Bert - Ni ställer frågorna, Bert svarar!

  visningar 51,646

Berts Värld

3 månader sedan

Bert Karlsson summerar veckan som gått med aktuella händelser från vecka 48!
Ni ställer idag frågorna till Bert via chatten här på SEpost och Bert svarar som han alltid gör, på sitt sätt! :)

Välkomna till dagens sändning!

Kommentarer
kendelsthlm
kendelsthlm 2 månader sedan
Hur fan kan sozzarnas egen annons dyka upp i Berts värld 😱 Är det klan- infiltration 🤔
Robert Blom
Robert Blom 2 månader sedan
Jo varför ligger vi sist det är media som förstör med sitt jävla snack. Fågelinfluensa dödade över 425 000 människor men det prata man om i en månad och Corona tog fyra månader innan de kom upp i den siffran och de tjatar fortfarande om det.
robert4you
robert4you 2 månader sedan
Stackars arma jävlar som Swishat pengar till denne mångmiljonär... Jösses, vilket skämt! Ni måste känna er rejält blåsta nu, eller?
Rob Wahlucinari
Rob Wahlucinari 2 månader sedan
Orkar inte 😂 gör precis som politikerna, tar pengar av folk och sedan inte levererar det som man lovat man ska för pengarna man fått och säger att det behövs mer. Girigheten är total. Kan tänka mig besvikelsen för de som troget Swishat. Har inte råd... räknade du med att bli rikare på detta?...
arne ottosson
arne ottosson 2 månader sedan
Det är ju gratis att ha en SEpostkanal. Måste det vara vinst på allt? Tips: kör mer sällan om det tar för mycket tid 👍🏻
pqsnet
pqsnet 2 månader sedan
Det som kostat Bert är alla sponsorer som sett Berts Värld och sedan dragit avslutat sin sponsring av Berts företag/engagemang som tex Rullebo och Campingen. Att trycka sänd på youtube och inte göra någon postproduktion kostar inte mer än internet på mobilen, särskilt inte när man vägrade lägga egna pengar på mikrofoner.
hejsantxu
hejsantxu 2 månader sedan
mångmiljonär kan inte driva en youtube kanal utan cash lmao skönt att bert äntligen visar vem han är igen
Harmony Pain
Harmony Pain 2 månader sedan
Jävligt dåligt av Bert tigga pengar sådär han har ju sagt att han inte gör det för pengar samt att han har så han klarar sig livet ut och nu detta? Vemfan går det att lita på egentligen är du som politikerna säger något men gör nått annat?
AjaBaja
AjaBaja 2 månader sedan
Snacka om att tappa respekt för någon på mindre än fem minuter. *rullar ögonen*
Teal Talk Sharks Blog
Teal Talk Sharks Blog 2 månader sedan
Swish you money? Ur ritch? Giving u money to finance ur SEpost channel is dumest think I have ever heard of. If u have a good show people will watch. Play games with ur own money not others.
vaihelvete Djävlafanskit
vaihelvete Djävlafanskit 2 månader sedan
37:43 "Precis som man inte kan vinna på ett världskrig..." Trodde det var allmänt känt och otroligt lätt att ta reda på, om man inte vet... Liten ledtråd... någon med efternamnet Bush bland andra...
Korpur Korpur
Korpur Korpur 2 månader sedan
Bert, hur ställer du dig till att du anser dig vara Sverigevän men har tjänat hundratals miljoner på flyktingboenden? Skulle du kunna ge ett tydligt resonemang där dessa två faktum inte motsäger varandra fullständigt? Och varför i helvete ens be om bidrag till kanalen med tanke på den förmögenhet som du sitter på? Din girighet har fan inga gränser.
