Bert - Så här tycker jag om Löfven!

  visningar 42,018

Berts Värld

Månad sedan

Berts tankar kring Löfven!
Intervju hos RIKS: sepost.info/dev/video/3ImcvZ2AiH2xlbk.html
Bert intervjuar Isabelle från RIKS: sepost.info/dev/video/uZ-ZxsmbaX7Sl9s.html
Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Instagram: bertsvarld
Berts privata Instagram: bertwilliskarlsson
Twitter: bertsvarld
Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsson?c=1
Med Blipp får du alla fördelarna som hos en bilhandlare när du köper eller säljer privat Länk: blipp.se/
Glöm inte att använda koden "BERT" för att få rabatt på tjänsten Blipp om du ska köpa eller sälja bil. När du använder koden så försvinner arvodet som Blipp vanligtvis tar ut när man tjänsten.
Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGsik9gk8T22j7UNrLe6?si=3MKuf0_GQS69j_LqP9fWaA
Leos hemsida: lzkonsult.nu
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer
Hanna W
Hanna W 12 dagar sedan
Hur kan man inte gilla Mirò / konststudent
Fredrik Ulvenkrantz
Fredrik Ulvenkrantz 14 dagar sedan
Bert är en åsiktsmaskin och underhållande.
Simpson
Simpson Månad sedan
Fixa era myggor........ Satan vad skräpigt det låter
Lynyrd Skynyrd ́77
Lynyrd Skynyrd ́77 Månad sedan
BERT ÄR TOM I BOLLEN !!
Tommy Bengtsson
Tommy Bengtsson Månad sedan
Invandrare John Curovac icahandlare i Växjö angripen från alla håll endast SD ställer upp Hela pksamhället med media och ica i spetsen har hotat honom om han inte håller test Kan inte Bert hjälpa honom se videon på youtube visa Bert
muffin joxter
muffin joxter Månad sedan
misshandllade bert karlsson peter magnusson?
Leon Grimaldi
Leon Grimaldi Månad sedan
Hammar..i ett podavsnitt i april 2020 beskriver han normaliteten att duscha med sina barn och att hans penis vidrör hans dotters ansikte är helt normalt anser han. Ta in det några gånger..med det sagt...omöjlig att ta på allvar utan att tänka äckel..dessutom utannonserade viking och hammar att de gärna gör reklam för socialdemokraterna och löfven via sina kanaler..där de påtalade att Löfven är Sveriges Biden och något de gärna vill vara med att bygga inför valet. Där har du svaret på alla dina funderingar om "varför"
Christer Engström
Christer Engström Månad sedan
Bert varför svammlar du så mycket ? Om ingenting !.......När jag passerade Centralstationen så satt det flera Afghaner och bunkade huvudet i ett bord på Stockholms Centralstation . Det var ju efter en knarkande och rånande natt i stockholm förmodlingen . Några studier handlade det inte om.
Christer Engström
Christer Engström Månad sedan
Skärp dig Bert , Lögnven ska spara på äldreboenden och gamla o sjuka . Kriminalvården och polisen behöver Sveriges hela resurser .
Christer Engström
Christer Engström Månad sedan
Spy mer på Lögnvens förståndshandikappade svagbegåvade skitregering , dom ska brinna i helvetet jag hatar dom .
Börje Carlsson
Börje Carlsson Månad sedan
Stefan L äe lite trög och lite tråkig men förmodligen både kunnigare och framförallt ärligare än sina belackare.
sodomite777
sodomite777 Månad sedan
helt tom i blicken... va? vilken tavla?
sodomite777
sodomite777 Månad sedan
Bert, du är lika senil som Biden, och att du gillar Kamelen Harris gör dig till en vänsterextrem tönt. Nä, inget mer support till dig
nn nn
nn nn Månad sedan
En utrikeskorrespondent på svt hävdade att Donald Trump farit med lögner. Vilka bevis har han för det. Anmäl honom till granskningsnämden. Detta var i direktsändning på skattebetalares bekostnad. Upp till bevis SVT! Sparka honom för bristande omdöme och icke neutralitet. Skamligt.
