Bert Karlsson intervjuar infektionsläkaren och forskaren Björn Olsen

  visningar 38,581

Berts Värld

25 dagar sedan

Köp Björns bok: www.bokus.com/bok/9789113110936/pandemi-myterna-fakta-hoten/​
Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld​
Instagram: bertsvarld​
Berts privata Instagram: bertwillisk...​
Twitter: bertsvarld​
TikTok: www.tiktok.com/@bertwilliskar...
Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/se/sv/profile/bert-karlsson?
Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen​
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen​
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGs...​
Leos hemsida: lzkonsult.nu​
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer
Tom Sim
Tom Sim 2 dagar sedan
Behövs verkligen en tillverkning av Vaccin och nedstängning av en sjukdom som enl. många läkare lätt går att bota med den billiga beprövade Malariamedicin utan några dödliga effekter och dessutom förbjuda denna enkla medicinerings? Istället för att tvångsvaccinera den svenska befolkningen med ett opålitligt snabbframställt vaccin med oanade alvarliga biverkningar?
Vlad Son
Vlad Son 9 dagar sedan
Hur räknas pandemi i jämförelse med säsonginfluensa enligt tal? När övergår influensa per 100 invånare på en viss tid så att man har rätt till ordet pandemi? Kan kallas ordet pandemi med 0,001% avlidna av hela befolkningen på ett år? Känner ni inte så att i dags läge kallas ordet pandemi efter antal iva platser? Varför nämner ingen om så kallat sjukvårds optimering, som skedde i börjad av 2000-talet, där de flesta länder enligt WHO rekommendation minskat kraftigt antal iva plater i var sin land? Ex Sverige hade över 4000 i jämförelse med 500+ i början av år 2020. Då sammanfattar jag.. OM vi hade 4000+ iva platser inkl personal kvar skulle vi då i svenska media kalla läget som överflöde eller 70-80% tillgängliga platser? Skulle då regeringen ha rätt till till frihetsbegränsningar och skulle då ca50% vara villiga till en vaccin? Skattar inte Pesten eller Spanska sjukan över covid19?
PerOlof Clifford Johansson
PerOlof Clifford Johansson 16 dagar sedan
Tegnell är en politisk tjänsteman som anpassade sina råd utifrån att man måste mörka det faktum att Sverige inte hade någon beredskapsplan.
Gustav Skans
Gustav Skans 16 dagar sedan
Kina har ju knappt drabbats alls, varför ägnar vi så mycket tid åt Covid? Var har influensa tagit vägen, är det ingen som dör av det längre?
T. A
T. A 8 dagar sedan
Influensan har varit mycket begränsad i Sverige just för att folk håller avstånd och tvättar händerna. Man kanske ägnar en tid åt en sjukdom som kan vara dödlig och verkar ha tråkiga biverkningar. Som sprids över hela värden. Tycker vi har nog med sjukdomar så vi behöver inte nya parasiter som sprids hejvilt
rubdenub
rubdenub 17 dagar sedan
ordet pandemi borde innefatta att folk dör i stor omfattning.
T. A
T. A 8 dagar sedan
Folk dör ju covid19!Inte alla, men ändå en sjukdom som alla kan få ganska lätt är en dödlighet som på pappret inte är så stort ändå i verkligheten är en annan sak. Och hade inte typ hela världen förutom ett fåtal länder i stort stängts ner skulle de vara fler döda.
Dick orsvärn
Dick orsvärn 17 dagar sedan
3 Pandemier i modern tid, och så hittepåpandemin C19, som knappt lyckats bli en pandemi trots sänkta krav på vad en pandemi ska vara!
peter larsson
peter larsson 18 dagar sedan
regeringen vill ta död på så många som möjligt, då slipper dom betala ut pensioner och ge detta till invandringen
Hans Karlsson
Hans Karlsson 19 dagar sedan
Jag hade stängt ner! Är du en diktator? Nedstängning i den aktiva befolkningen leder till mer död av självmord än av sjukdomen.
peter larsson
peter larsson 18 dagar sedan
titta på norge ,finnland och danmark,dom stängde ned,dom har inte en bråkdel döda
Hans Karlsson
Hans Karlsson 19 dagar sedan
Vem skulle ha sex med en kondom gjord av myggnät. Det är dom proportionerna vi talar om. Testningen är ett otroligt bedrägeri. Ska vi inte lyssna på WHO helt plötsligt.
Hans Karlsson
Hans Karlsson 19 dagar sedan
Varför "förbjuder" man botemedlen hydoxiklorokin och ivermektin? Vi viste från kina, nej det visste ni inte!! Vart tog alla människor som dog som flugor på trottoarerna vägen? Detta är ett djävla bedrägeri som skall få folket fogligt till den stora ekonomiska reseten. Det är självklart att det gick långsammare då man skrämde upp befolkningen och stängde krogar.
Ami Niq
Ami Niq 19 dagar sedan
MYCKET bra intervju! tack Bert!💙
Stefan Fahlander
Stefan Fahlander 20 dagar sedan
Vad tycker du Bert om PCR-testen som upfinnaren Kary Mullis (nobelpristagare) och tiotusentals läkare säger är helt otillförlitliga och inte kan användas för att detektera sjukdom 🤔 Är Kary Mullis och läkarna också korkade?