Ingela Sundkvist
Ingela Sundkvist 2 månader sedan
skäms att vara svensk, konstigt att Tegnell får sitta där han fick ju sparken efter svininfluensan
Lil Boi
Lil Boi 2 månader sedan
vad är det alla klagar på
Stefan Johansson
Stefan Johansson 2 månader sedan
Vilket snöpligt slut! 🥴👋
pqsnet
pqsnet 2 månader sedan
Inte förvånad. Bert ville inte ens lägga ut pengar för mikrofoner utan kräver att tittarna skulle betala. Kanalen hade gått bättre om det var mer sakligt innehåll, om Bert lyssnat mer på Markus istället för att dumförklara honom och själv komma med faktafel hade folk tagit kanalen mer seriöst. För övrigt, Ideell verksamhet går sällan med vinst Bert.
pqsnet
pqsnet 2 månader sedan
Citat: "En ideell förening får inte ha till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva affärsmässig verksamhet." Med tanke på all produktplacering, reklam för rullebo, Berts Camping m.m är Berts värld knappast ett ideellt åtagande. www.verksamt.se/starta/valj-foretagsform/ideell-forening
TheBestOfSweden
TheBestOfSweden 2 månader sedan
Bert har inte råd??? 😂
densista
densista 2 månader sedan
haha och vilka dårar ni är som tycker att berts värld har varit något vettigt. Swisha honom vettja
Hans P
Hans P 2 månader sedan
Sånt sjukt abrupt slut 👎
Kenny Andersson
Kenny Andersson 2 månader sedan
Haha, gubben sitter ju ändå bara och svamlar. Vad skulle hans kanal fylla för funktion? Det enda dom två gör är att upprepa all skit som det redan pratas om i media och på alternativa kanaler. Inga gäster, inga intressanta infallsvinklar, och absolut inga "nyheter". Bara massa svammel. Skulle aldrig skänka en krona till till denna kanal. Helt rätt att lägga ner en kanal som inte fyller något som helst syfte.
23Biggus
23Biggus 2 månader sedan
Spelar ingen roll! Du är en go gubbe Bert. Men tyvärr är du inte med i matchen alls. Globalism är något du behöver läsa på om och om vad dom håller på med just nu.
Sanningens krigare
Sanningens krigare 2 månader sedan
Gråter fortfarande över det här.
M R
M R 2 månader sedan
Titta på denna , så bra : sepost.info/dev/video/xoCv1cafnWi5yL0.html
Thomas Energizer
Thomas Energizer 2 månader sedan
Där sjönk väl förtroendet ganska kraftigt?
Danne Svanström
Danne Svanström 2 månader sedan
Jag tror det ligger annat än ekonomi bakom detta.. Sjukdom, olycka, hot?
johnny lalonde
johnny lalonde 2 månader sedan
Var det han som hade Sveriges största flyktingförläggning.
JetLag Aviation
JetLag Aviation 2 månader sedan
Han har väl snuskigt mycket pengar redan
Morbitzu Movies
Morbitzu Movies 2 månader sedan
Kina tjänar på att tillverka detta virus. Dem behöver döda 50 miljoner pensionärer, så är det så jävla svårt att fatta att kommunisterna i styret skulle göra detta??
Per Bengtsson
Per Bengtsson 2 månader sedan
Oj, Bert Karlsson "har inte råd" att driva SEpost-kanal! Arme stackare...
Martin
Martin 2 månader sedan
Tråkigt att du måste lägga ner/pausa din kanal, Bert !! Sverige behöver sådana som dig och Dansbandskungen som gör ett ovärderligt jobb utan någon egen ekonomisk vinning eller egenintresse. Utan jobbar för Sveriges bästa, tycker vi som delar er syn på samhället. Hoppas ni kan starta upp igen på något sätt. Hoppas ni för egen del på alla sätt reder ut Covid-19.
Ewa Ingmanner
Ewa Ingmanner 2 månader sedan
Vad hände???
SwedenMC
SwedenMC 2 månader sedan
🤣
Steksyn
Steksyn 2 månader sedan
Antingen är anledningen till det värdelösa avlutet en helt annan än vad han säger. Eller så är han faktiskt så gniden att han måste tjäna pengar på allt han gör vilket vore tragiskt.
