
Fredrik Von knorring Månad sedan
Kommunal har varslat om konflikt vid PRIVATA vårdbolag som täljer vinster ifrån våra skattepengar. Allt för att få samma uppgörelse som Sveriges kommuner och regioner gett dom. FAKTAFEL Bert!
charlie lindfors
charlie lindfors Månad sedan
Du gör ett kanonjobb men vill bara göra en rättelse angående Aspbergers! Det är ett funktionshinder och ingen sjukdom.
Curt Nilsson
Curt Nilsson Månad sedan
Hur mycket har Greta sponsrat för att få så mycket kredit???
Åke Andersson
Åke Andersson Månad sedan
Bert! Hur uppträder DU när du blir stoppad i en rutinkontroll kl. 0200 på natten!!! När du efter tio minuter lugnade ner dig ,kunde prata som vanligt folk vi två.Du är inte bäst i allt trots allt!
Ove Larsson
Ove Larsson Månad sedan
Gretas chef = Soros, det vet alla men inte Bert!!
Danne Svanström
Danne Svanström Månad sedan
Nä du Bert.. nu är du på svag is..
Jan Helsing
Jan Helsing Månad sedan
Greta är en överklassunge, med dysfunktionella föräldrar. Hon är betald de vänsterliberala fascister och globalistsvinen i BIldeberggruppen, som genom att skrämma människor med jordens undergång, vill införa ett fascistiskt kontrollsamhälle. Corona och pandemilagen är också en del av den agendan. Bert är fruktansvärt dåligt påläst. 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪
T Mac
T Mac Månad sedan
Bojkotta ICA: dom är dyrast i hela landet: överpriser på många varor.
T Mac
T Mac Månad sedan
RASISTER FINNS INTE : Människan är människa som är en ras, inte som hundar där det finns olika raser inom hundrasen
T Mac
T Mac Månad sedan
Rösträtt för invandrare ska ges efter 5 års medborgarskap samt höj åldern till 25 år för alla som ska rösta i landet. Ungdomar under 25 år är INTE färdigutvecklade i hjärnan före 25 år.
T Mac
T Mac Månad sedan
GÖR SOM KANADA !! Lever man inte efter Kanadas lagar o kultur så blir de utskickade ur landet. Det är omöjligt att ha slöja, få halal slaktade charkuturier, månggifte är förbjudet etc, etc. Så borde Sverige också skapa sina lagar o inte som det är nu att vi ska acceptera muslimernas kravlistor.
TheBestOfSweden
TheBestOfSweden Månad sedan
Puh. Tack Dan! Synd är dock att han fortfarande har 3,5 miljoner att hämta ut. Av skattebetalarnas pengar!!
Robert Orup
Robert Orup Månad sedan
Greta? Herregud! Skärpning Bert.
Patric J
Patric J Månad sedan
Greta är ingen stjärna utan ett barn som med vänsterextrema föräldrars stöd utnyttjats av globalisterna för att framföra ett bluffbudskap. Hon bör gå om de årskurser i skolan hon uteblivit från och hennes föräldrar bör åtalas för att undanhållit henne från skolplikten.
SWEXIT TV
SWEXIT TV Månad sedan
Greta är ett skämt
patrik borg
patrik borg Månad sedan
Bert är en kappblåsare.
kpf61
kpf61 Månad sedan
Det är en medveten strategi att utarma polisen DÅ kan dom nämligen införa privatisering där också och då kommer andra (inga) lagar att gälla
kpf61
kpf61 Månad sedan
Greta rörelsen är globalism precis som me2 å BLM. Bostadspriserna är största bluffen lagom att spricka om SD skulle få någon ministerpost då kommer allt att skyllas på dom.Barnarbete och vuxna slavar det är det som håller upp indisk textil,medicin,ADIDAS,PUMA.UMBREO,IKEA,mfl
Zäta Söder
Zäta Söder Månad sedan
Lägg ner detta med reklamavbrott om ni vill ha fler prenumeranter. Går ju inte att se detta med all reklam
Ville Vallo
Ville Vallo Månad sedan
”Har dom inte gjort något som är rätt, och dom tycker att det är fel alltihop, då ska dom tala om det också”
Peter Svensk
Peter Svensk Månad sedan
Kul att du ändrat dig om Greta. Ta upp den där jävlas Eliasson varje gång, en vidrig typ , se bara hur nöjd han ser ut att vara med sig skälv.