Kurre Knut
Kurre Knut Månad sedan
Om politiker nu tar ansvar, vad är då straffet?
Peter Håkansson
Peter Håkansson Månad sedan
du har dina rätt i alla fall
Peter Håkansson
Peter Håkansson Månad sedan
i brist på bröd får man äta limpa
Patrick Blom
Patrick Blom Månad sedan
Du är förd bakom ljuset
Patrick Blom
Patrick Blom Månad sedan
Partierna styr inte ett skit dom springer ärenden till dom som styr. Dom sitter bara där för att partisera
Mats Bengtsson
Mats Bengtsson Månad sedan
Nu är det snart klippt för min del med Bert !!! Bert du kan inte säga till nån som fått en höjning med 44 kr. att han ska vara jävligt glad ! Och vad beträffar Iran så är väl det det första landet för USA !
Mats Bengtsson
Mats Bengtsson Månad sedan
Bert det handlar inte bara om att folk kommer till Sverige och försörjer sig själva, ett av problemen, även om dom inte lever på skattebetalarna är ju att dom drar med sig skeva seder i bruk !
nn nn
nn nn Månad sedan
Har Donald Trump startat något krig? Har han fått nobelpris för att INTE startat något krig? Har Donald Trump byggt upp amerikansk industri igen? Har Wall Strett fått rekordsiffror över amerikansk industri? Har muren gett vanliga ameriskanska jordbrukare ett lugn?
Jadgar Asker
Jadgar Asker Månad sedan
Ni bara pratar och pratar även ni blir en miljon personer ni har inte bollar att göra något... Vi som är fria och skött oss får otroligt mycket problem.. ni bara snackar för ni är mätta och glada... Bert sluta lek pappa till folket..gör nånting istället ...du bara pratar och pratar ..
bengt baron
bengt baron Månad sedan
Bert behöver tvångs vaccineras med trotyl! Tja han har ju sagt att han vill ju göra det med hela svänne banan befolkningen!
Stor Changen
Stor Changen Månad sedan
Men Herregud, Talang juryn var helt värdelös.....Saknar Alexander B......Klart bäst
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz Månad sedan
Visst var Sörenstams klantig när hon tassade in och skakade hand med denna galning. Han är ju direkt orsak till att 5 människor miste livet. Men det tyckte hon tydligen var en petitess. Hammar uttryckte säkert det en mängd svenskars åsikter. Om Jimmy Åkesson hade gjort samma sak hade gjort skillnad eftersom han öppet har hyllat Trump. T.o.m vill ge honom Nobelpriset. Om man inte ser den galenskapen borde man inte ha rösträtt i Sverige. Ibland är Berts åsikter skrämmande. Hans fru borde slå näven i bordet och rätta honom på en hel del punkter. Bert som snackar så mycket om dansband men jag hörde inte ett ord om Torleifs bortgång. När han nämnde musik var det Sara Larsson hur bra hon var samt Laleh och Darwin. Ingen av dessa tre är någon jag frivilligt lyssnar till. Sara uppträdde ju på idrottsgalan det var ju bedrövligt rent ut sagt. Stockholm med Irene Svenonius som styrman kommer det att sluta illa för Sverige. En författare undrade varför hon fick gå lös. Men ingen ser galenskaperna trots att stockholmare är smartare än lantisar.
sune stjern
sune stjern Månad sedan
Denna video får ni bara inte MISSA ! Handlar om dom kr+im+ine+lla politiker som redan är dömda! Stefan Löfven dömd till 30 års fängelse sepost.info/dev/video/mneWt9h5doutlss.html HÄPNADSVÄCKANDE Information ABSOLUT !.... +++++ mogge censuren .