Magnus larsson
Magnus larsson 8 dagar sedan
PCR är den mest välutvecklade molekylära tekniken hittills och har ett brett spektrum av redan uppfyllda och potentiella kliniska tillämpningar, inklusive specifik eller bredspektrum detektion av patogener, utvärdering av nya nya infektioner, övervakning, tidig upptäckt av biotreatmedel och antimikrobiell resistensprofilering. PCR-analyser, nu rutinmässigt tillgängliga, inkluderar de för herpes simplex-virus, cytomegalovirus, Epstein-Barr-virus, hepatitvirus och HIV.. Hoppas att du inser att inte bara hämtar information från videoklipp på nätet. Om du på riktigt vill veta så prata med en kunnig läkare eller gå in på ett läkarforum. Kan också söka på olika studier. The Lancet ,Nature eller liknande.. I studien finns alltid en sammanfattning som man inte alltid behöver vara läkare för att förstå.
T. A
T. A 8 dagar sedan
Kary har aldrig hävdat att PCR tester inte fungerar. Han hade däremot sina tvivel om att "AIDS" inte helt säkert hade en koppling till hiv. Något han aldrig lyckades bevisa. Och dessa tiotusen läkare som du nämner existerar inte. Att det finns ett fåtal homeopater, naprapater och psykologer som hävdar detta på vissa kanaler gör det inte mer sant. Största frouden är ju psykiateren Dr Andrew Kaufman. Om du vill kan jag ge riktiga studier på att PCR fungerar som inte kommer från nån lallare på YT.
King_
King_ 20 dagar sedan
🔥🔥🔥
Surfa Gbg
Surfa Gbg 20 dagar sedan
Mycket givande och tack till er båda :Ang . Mun skydd, skyddar om man använder dem rätt, och i korta intervaller typ inne och handlar eller i bussar mm ,skall inte bli våta för då tappar dom sitt skydd , korta intervaller och det ska vara p 2 eller p3 filter. P3 filter är godkänt för bakterier dom skall vara bäst ,,,,,,,,,,
Monica Olsson
Monica Olsson 20 dagar sedan
Bara nu i år har man fått avliva 1,3 miljoner höns i Sverige pga. fågelinfluensa. Nästa virus är snart här.
Monica Olsson
Monica Olsson 8 dagar sedan
@Magnus larsson Det är sant, men de frodas extra bra när vi packar djur tätt i vidriga förhållanden. Vi borde ha en plan för att minska riskerna för nästa pandemi.
Magnus larsson
Magnus larsson 8 dagar sedan
Virus finns ju överallt. Kommer aldrig att bli av med parasiter/virus
Alicja Rafael
Alicja Rafael 21 dag sedan
Bertil tak att du har bjudit äkta specialist till intervju för att demaskera Tegnell . Jag som en polsk agronom har skrivit på Facebook att Tegnell har fäll .Jag undrar man pratar om folk som "flock" i stället kalas som population ?Man betraktar folk som "flock" i detta pandemi? Jag från börjar hade känsla att Tegnell är styrd av ngn som är mot svenska folket i Sverige. Jag har frågat varför inte specialist som Björn Olsen jobbar på plats som jobbar Tegnell? Jag vill tillaga att jag som studerade agronomi i Polen hade mycket mikrobiologi att lära och andra ämne . Jag vill fråga , varför man i Sverige undersöka inte folk på bärare folk som jobbar med mat och folk som jobbar med människor ,, städar tex sjukhuset kök , restauranger .jobbar med djur osv. Jag har sätt i Sverige djur som hade cancer /smita från virus / i kosor Tegnell har sa att Sverige är unik lant ? Massa konstiga socker ? Jag hälsar bada kolarna och är glad att ni pratar om detta.
Agneta Malmqvist
Agneta Malmqvist 21 dag sedan
Bra intervju! Tycker samma!
Olle Servin
Olle Servin 21 dag sedan
Tack, Bert för dina kloka synpunkter ..... dom är välbehövliga i dagens Sverige :-)
Hasse Larsson
Hasse Larsson 22 dagar sedan
South Dakota är inte drabbat alls , ingen lockdown , ingen munblöja , ingen arbetslöshet bara en förståndig ledare i Kristi Noem .
Rallyvilden
Rallyvilden 22 dagar sedan
jävligt bra program grymt
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
Det är en förbannad skam och ett hån mot Svenska folket att Björn Olsén inte bjuds in mer till media. Han är en av få som haft koll på denna pandemi 13:54. Statsepidemiologen är rena katastrofen med sin faktaresistens och inkompetens. I princip allt han sagt har varit fel och han har förnekat uppenbara saker som samhällsmitta och nödvändigheten med testning.
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
För övrigt tyckte jag Bert skötte denna intervju riktigt bra. Han var lyhörd, lät Björn Olsén föra fram sina synpunkter till punkt och gjorde mellanstick som var relevanta...