Madeleine Dahlström
Madeleine Dahlström 2 månader sedan
Man kan inte tjäna på allt även om mamon och girigheten förstås alltid vill dra in kosing på allt. Vad för utgifter har man om man sitter i en soffa och läser ur färdiga artiklar och suddar? Nej, allt kan man inte tjäna kosing på. Men såklart det är frustrerande om herr Karlsson tänk håva in nya miljoner. Får väl gå tillbaka till asylboendena. De gav ju rejält klirr i kassan.
bobgoran
bobgoran 2 månader sedan
Ha ha ha. Alltid kul att se när populisterna visar sin rätta sida. Stackars idioter som följer detta.
Kjell Johansson
Kjell Johansson 2 månader sedan
Är det Markus Persson som är dyr i drift och kostar pengar? Eller vad är det som kostar pengar?
Robin Eek
Robin Eek 2 månader sedan
Hur kan det komma sig att Google som tjänar hundratals miljarder om året inte ens kan ge sina kanalägare ersättning så att det åtminstone går jämnt upp ??? Var tar alla annonspengar vägen egentligen ? Är det verkligen rimligt att man tjänar mer pengar att samla tomburkar än att driva en SEpost-kanal ? Jag trodde Google stod på yttrandefrihetens sida ? Robin
Godzilla Hårddisksson
Godzilla Hårddisksson 2 månader sedan
"Är det verkligen rimligt att man tjänar mer pengar att samla tomburkar än att driva en SEpost-kanal" - Eh, ja :D
Stefan Markowicz
Stefan Markowicz 2 månader sedan
Oseriöst så in i helvete! Vem kan ha förtroende och lyssna på denne man efter detta magplask? Mitt råd: slösa inte bort er tid på Bert längre utan lyssna på mer seriösa som Sweb-TV och andra fria media.
Jonathan ALVEDALEN
Jonathan ALVEDALEN 2 månader sedan
Vad tycker du om CRD? **Nu är de sista dagarna af 2020. Julen ju vid fönstren dekorerade med ljus. Vi befinner oss i mörka och virala dagar; bedragare favoritmiljö. Vi bevittnar moderna metoder för tiggeri i tidningar, TV-kanaler och skyltar på vägarna. Bedrägeri och tiggeri är nära besläktade fenomen ... Det finns ett gäng som kallar sig Civil Rights Defenders. Det är en organisation som har varit inblandad i olika skandaler, distribuerat mutor i vissa länder och består av vapenindustrins börspartner. När man tittar på namnet väcker det något som en advokatinstitution; de är inte. Om du bara kommer ihåg egenskaperna hos en av dess chefer kan du lätt förstå hur organisationen är; Arne RUTH. En vapenhandlare som flydde norrut när han letade efter plundring i Tyskland. Israel använder sitt pass som reservidentitet. Han förlorade ett öga i en av mordet på socialisterna dåtiden utfärdat av Mo$$ad. Den enögda krokodilen var monterad på ögat på ett barn som kidnappades från Palestina under arbete men höll inte. Du kan förutsäga vad som hände med barnet. Här är några skurkar i svansen av denna varelse som utför denna falska "Humaniter" -fälla. De kan aldrig ta NETANYAHU och dess underleverantör Tayyip ERDOĞAN, som är dess samtycke tvilling; Om de såg dem i en dröm var läpparna bleka. Men de attackerar internationella figurer, ärade statsmän som Israel och AKP-maffian inte gillar. Naturligtvis får de fettiga ben från judiska ministrar och den israeliska militärmafiaen i gengäld för detta jobb (!). När det nya året närmar sig fokuserar de på reklam genom att betala astronomiska mynt. Jag var uttråkad när jag hörde (även på taxidradion) "Gör minst 100 kronor Swisha, så vår kamp når sitt mål. ”Det är en mänsklig plikt att rapportera situationen till