Gertrud Hedqvist
Gertrud Hedqvist Månad sedan
Far dit där pipsvängen ä, ni som inte är sossar
Berith Andersson
Berith Andersson Månad sedan
Det bästa jag hört på länge 👍👍
Kent Karlsson
Kent Karlsson Månad sedan
Tragiskt att vi ska behöva ha en sådan regering och statsminister. Tack Bert, för detta inslag.
kalle anka
kalle anka Månad sedan
Biden kommer sprängas av en bomb som trumen har gömt i det ovala rummet. Det är bara republikanerna som kan föra usa frammåt
kalle anka
kalle anka Månad sedan
Bygg branchen behöver inte utländs arbetskraft. Det är 2 % som har kunskap. Vi svenskar får gå efter å bygga om de dem har gjort. Ta över projekt åt privatpersoner som blivit blåsta. Nä man ska vara svensk medborgare om man ska jobba här eller ha special visum i en branch som har brist
Conny Andersson
Conny Andersson Månad sedan
Bra Bert tur att nån säger ifrån 👍
sune stjern
sune stjern Månad sedan
sosse kommunist diktatur regeringen har beslutat att göra SVERIGE till ett U land den djupa staten och FN/NWO EU tillsammans har beslutat detta Vi har en sosse diktatur regering som bara öser skattepengar ut ur SVERIGE ! EU FN BISTÅND och inte minst politikers egna djupa fickor dessutom svåger KORRUPTION ! och MENA främmande makt invasion ! över 100 tusen lycksökare varje år avsikten med detta är att fullständigt rasera våra finanser investeringar pensions fonder mm.! men att hjälpa svaga sjuka hemlösa svenska människor som byggt upp SVERIGE ! Vill man inte! den djupa staten FN/NWO EU bestämmer vad SKRÄPET i LÖGN BORGEN ROSENBAD TVINGAR PÅ det svenska folket! som egentligen betalar för regeringens folkförakt för det svenska etiska folket, som till slut leder svenskarna till sin egna undergång! och givetvis också betalar regeringens LANDSFÖRRÄDERI! PS! COVID BLUFFEN ! den nya pandemi lagens restriktioner som på tvings det svenska folket, sosse regeringen har gjort en politisk stats kupp utan att svenska folket vet om detta !!! PS ! TYVÄRR HAR JAG FÅTT RÄTT ! SVERIGES MAKT ELIT HAR NU INFÖRT, OCH PÅ TVINGAT SVENSKA FOLKET ETT KOMMUNIST OLIGARK STYRE ! SVENSKA FOLKET HÅLLS NU SOM GISSLAN ! VI ÄR NU STASI KONTROLLERADE, ÖVERBEVAKADE SOM VILKEN BOSKAP SOM HELST DETTA ÄR NU ETT FAKTUM ! REVOLUTIONEN ÄR STUNDANDE ABSOLUT !...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Kamala Sparris den hoppande skrattande grodan
MrFishstrangler
MrFishstrangler Månad sedan
Ja du Bert. Neurosedyn, Kreosot, Roca Gil. Det finns mycket att hämta ur historien, där makten pekat med hela handen och visat hur vi ska göra. Bränn inga häxor. Ni som läser detta: tänk själv och ta egna beslut.
Susanna Svensson
Susanna Svensson Månad sedan
SVT gör det makten vill, men de få betalt av svenska folket?
Susanna Svensson
Susanna Svensson Månad sedan
Vi har det snart som i Italien maffian om inte är vi redan där som i Malmö de som tvättar pengar?
Mike Lumsden
Mike Lumsden Månad sedan
Nä nu börjar du bli för mycket sosse
Mats Bengtsson
Mats Bengtsson Månad sedan
Snart bara idioten ÅKE KÄLLQVIST kvar på den här kanalen !!!
Bassa the heling mind Cassa
Bassa the heling mind Cassa Månad sedan
JAKES
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Risk "För" andra heter det, liksom "avundsjuka." Folk bestämmer själva om vaccinet, sluta leka diktator, Bert, du är pinsam !!! Diskutera inte vaccinet som du INGET vet om. Skärpning !!!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Jo, politiker kan göra vad som helst utan att bli dömda. Bert vet inget om detta heller. Bert ska inte bestämma om folk vill yttra sig om Trump. Prata om att vara diktator !!!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Sluta med reklamen, du klarar dig ändå, Bert. Om Agenda är meningslöst, varför lyssnar du då på tramset, Bert?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Danskungen får lämna töntmusiken ett tag och lära sig det mest elementära om konst, pinsamt.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Det är därför frimärkena är hutlöst dyra, på grund av de höga lönerna. Agenda har inget att tillföra, vänster-TV.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bert börjar bli "senil", minns inga namn, pinsamt.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Löfvet får gärna handla, men då ska han inte vara kategorisk i sina uttalanden om oss andra.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Det är INTE semmeldags nu, Bert. Det var jordskalv i Sverige nyligen, Bert hänger inte med.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Syssla du med dejting istället för det här programmet.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Prata om något du vet, inte Trump, Bert.