Solrosen Avajak
Solrosen Avajak 22 dagar sedan
MKT BRA INTERVJUV. TACK FÖR SANNINGEN:
Vidar Ulvstig
Vidar Ulvstig 22 dagar sedan
bra Blörn varför är det bara gamla på hemmet som dör?,, jo ganska enkelt,, då 50% som jobbar där inte kan Svenska kan inte torka skit eller fattar nåt,, just därför blev det så..
Magnus larsson
Magnus larsson 8 dagar sedan
@mickee861 Sveriges nu stora problem inom äldrevården är ju att många jobbar där inte pratar/förstår Svenska. Kan säga att både Finland och Norge har bättre personal just för att dom inte har personal som består av 90% människor som inte talar språket. Jobbade själv extra på sjukhus när jag pluggade. Kan säga att vissa var totalt odugliga. Hela avdelningar som inte fungerade, att även jag vägrade gå in och jobba på dessa avdelningar. Språket ock kulturen dom har med sig är ett hinder.
mickee861
mickee861 19 dagar sedan
Det där är kraftigt överdrivet, många är duktiga på både språk och yrket. Däremot bor många invandrare tätt och erbjuds även boende av företagen som tar in arbetskraften där flera bor galet tätt tillsammans, det är en faktor.
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
Glöm inte hur argumenten löd valen 2014, 2018 och under hela 2015... S, MP, C och V menade att invandring skulle rädda välfärden "Vem städar på ditt jobb, vem tar han om din mamma och pappa". Man har kvoterat in dem och låtit dem få utbildning på sitt modersmål för att inte ge SD rätt.
Gun Kembel
Gun Kembel 22 dagar sedan
Invandrare som med lönebidrag är en billigare arbetskraft än svenska sjukvårdsanställda för den som driver äldreboenden. Som bekant har nu äldrevården knuffats ut till privata näringsidkare där överskottet är ett måste.
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
Glöm inte hur argumenten löd valen 2014, 2018 och under hela 2015... S, MP, C och V menade att invandring skulle rädda välfärden "Vem städar på ditt jobb, vem tar han om din mamma och pappa". Man har kvoterat in dem och låtit dem få utbildning på sitt modersmål för att inte ge SD rätt.
Mattias Nilsson
Mattias Nilsson 22 dagar sedan
Landet hade sett helt annorlunda ut med Björn i täten
nn nn
nn nn 22 dagar sedan
När var första gången i världshistorien man testade ett covid-19 vaccin på en människa?
nn nn
nn nn 22 dagar sedan
Hur har man tagit fram vaccinet? Vilka råttor har dött och vilka har inte? Varför? Vilka större djur har ni testat det på? Ni måste gå ut i media med detta!
Anders Berglund
Anders Berglund 22 dagar sedan
Är ifs inte covid vaccinet men ändå sepost.info/dev/video/mXer07xqhIDF2bk.html
nn nn
nn nn 22 dagar sedan
Kan man lita på vaccinet? Det kan väl inte ta död på de äldra va?
Magnus larsson
Magnus larsson 8 dagar sedan
Vad vill du ha för bevis att vaccin inte dödar. Man testar all medicin. Om des anses OK så släpps det ut. Visar de att det har förstora negativa biverkningar mot nytta tar man tillbaks detta. Precis som en del nya bilar måste in och fixa nått. Börja istället att lita på dom medicin experter vi har istället för troll på olika kanaler som aldrig visar riktiga trovärdiga källor. Trollfabrikerna lyckas ändå att skrämma upp vissa tyvärr
nn nn
nn nn 22 dagar sedan
@bengt baron De har ju ljugit förr. Inget nytt.
nn nn
nn nn 22 dagar sedan
@bengt baron Vad menar du? Svara själv? Skall vi anhöriga gåin och läsa?
bengt baron
bengt baron 22 dagar sedan
Men för helvete männsika! www.technocracy.news och corbettreport.com
bengt baron
bengt baron 22 dagar sedan
Det så kallade Covid1984 viruset fortfarande inte isolerat (procedur för att kunna factuellt säkerställa att det är ett virus). PCR testet andvänds som ett verktyg för Covid19 bedrägeriet (Great reset, TECHNOCRACY etc) Karry Mullis som upfann testet har klart sagt redan 1996 att testet är ett forskningsverktyg och inte en test för virus på grund av multiplicator funktionen och så vidare i all oändlighet. Det är fantastiskt vilken propaganda skit de båda medvetet sprider och folk köper dyngan rakt upp och ner! Ner med vaccinerings Bert! Björn Olsen är inte en virolog och är inte hans forskningsområde och han sprider NWO propaganda och är inte objektiv överhuvudtaget. Björn olsen talar i samma språk som kommunister gör, förstatliga allt, stäng ner allt, lås in all och allt, mask på alla (som bevisligen inte funkar) tvångsvaccinera alla etc etc inte en sekund ägnar Björn Olsen åt den Hippokratiska eden och Nuremberg koden.
luddeskutt
luddeskutt 22 dagar sedan
Covidioti och nu är vi i en diktatur där allt mörkas och indirekt tvång av vaccinering införs, dvs covidpass. Och vad strömmar in i landet vet väl alla(h). Ruggigt.