allmänheten”, sa jag till mig själv. Den som gör swisha till sina mammor tjänar tillräckligt därifrån. Det finns inget behov av att lura allmänheten och skicka pengar. ”Låt oss titta på jobbet (!) Visas som målet att nås; ”De pratar om nya mord på Bashar ASSAD och nya attacker mot Syrien; nej, de skäms inte längre. Under de senaste åren spelade de sina roller genom att bära en turban över sina avsikter, men nu är de mer arroganta. När skatt stannade vid rött ljus läste jag en av annonserna på väggen; CRD gänget svär att göra illa Bashar ASAD, de agerar parallellt med sina utstrykningskampanjer och kastar lera. Titta på logiken! De samlar in pengar genom att lova att förverkliga Israels maffioso projektet mot Bashar ASSAD med de största upplysta annonserna i huvudstaden i ett europeiskt land; Kolla in den avancerade metoden för gangstering och lura människor! Det här är de som matar ISIS ... "** ** ATT begå ett brott; Vad de gör är bedrägeri ** Dessa miljonärmanipulatorer, som själva begår brott och mestadels är pedofiler, söker inte bara ekonomiskt stöd; De absorberar också samhällets sociala relationer genom att använda vägledningens psykologi. ** **Låt dig inte luras; dessa parasiter! Betala inga pengar.** **De olagliga barnen till cheferna för SOROS hjärntvättcentra är gamarna som leder sådana hyckleriska organisationer. En del av deras korn kommer från SOROS blodiga höljen.** **Mo$$ad-chefen Arne RUTH var i grunden af CRD som mutade diktaturer.++ sepost.info/dev/video/xYrR1JV5iqWVtrk.html
Mr Fiddle
Mr Fiddle 2 månader sedan
Nu kom den riktiga Bert fram, så skoj att se, för oss som alltid fattat 😀 , ett uppvaknande för dom andra.
M R
M R 2 månader sedan
sepost.info/dev/video/xoCv1cafnWi5yL0.html
Camilla Widén
Camilla Widén 2 månader sedan
Så konstigt. Verkligen udda beteende. Duger det inte med gåvorna? Att folk tittar? Prenumererar? Nu förstår man att det aldrig handlade om opinionsbildning, eller hur? Bert ville tjäna pengar. Det var allt.
Rune Ljungströmmer
Rune Ljungströmmer 2 månader sedan
Tyvärr trodde han att detta var ytterligare en inkomstkälla? Det märkliga är ju att tydligen har swish-pengarna gått direkt in hans barns företag Jokarjo och då kan vän av ordning undra hur han kan skilja dessa från övriga verksamheten med Rullebo och allt vad han har för sig, skatteverket skulle nog syna detta Jokarjo ordentligt, jojo...
jockejocke1
jockejocke1 2 månader sedan
43:19 Ska vi kolla din mail? Hmm, jag trodde att en mail är personlig, hur ska vi kunna se *din* mail hahaha. Ge oss lösenordet i så fall.
Ingemar Perjans
Ingemar Perjans 2 månader sedan
Väldigt oförskämt och respektlöst avslut. Jag avslutar min prenumeration direkt.
Ralph Mårtensson
Ralph Mårtensson 2 månader sedan
Fan va uselt Bert! Du sjönk totalt
Frippson
Frippson 2 månader sedan
Inte råd??? HAHAHAHAHAHAAHA dra den om rödluvan också Bert!
Christer Engström
Christer Engström 2 månader sedan
Drar kameran för mycket el ?
Per Granlund
Per Granlund 3 månader sedan
Dåligt Bert!!!!
Per Granlund
Per Granlund 3 månader sedan
Du får inte lägga ner kanalen.
Martin Nilsson
Martin Nilsson 3 månader sedan
Tappat intresset helt ändå . Dåligt pålästa bättre följa Håkan. Christer Lennart tar bort prenumerant nu
Dan Fors
Dan Fors 3 månader sedan
Jaha, verkar som nån journalist grävt fram nåt lik ur Berts garderob. Slut på det roliga men kul så länge det varade.