Alien 54
Alien 54 Månad sedan
Läs på mer om vad "Globalisterna" vill! ! New world order! The great reset! Gå in på" Ingrid o Maria " Claus Shwab, Bill Gates,! Gå ut på alternativ media och surfa runt!
Alien 54
Alien 54 Månad sedan
Mp är ju ett stort skämt! Plastpåseskatt+ 350 miljoner till elcyklar är ju bara en bråkdel av att ett litet skitparti på ca:4-5 % har våldtagit "sossarna"!
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Coop e diktatur och blåser folk..maktgalna sossar.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Kia reklam..
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Eliasson Systembolaget..
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Kjell Bergkvist ett kändis nöt.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
20 mille till Eliasson på 10.år...han får fötflyttning nötter.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Reklam igen..slutar snart kolla..jävla Zalando.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Men folk röstar inte på Sd..man vill att Moderaterna byter partiledare..då jävlar...
Mikael Häggström
Mikael Häggström Månad sedan
Dan Eliasson är väl ännu ettt bevis på att det finns mycket sexuella saker hos politiker då han även var chef för säpo. Han har väl haft bastuklubbar i alla år.... Säpo, försäkringskassan, migrationsverket, MSB....
Alien 54
Alien 54 Månad sedan
Vilken besvikelse! Du trodde att Nyamko.S skulle bli ett "lyft" för L !
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Hallah.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Kia reklam.
Mikael Häggström
Mikael Häggström Månad sedan
Jag lyssnar tusen gånger mer på Elsa Widding än Greta. Elsa är åtminstone utbildad och baserar sina upplysningar på fakta istället för en tonåring som har A-berger.... Jaja, inget gnäll. Lyssna på Elsa Widding sedan har du fakta istället för alarmistiska åsikter...
Gert-Ove Eriksson
Gert-Ove Eriksson Månad sedan
Vem har skrämt upp Greta? Är det föräldrarna? Hon mår inte bra tjejen, det syntes mycket väl!
Alien 54
Alien 54 Månad sedan
Läs på mer om dessa corona vaccin! Finns på alternativ media! Du borde nog återgå till "Rulle Bulle" reklam! Du är nog mer påläst inom reklam branschen än covid19!
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Globalist svinen rules...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Var e Sabuni???
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Löfven vill ha Jök kvar 2022.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Halal skinkan e slut...blir kanin skinka...2021
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Reklam igen så jävla bra e inte Bert Värld.
MoonStudio
MoonStudio Månad sedan
Greta är redan avslöjad som ett Antifa patrask och forsätter försöka hjärntvätta barn med social rättvissa och andra ice klimat åtgärder. i Media säger hon lyssna på forskarna men på hennees bloggar och hemsida är det något helt annat hon förespråkar. en varg i kostym... sedan är Paris avtalet bara bluff och båg det är något eget EU byggt ihop på 2 år och följer inte FNs IPCC raport vilket är baserad på topen av klimatforskarna med data sedan 70talet och studerats sedan dess och är den vi måste följa för att nå klimat målen då det är grund källan till klimat målet. paris avtalet är något ihop kok under 2års tid där man i stort set tror en massa och direkt struntar i IPCC.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Telia läger ner koppartråden...jag fick bredbandstelefon dom stängde ner koppartråden i 4 månader...helt utan phone...
Alien 54
Alien 54 Månad sedan
Återigen Bert! Läs på vad denna pandemilag innebär! Innebär att du kan inte resa utomlands utan coronatest! En "smygdiktatur" är vad det handlar om!
Minou Karlsson
Minou Karlsson Månad sedan
@Sandlund93 ok helt rätt; jag har redigerat mitt inlägg 🙌
Minou Karlsson
Minou Karlsson Månad sedan
Jamen herregud vill du att folk/utlänningar ska komma till Sverige med smitta du då?? Diktatur??? I Sverige råder mer eller mindre anarki!! Sverige är idag ett laglöst land; helt öppet att kliva in i!!