PT FREDDIE
PT FREDDIE 23 dagar sedan
mycket bra intervju med Björn Olsen. heja bert
Kenneth Moh
Kenneth Moh 23 dagar sedan
Stockholm??? Köpenhamn är väl mycket tätare och större. Hela Danmark är ju tätare än Swedistan.
2047helen
2047helen 23 dagar sedan
Man stoppar väl smittan bara tillfälligt med vaccin. I längden skapar det väl fler farliga Corona stammar?
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
Det beror på hur effektiv man är med vaccineringen. Mig veterligen har inte sjukdomar som vaccinerats sedan 80-talet blivit mer vanliga eller dödliga.
galenikarlek84
galenikarlek84 23 dagar sedan
Israel är ett föredöme! 🇮🇱❤️
2047helen
2047helen 23 dagar sedan
Mera sånt med Björn Olsen, han är mycket kunnig.
2047helen
2047helen 23 dagar sedan
Intressant!
Morgan Lång
Morgan Lång 23 dagar sedan
En klok man som vet vad han pratar om till skillnad mot politiker mm👈
Lily Kim Cao
Lily Kim Cao 23 dagar sedan
Ni är ta mig faan totalt hjärndöda sveriges regering
Lily Kim Cao
Lily Kim Cao 23 dagar sedan
Vietnam levererar bland dlm bãsta I hela vãrlden björn! Varför gör man inte det I sverige då stadsministern stefan tog kontakt med presidenten I Vietnam och blev Vãlkommen hit . Sen han valde lyssna på anders tegnell ! Jãvla skämt. Nu har vi corona igen 3 dar sen . Nu har dom lockdown på flygplatsen .gör det nu förhelvete sverige ! Helt seriöst ska ni exportera mera corona till sverige ? Det har brunnit totalt .stãng ner arlanda 3 veckor ! Vad ãr problemet seriöst .det har vi nu I Vietnam
Anders Ståhlbom
Anders Ståhlbom 23 dagar sedan
Nu har du höjt statusen på "Berts Värld" en bra bit,l Grattis !!!
Jonas Andersson
Jonas Andersson 23 dagar sedan
Perfekt gäst. Roligt att du kör med lite sådana här intervjuer.
Claes Settergren
Claes Settergren 23 dagar sedan
Björn Olsen är en av de få Intellektuellt Hedelrliga Personerna.
Renate Falck
Renate Falck 23 dagar sedan
det är ett virus som var skapat i lab.
Default User
Default User 23 dagar sedan
Mycket bra!
Mia Lindberg
Mia Lindberg 23 dagar sedan
Även han säger att biverkningar längre fram har vi inte en susning om
Vet bäst, förstås
Vet bäst, förstås 23 dagar sedan
Han sa också att korttidsbiverkningarna är närmast obefintliga. Dessutom om vi inte vaccinerar så dör säkert en väldigt massa extra människor.
Sven-Olov Sundell
Sven-Olov Sundell 23 dagar sedan
Varför ? Tegnell är en galenpanna FHM måste bytas ut OMGÅENDE ny chef Björn Olsen
Lars Agerstig
Lars Agerstig 23 dagar sedan
INGEN STÄLLER DEN ENDA VIKTIGA FRÅGAN! Var är pandemin? Pandemin tycks endast finnas hos globalister och media, som är deras lydhundar. Det dog inte flera i cirka 150 länder pandemiåret 2020, gentemot föregående pandemilösa år! Alla kan googla och se detta, eftersom alla länder har statlig statistik vecka för vecka! Hur fan kan det då finnas en pandemi? Om det då inte dör flera personer nu när vi har pandemi, vad är det då vi ska vaccinera oss emot? Bedrägerier ska bekämpas och detta är inget annat än ett bedrägeri! Det är alldeles bergsäkert att Covid-19 INTE sprids via mänskligt umgänge. Ingen verkar förstå eller kontrollera detta? Det krävs banne mig inget släktskap med Einstein för att räkna ut det!
armed alone depressed
armed alone depressed 23 dagar sedan
Corona är en enda stor bluff.
Mr. Axe
Mr. Axe 24 dagar sedan
En tar ansvar säger ni är bättre ? Men ingen har ett ansvar i dagens Sverige !!!
Ante Venio
Ante Venio 24 dagar sedan
man måste väl få slippa vaccin om man kan visa att man är immun = har antikroppar ?!
Ante Venio
Ante Venio 24 dagar sedan
Mycket pengar att tjäna på vaccin - vilka mutor har betalats?. Klorokin och avermektin fungerar tydligen mycket bra som behandling så då behövs ju inte vaccin i så fall. Klorokin används mycket i Afrika och därför inget utbrott där?
Inget Vettigt
Inget Vettigt 24 dagar sedan
Mycket bra intervju. Tack Bert.
Bassa the heling mind Cassa
Bassa the heling mind Cassa 24 dagar sedan
Sorry vi börjar få en bild av vad som har hänt rena löjaan om virus ni kommer att se att detta är ett spel
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
I så fall har du ett gyllene tillfälle att forska på placebo. Du kan rent av få Nobelpris i medicin om ditt skitsnack går att bevisa.