Lelles 5
Lelles 5 3 månader sedan
Kom det in ett hot precis innan sändning som gjorde att bert inte ville köra på, innan han har en plan Något lurt måste det vara. bert brukar inte backa så lätt. Det måste varit någon typ av hot eller utpressning som gjort att det slutade så tvärt .
bernter
bernter 3 månader sedan
Bert har nog varit så hela livet, att aldrig kunna göra något utan att tjäna en rejäl hacka. Ynkligt!
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 3 månader sedan
bye bye bert o olof mellberg..
Eric Degaardt
Eric Degaardt 3 månader sedan
Bert: ”Det är inte klokt att ge bort pengar...” Bert 5 sekunder senare: ”vi lägger ner för att folk ger oss för lite pengar!!!” Tittarna: ”Wtf....?”
M R
M R 2 månader sedan
Ja jävla idiot den där Bert . Full i skit hela han
bernter
bernter 3 månader sedan
Säger som Treutiger sa om Robinsonrobban, och där försvann Bert ur tv historien. Ha ha vilken parasit han är Bert. Och vilket svek mot medarbetaren men han står väl med mössan i hand och bugar. Tack käre patron, tack tack....
Rune Ljungströmmer
Rune Ljungströmmer 3 månader sedan
Underligt att han låter kanalen vara kvar/intakt...
GymChess
GymChess 3 månader sedan
Som andra redan har skrivit - hur kan det kosta så mycket att sitta i sin egen soffa i sitt eget vardagsrum och klaga på allting? Var fanns "verkstan" under dessa 3 år? Jag gissar på yttre faktorer som hot eller liknande. Kanalen ledde absolut ingenstans och handlade mer om att marknadsföra sig själv än att genuint bry sig om alla dessa "fruktansvärda orättvisor" i samhället. Nä, detta var dåligt. Riktigt dåligt. Det var just denna orättvisa som vann även den här gången.
John B
John B 3 månader sedan
Kika nu på alternativa medier hur det går för Bidé, inte så bra, sök Lisa Haven, Dr Steven Turley mfl mfl sepost.info/dev/video/sGuxv9ZrYo-Xsbk.html bland annat... Tråkigt att Bert inte vill fortsätta 😢 du behövs för Svenskarna, trots att I inte alltid håller med dig i allt, men det är det som är demokrati... Hoppas ni kommer tillbaks snart. 👍
Daniel Sjögren
Daniel Sjögren 3 månader sedan
Wow.. Så himla dåligt. Tack hej
Åke Andersson
Åke Andersson 3 månader sedan
Det är 55700 personer som vill ha en förklaring! Var det en dålig affärs ide´ eller vad? I så fall kunde ju någon ha kollat upp att det måste upp till ett par hundra tusen prenumeranter OCH då är det reklamintäkter som gäller, man kan inte bli rik på detta sättet som ni gör det! Men ska detta vara rätt så krävs en förklaring.
Cargobob
Cargobob 3 månader sedan
Vad hade ni förväntat er från första början? Det är ju Bert Karlsson det handlar om.
Em Bee
Em Bee 3 månader sedan
WOW ...vilken kovändning. :))
Göran k
Göran k 3 månader sedan
Hotad av myndigheterna??
Östen Hällstrand
Östen Hällstrand 3 månader sedan
Helt sjukt att köp center får hålla öppet. Va fan tänker folk med. Handla det man absolut behöver inget mer. Synd att det blir slut på programmet.
Mattias Hamberg
Mattias Hamberg 3 månader sedan
Vilka utgifter har Bert? Huset och soffan äger han väl redan? Och att publicera och distribuera via SEpost är ju gratis... Vad är det som kostar? Någon som vet? Snarare borde han väl se detta som en ypperlig kanal för att marknadsföra andra projekt han är inblandad i? Helt obegripligt. Å andra sidan är det ju inte direkt någon omistlig röst som tystnar. Kanske rent av bra att han får tona ut med någon slags värdighet i behåll.
gogo4356
gogo4356 3 månader sedan
Nu blir det reklam på kanalen! Är väl ganska uppenbart!