Sandlund93
Sandlund93 Månad sedan
@Minou Karlsson Sverige är ett historiskt experiment som aldrig prövats tidigare i historien. Aldrig tidigare har en civilisation genomgått ett så pass snabbt folkbyte. Vi är redan nere på 75% av den totala befolkningen, beroende på hur invandringen utvecklas så kan vi hamna i minoritet redan 2050. Men oavsett hur det går med demografin, hur tror du sossarna kommer att försöka "åtgärda" den ökande anarkin? Genom att utöka sitt eget inflytande såklart, då blir det mer identitetspolitik och woketjafs. Hur ser åsiktskorridoren ut inom Public Service idag? Det är ju bara identitetsvänstern som syns och hörs hela tiden. Sossarna är helt kapade av de här strömningarna, det är därför man aldrig kan vara tydlig och tala om substans, utan det blir bara en massa tomma citat och floskler hela tiden. Man tror så mycket på identitetspolitiken och wokeismen att man kör på med mer av samma skit när det inte får som man har tänkt. Det är en religiös övertygelse. Inom den svenska kollektivismen så kan man inte säga vad som helst, då blir man antingen sparkad eller socialt utfryst. Eller portad från sociala medier, en cancel culture. Utan det fria ordet tappar vi demokratin, det är därför många börjar beskriva Sverige som Nordkorea Light. Nu börjar även muslimska partier växa fram, något som sossarna inte räknat med. De kommer bli helt utspelade när imamerna vänder dem ryggen och inser vilken maktbas de skapat "i det tysta". Du får alltså en ännu större polarisering än idag med woke och islam i ena änden och extremhögern i andra änden. Majoriteten kommer som vanligt att befinna sig i mitten, men om de aldrig hörs i debatten så blir det två olika världsuppfattningar som råder i samhället. När vi väl kommit så långt så krävs det bara en tändande gnista så är inbördeskriget igång. Och det betyder inte nödvändigtvis att alla kommer att springa runt och skjuta på varandra, utan en välstrukturerad gerillakrigföring mellan mindre grupperingar och en dysfunktionell stat som inte är i stånd att stoppa dem. Och då har vi inte ens nämnt det ekonomiska kaoset efter pandemin och en lånebubbla inom medelklassen. Vi har redan en krisande välfärd som riskerar att krascha innan 2030. Lägg gärna ner påhoppen och låt debatten vara fri, annars påskyndar vi bara den här utvecklingen.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Pandemilagen e många emot..protester vid Rosenbad och Riksdagshuset
Nenneonwest coast
Nenneonwest coast Månad sedan
Med all rätt.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
jävla massa reklam...som bryter sändningen...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Vi vill inte prenumerera
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Snusk Eliasson
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Sluta med Greta...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Fetisch Eliasson..Ursula Federley polare...
Raggarn 14
Raggarn 14 Månad sedan
Dan Eliasson nya jobb/ generaldirektör på statens haverikommission passar denna Haverist!
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 427tn
The Problem with Cheetahs
8:17
TierZoo
visningar 825tn
I'm Leaving YouTube
13:00
Yes Theory
visningar 2,1mn
Hotelliggaren - Hela Föreställningen
1:52:30
Robert Gustafsson - Official
visningar 505tn
Löfvens rosa sockiplast - Samtidigt 114
1:25:23
Sverigedemokraterna
visningar 13tn
Bert - Vad vet Dan Eliasson?
47:04
Berts Värld
visningar 59tn
Dan Eliasson - En Vandrande Katastrof
12:56
Platser vi minns
visningar 148tn
Bert möter Jimmie Åkesson
35:45
Berts Värld
visningar 410tn
Jönssonligan - inspelningsplatser i Stockholm
06:42
The Problem with Cheetahs
8:17
TierZoo
visningar 825tn
I'm Leaving YouTube
13:00
Yes Theory
visningar 2,1mn
NASA’S Perseverance Rover’s First 360 View of Mars (Official)
1:01
Eric Saade - Every Minute
3:25
Melodifestivalen
visningar 235tn
Malaika
3:10
Ant Wan - Topic
visningar 49tn
ÅRETS FÖRSTA GOLFRUNDA!
25:42
JLC
visningar 152tn
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
visningar 12mn
Daft Punk - Epilogue
7:58
Daft Punk
visningar 22mn