Cecilia
Cecilia 24 dagar sedan
Typiskt svenskt; - det är ju synd att inte klaga!!! eller??? Alla har längtat efter ett vaccin och nu när det väl finns så vill 30 % inte ha det. För det har tillverkats FÖR SNABBT. 30 % av Israels befolkning har tagit vaccinet nu. Hur många har fått biverkningar? Knappt en enda. Så skärpning, sluta klaga och sluta vara rädda.
Bellaballerina
Bellaballerina 8 dagar sedan
@pqsnet oyää
pqsnet
pqsnet 21 dag sedan
@Cecilia Om du är alkoholist eller lodis är chansen stor att du inbillat dig, det säger dock en hel del om ditt allmäntillstånd. Om inte är det bara en jävligt dum fråga som speglar ditt intellekt.
Cecilia
Cecilia 22 dagar sedan
@pqsnet är du på riktigt eller😂
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
​@Cecilia Wow vad du är okunnig. 1. Att insjukna i corona är i princip samma sak som att bli vaccinerad med dos 1. 2. dos 1 av vaccinet innebär inte att du är immun, det innebär inte ens att du inte smittar andra. 3. Således är dos 1 av vaccinet lika verkningsfullt som att bli smittad.
Cecilia
Cecilia 23 dagar sedan
@Ante Venio min källa är experter och läkare. Även nyheter. Ett tips när d gäller vaccinet, lyssna på Stefan Sauks hearing med sex experter, där bla Björn Olsen ingår.
Sweden 2018
Sweden 2018 24 dagar sedan
Kung Bert
Alice Tross
Alice Tross 24 dagar sedan
Björn Olsen borde varit GD på FHM, så hade aldrig vi haft dessa problem med fritt flöde av viruset! Självklart ska vi använda munskydd samt hålla avstånd! Vad jag hört så tillverkades viruset av kineserna på ett av labben, och försöksdjuren de använde till det såldes sen till matmarknaden som sålde till en person som köpte!
Håkan Kinnunen
Håkan Kinnunen 24 dagar sedan
Okej varför bromsades hyroxyklorokin!? Som uppenbarligen haft mycket god effektivt!!!. Titta bara på afrika!!!!!!!.
Håkan Kinnunen
Håkan Kinnunen 23 dagar sedan
@Britt Lundinexakt!!!!. Pengar och makt. Människor har inget värde.
Britt Lundin
Britt Lundin 23 dagar sedan
Billig behandling som Big Teck inte tjänar pengar på.
xo xo
xo xo 24 dagar sedan
då dör ju inte de tjocka och de gamla och de sjuka människorna som kostar pengar det förstår du väl varför de inte vill ha detta hyroxyklorokin!
Håkan Kinnunen
Håkan Kinnunen 24 dagar sedan
Vi behöver inte offra någon alls. Är bra mat och inta vitaminer och mineraler i höga doser!!!!!.
Håkan Kinnunen
Håkan Kinnunen 24 dagar sedan
Jag litar inte ett dugg på något vaccin över huvud taget.
Joachim Henrixon
Joachim Henrixon 24 dagar sedan
Ända gången Rädda Bert verkar vara intresserad av att lyssna på någon. Men såklart bägge vill ha mun blöja. Patetiskt.
pqsnet
pqsnet 22 dagar sedan
Det patetiska är att du inte kan stava till "munblöja" Särskrivare = särbarn. För övrigt stavas "Ända gången" med E... Alltså Enda gången... Lär dig stava för ###
Knut Widsteen
Knut Widsteen 24 dagar sedan
Menar du mun eller blöja?
Håkan Kinnunen
Håkan Kinnunen 24 dagar sedan
Sverige har ett styre som svenska folket förtjänar!!!!.
kjell carlsson
kjell carlsson 24 dagar sedan
Skulle aldrig våga ta vacsinet finns andra väl beprövade läkemedel Hydroksekil mycket väl beprövat. Björn Olsen springer läkemedels intressen han är korrumperad . Pensionär 77år levt som vanligt äter bra och tar mina vitaminer C D3 mineraler
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST 24 dagar sedan
Ja allt är bluff o ljugeri numera Den ene ljuger o hittar på värre än den andre. Vaccinet är livsfarligt, viruset finns inte, Trump vann valet o jag själv är en skojare, ingen att tro på alltså Tack för kaffet
facit00trust
facit00trust 24 dagar sedan
Tack Bert! för det fantastiska intervjun 🤗. ... jag tänker på en sak .,...hur resonerar dom våra korkade politiker ...hur kan det vara möjligt att i mitten av det värsta ””pandemin” när vi vanliga folk dresseras till Max, typ gör si gör så ....då politiker öppnar igen för stor invandring, det låter sååååå oseriöst, men det är sant. ?????? Vi bor stänga Sveriges gränser exakt som Norge 🇳🇴 gör.