Greywolf.
Greywolf. 3 månader sedan
Förstår inte vad som kostar (tid )kanske allt måste ju räknas i pengar så funkar ju denna värld
MrTheoneandonly
MrTheoneandonly 2 månader sedan
Vet inte men Marcus jobbar la inte gratis tror jag och Bert vet ju inte äns hur man öppnar gammal e meils så han behöver spetskompetens hehehe
Martin Persson
Martin Persson 3 månader sedan
Har Bert fått ett sockerfall o blivit sjuk?? för självklart har ju något inträffat.
Tor Sverke
Tor Sverke 3 månader sedan
Sjukt att han lägger ner när kanalen börjar bli stor. Ofattbart korkat!
Anders Nilsson
Anders Nilsson 3 månader sedan
Berts filmer har varit sevärda och både Bert och Markus har gjort ett bra jobb. Hoppas det blir mera av detta framöver, tids nog. :)
vidar ulvstig
vidar ulvstig 3 månader sedan
så här är det att Svenskarna tror inte på Corona,, bara en vanlig Säsongs influensa där för ser det ut som det gör,,,,
vidar ulvstig
vidar ulvstig 3 månader sedan
bra Bert,, det fattar du väl att dom vill förstöra Sveriges befolkning,, VI SKALL INTE HA ROLIGT,, men spendera era pengar på Ullared /Black Friday/Moskeer i långa köer och trängsel,,,, dom vet ju att detta bara är en vanlig jävla bluff med detta Corona men måste gå ut så här för överheten säger detta annars samma jävla influensa som vi har varje år,, sen är ju allt skandal i Sverige
Helene Stiernstrand
Helene Stiernstrand 3 månader sedan
Synd att du slutar Bert men det har varit rolig och informativ tittning så här långt. Bra initiativ som visar vikten av alternativa kommunikationsmöjligheter :)
Patrik Bergqvist
Patrik Bergqvist 3 månader sedan
Bert !!! Du tjänar inga pengar på programmet men komihåg att du har gratis reklam för allt annat du syssla med. Mitt råd är att köra hårt till valdagen så vi kan få en bättring i Sverige . Du når en viss grupp människor som ingen annan fri press gör . Komigenförfan
GbgFisken
GbgFisken 3 månader sedan
Ja mycket märkligt avslut!?Riktigt dåligt
John Danielsson
John Danielsson 3 månader sedan
Bert verkar ju lite lynnig och som en jättebebis emellanåt, så detta avslutet var väl inte så konstigt om man tänker efter. Sitta i soffan och sända ett par timmar i veckan på SEpost kostar noll och inget.
Camilo Andersson
Camilo Andersson 3 månader sedan
Haha så Bert blev alltså triggad av den sista frågeställningen gällande att ge bort pengar och så vips så var Berts värld no more... wtf 😃
Rune Ljungströmmer
Rune Ljungströmmer 3 månader sedan
Jaså, swishen går till Jokarjo, den som har tillgång till Ratsit kan kolla vad de båda tar ut och vete fan om han inte tar betalt för soff-rummet som studio, den mannen är girig och egocentrisk dock sympatiserar jag med många av hans åsikter men till vilken nytta...
Zune
Zune 3 månader sedan
Hur mycket kan det kosta att sitta i en soffa och prata skit ett tag?
Andreas Johansson
Andreas Johansson 2 månader sedan
Inte en krona
Rickard Swevest Lundberg
Rickard Swevest Lundberg 3 månader sedan
Kan på sätt och vis förstå Bert... han är ju entrepenör. Men han är även miljardär som kunde kosta på sig lite mer filantropi. Sen vete 17 vad det är för så stora kostnader han pratar om....?