P A G
P A G 24 dagar sedan
Ännu en läkare som snackar skit.Hela den här jävla bluffen är regisserad av globalisterna med hjälp av WHO.Ta en allvarlig influensa och blanda ihop den med skräck så får man en "dödlig" sjukdom. Det här kommer att hålla på till och med 2025 med lockdown och annat fanstyg ,allt enligt agendan.Covid (influensa) mutationerna kommer att stå som spö i backen och likaså mRNA-vaccinationerna som befolkningen tvingas ta . Vakna upp....... om ni vågar!!!!!
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST 24 dagar sedan
@P A G Dynghög
P A G
P A G 24 dagar sedan
@ÅKE KÄLLQVIST Sluta svamla ...fyllo.
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST 24 dagar sedan
@P A G Du verkar vara smittad av Trumpviruset, det värsta av dem alla. Det är obotligt dessvärre Det vill man inte drabbas av för då får man storhetsvansinne, narcissist, besserwisser, otrevlig o en massa annat Usch o fy för den smörjan o inget vaccins finns heller.
Krister Ståhlberg
Krister Ståhlberg 24 dagar sedan
Det är väl ganska oklart hur farlig covid-19 är. Självklart drar dessutom många fördel av den situation som uppstått, om de kan göra det. Men det förblir ändå också ganska oklart vad globalisterna egentligen vinner på att iscensätta en ren bluff. Det blir också oklart vilka globalisterna är, eftersom många politiska beslutsfattare lever farligt - de kan förlora en stor del av sin makt - pga pandemin och dess ekonomiska (och politiska) följder. Hör dessa till globalisterna eller är de istället vilseledda av dem?
P A G
P A G 24 dagar sedan
@ÅKE KÄLLQVIST Jag ser att du har erfarenhet utav hjälp.Det är väl snart läggdags . Dröm vidare i din covid-bubbla.
Ingvar wiström
Ingvar wiström 24 dagar sedan
Beror inte den här låsningen på svenska skolans nedmontering? /iw
Kennerth Linderang
Kennerth Linderang 24 dagar sedan
Björn Olsen hade varit en riktigt bra o klarsynt socialminister till skillnad från dagens sk socialminister
Kitumijaši Stokocrvena
Kitumijaši Stokocrvena 24 dagar sedan
VI äter inte vad som helst säg sanning vilka. Tror inte att stackars fladdermus 🦇 är boven utan 🔬 i Kina är lite skeptisk många länder använder munskydd utan några större skillnad mot Sverige. Vaccin vägrar jag ta låt alla smittas skydda riskgrupp..
Kitumijaši Stokocrvena
Kitumijaši Stokocrvena 24 dagar sedan
Varför är statistik vilka som har drabbats värst är hemligt?? Kan slå vad att nya adeln är i stort utsträckning spridare..
topdum78
topdum78 24 dagar sedan
Ja jättebra shill! Stäng ner allt o ruinera ekonomin för något som de flesta inte ens märker av att de har........duktig sheeple!
Bigdjohnson
Bigdjohnson 24 dagar sedan
Varför ska människor med antikroppar vaccineras? Folkhälsomyndighetens argument är att man ska vaccineras för att man inte vet hur länge antikropparna stannar - Samtidigt har dom inte en jävla aning om hur länge vaccinet skyddar 😂
Harry Strömsholm
Harry Strömsholm 24 dagar sedan
Det var det bästa jag har set hört med
Ingvar wiström
Ingvar wiström 24 dagar sedan
Äntligen ett sakligt program om Corona /iw
Ingemar
Ingemar 24 dagar sedan
www.bitchute.com/video/qOdrdo15ZZwz/ Varför är det ingen av er som pratar om detta? Såklart att ni kommit över den här infon. Det är inte vem som helst som varnar oss heller. Varför sprider ni inte detta? Svar tack!
Alice Tross
Alice Tross 24 dagar sedan
Tack, jag tänker inte ta vaxxinet. Skickar länken till Björn Olsen så får vi se vad han säger...anledningen till att ingen sprider är att man blir avstängd på social medier om man sprider kritik om vaccinet.
Peter Nordlöf
Peter Nordlöf 24 dagar sedan
Vi skulle ha stängt landets gränser, käkat c o d vitamin och mera kött.
Le Cleve
Le Cleve 24 dagar sedan
Tänk att låta en forskare med denna kunskap sitta på sidlinjen. Otroligt.
Tommy Erik Jansson
Tommy Erik Jansson 24 dagar sedan
Det finns en likhet mellan Greta Thunberg och Stefan Lövén - båda litar till experter
Mc Renegade One
Mc Renegade One 24 dagar sedan
Virus bluffen är den riktigt farliga smittan !!
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST 24 dagar sedan
Tror såna som du är värre med skiten ni sprider, fan vad det luktar, uuuuuhhhh.
Mc Renegade One
Mc Renegade One 24 dagar sedan
sepost.info/dev/video/w3Wsv7N_mXa9270.html
Arga Finnen
Arga Finnen 24 dagar sedan
Bert det blev nog inte succé som du hade förväntat dig...varför frågade du inte om han ska vacciner sig själv ...om det vilken sort då ....och vad innehåller alla dessa vacciner ???=massor med GIFT...
Alice Tross
Alice Tross 24 dagar sedan
Han har sagt tidigare att han tänker vaccinera sig...
Jocke Siesing
Jocke Siesing 24 dagar sedan
Bra intervju.Tack.
Sabina Niklasson
Sabina Niklasson 24 dagar sedan
Jag har delat! Tack för detta!
Göte Johansson
Göte Johansson 24 dagar sedan
Mycket bra intervju.
pete3591970
pete3591970 24 dagar sedan
Dessutom kommer vi nog att se skyhöga dödstal 2021 på grund av utebliven vård av cancer patienter med flera sjukdomar.
pete3591970
pete3591970 24 dagar sedan
Rent vansinne!hur fan kan man kalla en influensa för Pandemi? Kolla på dödsstatistiken över åren.
Bread4Life
Bread4Life 24 dagar sedan
WHO ändrade begreppet Pandemi år 2009 så att t o m en vanlig säsongsinfluensa med hög överlevnad numera kan klassificeras som PANDEMI 😷! Vakna upp, du är så bedragen!
Sandlund93
Sandlund93 24 dagar sedan
Inte så konstigt att hela medieskaran spelar samma vals hela tiden när de är politiskt bundna via Bonniers och Schibsteds avtal med regeringen. Det började redan 2014 när regeringen skulle "lära känna varandra" och det gjorde man på Villa Bonnier. Det luktar så mycket korruption om det svenska etablissemanget så det liknar faan. Och om det mot förmodan skulle handla om rent mjöl så räcker det att olika chefredaktörer ringer varandra privat innan de går ut och drevar mot personer med en massa lögner. Traditionell media har ingen plats i den digitala paradigmen, men det kommer bli en smärtsam död med en massa krigande för att behålla karriärerna och ansiktet.
T Mac
T Mac 24 dagar sedan
Astra har väl ett forsknings labb i stockholm, bygg ut det till vaccinfabrik så är vi berädda inför nästa virusattack
T Mac
T Mac 24 dagar sedan
Sverige har under mängder av årtionden skapat myndigheter för olika saker, detta har skett med hjälp av både sossar o moderater när de varit vid polititk makt o enbart för att ge släkt o vänner/ vänners vänner arbeten o sysselsättning. Därför har vi ca 500 olika myndigheter som inte igentligen har någon riktig funktion för befolkningn
Sandlund93
Sandlund93 24 dagar sedan
1,5 miljoner jobbar inom offentlig sektor. Det är många som suger på den stora tutten staten. Man har lyckats undvika den stora kraschen i ett år genom att fortsätta trycka pengar, men för eller senare kommer bakslaget. Det blir antingen en hyperinflation eller bankkrasch, förmodligen inom de närmaste åren. Sverige har levt gott på nazistguldet, men nu kommer vi behöva tänka om. Massarbetslösheten kommer nå aldrig tidigare skådade nivåer, värst kommer det bli för invandrare och kvinnor. Och det är för att techsektorn kommer att driva på ekonomin, den domineras idag av 95% väletablerade män som är livrädda för metoo-feminister. Som det ser ut nu så kommer Sverige bli ett fattigt land i framtiden, vart är konkurrenskraften inom framtidssektorer?
Jeff Jensen
Jeff Jensen 24 dagar sedan
Björn Olsen är en tomte / bluff, tidigt i våras använde han till och med ett kraftutryck på frågan hjälper munskydd? INTE ETT JÄVLA DUGG, svara han. Sen vände den lilla linslusen kappan mot vinden. Han är en fantasifull fågelskådare, på sin höjd ska han uttala sig om fågelinfluensan, som drabbar fjäderfän. /J
Iréne Eriksson
Iréne Eriksson 24 dagar sedan
Så härligt att få lyssna till en kunnig, kompetent, flexibel, trygg och inkännande person i denna fråga. Tänk om vi fått rätt framförhållning från början! Tack Bert!!👍☀️🌺 och hans medarbetare😷☀️🌺 Kunde utvecklad mig men jag är helt enkelt väldigt nöjd. Saklighet och en förmåga att på ett rakt sätt föra ut sin sak. Det är Björn Olsen🌹. Tänk bara detta med att barn inte smittar😐det har inte känts rätt någon gång!
Kai Borgekrans
Kai Borgekrans 24 dagar sedan
Grattis Bert, Nu blev Bolund vice hövding för reservatet. Dags att bygga rullebo som flyktbåt.
jojosthlm
jojosthlm 24 dagar sedan
"Långtidsbiverkningarna har vi ingen aning om" det kan man inte vifta bort. Vaccinet är inte kliniskt färdigtestat. Åldringar kan vaccineras men yngre personer i fertil ålder bör avstå.
Christina Öhling
Christina Öhling 24 dagar sedan
3
lars berggren
lars berggren 24 dagar sedan
Mycket bra! Tack Bert!