N Pantano
N Pantano 3 månader sedan
Har aldrig fattat vad som kostar så mycket. En förklaring vore på sin plats. Sen är det ju också såhär. Min hobby att bygga modellflygplan kostar också pengar. Men jag förväntar mig inte att andra ska betala för den.
MrTheoneandonly
MrTheoneandonly 2 månader sedan
@Julius Tomt jag skulle dock inte heller vilja driva en you tube kanal om jag behövde betala för det
Julius Tomt
Julius Tomt 2 månader sedan
Ja detta kräver verkligen en förklaring. Man kan inte öppna en kanal på tuben och sen kräva folk på pengar. Komma med att "det är inte så roligt att sitta i denna soffa varje vecka i 3 år" Nä! Men ingen tvingar någon att sitta i sin egna soffa. Hela resonemanget låter jävligt märkligt. Förstår ärligt talat inte hur han resonerar överhuvudtaget. Ska det verkligen vara så illa att det sitter i pengar. Kameramannen skriver på infosidan på kanalen att info ska komma.
WildCard
WildCard 3 månader sedan
Lite, konstigt. Han har sitt på det torra med familj o barnbarn säger han i vissa episoder. Titta själv inte längre bara upprepningar om allt skit som händer Sverige. Det behövs ingen kanal för det
Stefan Svensson
Stefan Svensson 3 månader sedan
Sådär Marcus, förstår du nu att Bert är en hycklare och en pengakåt gubbajävul.
Stefan Svensson
Stefan Svensson 3 månader sedan
bättre ni lyssnar på Carl Norberg på De Fria än att ödsla tid på giriga Bert, han förstår bara sin egna plånbok.
Stefan Svensson
Stefan Svensson 3 månader sedan
Cov id 19 är en agenda och inget annat, vakna nu upp för bövelen.
eddiehillgren
eddiehillgren 3 månader sedan
lite (mycket) barnsligt agerande, kan man tycka.... men Bert ser ju fullvuxen ut! och pengar har han ju massor av, så det blir ju fn skamligt.... ... visade till slut sitt rätta tryne....
mrcassioo
mrcassioo 3 månader sedan
Vad är det här för larv Bert. Dessutom uppenbart för oss tittare att du inte informerat Markus i förväg om detta, uselt i så fall då han gjort ett fantastiskt jobb som ditt bollplank och producent. Dessutom varför måste du driva kanalen som ett företag? Brukar du inte regelbundet och bestämt hävda att du gör detta för dina barn och barnbarn? Har inte det ett värde och borde inte det räcka? Det kanske gick att lura gemene man att saker och ting var dyrt förr i världen, men SEpost är gratis och att ge Markus en regelbunden hacka samt engångsinköp av en kamera och lite lampor tror jag nog att du klarar...
Mackman
Mackman 3 månader sedan
Om du ändå varit ärlig och sagt varför och givit de följande en förvarning av slutet. Själv ingen fan av Bert, mest varit kul och höra hanns ena galenskapen efter den andra. Löjligt att påstå det kostar pengar att sända, det som kostar är tid. Tror nog Bert han skulle få ett par hundra tusen följare som öste pengar på kanalen som han kunde håva in.
Hannes Viking
Hannes Viking 3 månader sedan
Trodde någon Bert gjorde, saker för sverige? de bästa han har hittat är Carola och sen gett boenden till folk som aldrig skulle varit här!
tekoppen
tekoppen 3 månader sedan
Bert pippade er precis som trump pippade amerika.
tekoppen
tekoppen 3 månader sedan
@Kjell Gustavsson Nope. Såg bara ett avsnitt. Betalade aldrig skurken ett öre.
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson 3 månader sedan
även dig
E Eastman
E Eastman 3 månader sedan
Finns bara två möjliga förklaringar: 1: Dansbandskungen har gjort ngt som gjort Bert förbannad. 2. Bert blivit hotad på ngt sätt.