Nice Vibe
Nice Vibe 24 dagar sedan
Vaccin pratet är sorligt
Mike Don
Mike Don 24 dagar sedan
Lyssna Bert! Avbryt inte ideligen! Skärpning!
damon5knight
damon5knight 24 dagar sedan
Tack Bert för att du tog dig tid för att intervjua Björn. När det gäller orsaken till Sveriges strategi är det solklart för mig varför Sverige valde denna strategi om man lyftet blicken. De ville hålla igång ekonomin och inte skapa panik på bekostnad av människoliv. Om man har detta i åtanke så är det logiskt med alla deras tvärsäkra uttalanden om att smittan inte skulle komma till Sverige vi är på en platå vi kommer uppnå flockimunitet i juni etc. Detta tror jag dessutom inte kom endast från FHM utan från vår regering angående val av strategi.
Sandlund93
Sandlund93 24 dagar sedan
Ljuga så länge det går och sen när det är uppenbart att man ljugit så ljuger man lite till. Och uppepå hela skiten sker ett ständigt finkammande och ren historierevision. Det går dock mindre bra i internets tidsålder. Det blir en saftig nota i bristande förtroende för myndigheter. Jag skulle tippa på att tjänstemannaansvaret kommer att komma upp på agendan när vi skrivit av pandemin. Och fattar svenskarna någonting så pressar de ner sossarna under 20% nästa val.
Kenth Gustafsson
Kenth Gustafsson 24 dagar sedan
Tack för en bra intervju.
Jorgen Ohlson
Jorgen Ohlson 24 dagar sedan
Hur länge skall vi låta våra clowner till politiker härja runt i vårt land. Asyl sökande skall inte behöva visa covid pass är det senaste tillskottet från clownerna.
Joakim Granlund
Joakim Granlund 23 dagar sedan
De kan väl åtminstone göra PCR-test på dem när de kommer hit. Då får vi deras DNA också😀
true teller
true teller 24 dagar sedan
Lägg ner, Björn Olsen kan inte svara hur han skulle hanterat situationen med facit i hand.
Sandlund93
Sandlund93 24 dagar sedan
@true teller Problemet är att nu har man tonat ner allvaret så pass att det kokar ute i stugorna. När pandemin väl skrivs av kan det bli ett helvete på våra gator. Och med all rätt. Och nu är yttrandefriheten i fara mer än någonsin också, där kan det bli ännu mer raseri om det fortsätter. Och då har vi inte ens kommit in på en eventuell ekonomisk krasch. 17% av alla pengar i omlopp trycktes förra året, det kommer onekligen att sätta sina spår. Och ingen verkar ha en aning om hur Sverige ska hålla sig konkurrenskraftigt om 20 år, om 50 år. Det finns ingen vision om någonting, bara en massa moraliserande och wokeism. Vi har tappat ideologin och med den värdegrunden. Det är därför det tjatas om värdegrund hela tiden, ett desperat försök att lura i sig själv och andra om att vi har en värdegrund. Saken är den att vi är mer splittrade än någonsin som land. Och även det förnekar vi.
true teller
true teller 24 dagar sedan
@Berts Värld Ja det är enkelt om man ropar varg varenda gång det rapporteras om något virus, vilket all dessa som önskar att dom jobbade på FHM gör. Han har inga konkreta lösningar och måste fundera på svar fast han nu sitter med facit i hand. Det han och ni inte förstår är att resultatet hade blivit detsamma fast med en sämre ekonomi och andra negativa effekter p.g.a. nedstängning, förutsättningarna för att lösa problemet fanns inte och man ville inte skapa panik. Hade Björn låst ner hela Sverige och hoppats att infrastrukturen förändrats på ett par veckor? Tror ni inte att FHM och regeringen visste om det alla andra visste, det fanns gott om information som läcktes från China. Ni måste ta av er skygglapparna!
Berts Värld
Berts Värld 24 dagar sedan
Då har du inte varit med från start va? Exakt samma sak sa han tom innan pandemin börjat härja i Sverige, läs på lite om honom, han gick ju mot strömmen från start och har haft ”rätt” hela tiden
Chris_90
Chris_90 24 dagar sedan
Mycket intressant att lyssna på Björn Olsen. Han är klockren som vanligt. Bra Bert
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 427tn
MADISON BEER ON OUR RELATIONSHIP!!
39:08
SIDEMEN TINDER IN REAL LIFE 3
57:07
Sidemen
visningar 20mn
Bert - Jag har blivit polisanmäld!
52:14
Berts Värld
visningar 57tn
De gullar med gangsters - Samtidigt 118
1:15:48
Sverigedemokraterna
visningar 12tn
Bert - Drevet mot Ebba Busch!
49:34
Berts Värld
visningar 29tn
MADISON BEER ON OUR RELATIONSHIP!!
39:08
SIDEMEN TINDER IN REAL LIFE 3
57:07
Sidemen
visningar 20mn
ÅRETS FÖRSTA GOLFRUNDA!
25:42
JLC
visningar 152tn
BETYGSÄTTER SUBWAY MENY - 100% ÄRLIG
24:29
Filip Dikmen
visningar 120tn
Tusse - Voices
3:25
Melodifestivalen
visningar 122tn
PAPA TRYING THE WORLD'S STRONGEST BEERS
15:51
Anomaly & Papanomaly
visningar 325tn
SIDEMEN WORLDS MOST EXPENSIVE MUKBANG
1:15:17