M R
M R 2 månader sedan
Dansbandskungen har nog sölat ner hans hem med snus
Assar B
Assar B 3 månader sedan
Verkar som SVT inte avslöjar att Federley varit sambo med en pedofil. SVT mörkar. Det skulle de inte göra om det hade gällt SD.
pqsnet
pqsnet 2 månader sedan
Verkar som om du inte tittar på SVT eller är fullkomligt döv. SVT har visst rapporterat att Federleys sambo haft sexuellt umgänge med minderårig och att han vetat det än längre tid.
Pierre Börjesson
Pierre Börjesson 3 månader sedan
Ja det var ju väntat i och för sig, men jag tror han är sjuk för han har sluddrat mycke de senaste halvåret därför lägger han ner
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson 3 månader sedan
för mycket bananlikör.
Simon Friberg
Simon Friberg 3 månader sedan
Haha vilket skämt, vilka utgifter?
bernter
bernter 3 månader sedan
Bert sitter och bräker en halvtimme. Okunnig och hycklande oj oj oj vad det måste kosta pengar.
fdffdsn njsdkkm
fdffdsn njsdkkm 3 månader sedan
va fan är det som kostar bert??????
Default User
Default User 3 månader sedan
WTF
Psudden66
Psudden66 3 månader sedan
Detta bevisar ju bara hur liten person med stort ego han är! Allt handlar bara om pengar för den löjliga medborgare till gnällspik, som skulle kunna driva den kanalen i tusen år, bara på räntan från hans alla inkomster i flyktingboendet!
djefvulen
djefvulen 3 månader sedan
SMS-lånen som bekostat hela Berts imperium hann slutligen ikapp så nu är det kört. Skuldsanering på gång. Soffa, kamera och mikrofoner beslagtas. Finns ingen Berts Värld längre.
Mikko
Mikko 3 månader sedan
Bert såg deppig ut...
MrTheoneandonly
MrTheoneandonly 2 månader sedan
Aa
Christer Engström
Christer Engström 3 månader sedan
Sverige styrs av mentalt handikappade människor. Då ska det inte vara större grupper än åtta människor på samma ställe. Utom i alla afärerna och köpcentrum restauranger m.m.
Bert - Är ni nöjda nu, Miljöpartiet?
52:09
Berts Värld
visningar 91tn
Tusse - Voices
3:25
Melodifestivalen
visningar 122tn
VEM ÖVERLEVER BÄST FÖR 200 KRONOR
25:51
Let's Feast
visningar 124tn
The Insane Engineering of the Perseverance Rover
19:42
Bert - Maktfullkomlige Lööf!
46:00
Berts Värld
visningar 55tn
Bert - Katastrofen är nära!
48:53
Berts Värld
visningar 71tn
Bert - Idag avgörs Sveriges öde!
51:21
Berts Värld
visningar 38tn
Bert - Skolan går under!
47:31
Berts Värld
visningar 58tn
Bert - Lamotte!
43:06
Berts Värld
visningar 98tn
Bert - Morgan Johansson måste avgå!
48:06
Berts Värld
visningar 46tn
Bert - Lövfen, dags att avgå?
43:36
Berts Värld
visningar 65tn
Bert - Bard! Fritänkaren nr 1
36:58
Berts Värld
visningar 72tn
Bert - Alla fuskar!
45:27
Berts Värld
visningar 47tn
Bert - Svenskarna tar inga jobb!
55:30
Berts Värld
visningar 45tn
Tusse - Voices
3:25
Melodifestivalen
visningar 122tn
VEM ÖVERLEVER BÄST FÖR 200 KRONOR
25:51
Let's Feast
visningar 124tn
The Insane Engineering of the Perseverance Rover
19:42
I'm Leaving YouTube
13:00
Yes Theory
visningar 2,1mn
Malaika
3:10
Ant Wan - Topic
visningar 49tn
Dude Wars | OT 24
25:56
Dude Perfect
visningar 11mn