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST Månad sedan
Trump o hans slödder är inget att bry sig om, iaf inte för en vettig människa. Karln borde spörras in, farlig för de dumma o lättlurade folket där du Margareta verkar tillhöra.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
USA är oerhört viktigt för Sverige.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bert vet inget om vicepresidenten men tror att lyssnarna är idioter. Skärpning !!!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
@ÅKE KÄLLQVIST Läs och lär dig, bästa sättet.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
@ÅKE KÄLLQVIST Lär dig själv är enklast så.
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST Månad sedan
Men du vet desto mer, berätta då.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Trump bryr sig inte ett dugg om, vad Bert tycker om honom, Jämför aldrig Trump med ugandierna !!!!!! Så dåligt !!!!!!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Hur kan det behövas byggjobbare, det byggs ju inget, säger Bert !!!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Skriver du själv till makthavarna, Bert?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bert får lära sig att inte lyssna på Svt, ganska enkelt att förstå faktiskt.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Gick du på myset med ministerparet? Nu blev du grundlurad, Bert, men det kommer du aldrig att erkänna och tappa ansiktet.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bert ska nog ta reda på, vad Fröken Ulla står för. Bert vet inget, som tror att den damen skulle kunna göra något åt demokratin i Sverige. Vet Bert inget om damens farliga inblandning i svenska kyrkan, otroligt? Ta reda på det, Bert. Ulla och islam, Bert !!!
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST Månad sedan
Hon kanske är satanist eller nazist, vad tror du?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Uttalet är så dåligt, första kriteriet för att överhuvudtaget få uttrycka sig i en kanal, karln är oförbätterlig, kan inte lära något nytt.
pqsnet
pqsnet Månad sedan
Nu upprepar Bert samma sak som i förra videon om Vaccinationer varför det inte kan vara ett misstag... Först säger han att alla ska vaccineras 50:11, 50:45. Sen säger han att de som inte vaccinerat sig, inte ska få träffa läkare eller sjukvård.Hur ska alla kunna vaccinera sig då?. Bert fortsätter 51:00 att de få som inte vaccinerar sig kan smitta de som har vaccinerat sig... Fattar Bert verkligen inte poängen med Vaccin? Att det ska ge immunitet?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Carina är vänster, inte särskilt duktig, lyssna på vad hon alltid sa om Trump, bedrövligt.
Joachim Henrixon
Joachim Henrixon Månad sedan
Bert den största lögnaren å hycklare som finns. Hatar Trump men tycker att Pedofil partiet å näckrofilpartiet har bra förslag. Är du dement eller???
Douglas Kalberg
Douglas Kalberg Månad sedan
Skönt att höra Bert vägra böja sig för de korkade Trump-älskarna, den sämsta presidenten genom tiderna, och det med så hårt konkurrens.
pqsnet
pqsnet Månad sedan
Åter igen. Bert ska inte vara så uppkäftigt självsäker när han själv har dålig koll på Trump 28:15... Till och med SVT sände dan före och efter stormningen av Capitolium ett inslag där Trump uppmanade demonstranterna att gå hem och inte starta våldsamheter. Det talet togs som framgick i SVT, snabbt bort av både Twitter, Facebook och SEpost. Bert har pinsamt dålig koll... särskilt med tanke på det han säger här 28:35...
pqsnet
pqsnet Månad sedan
Bert ska inte va så förbannat uppkäftig och självsäker... 23:32... Han framstår bara som oseriös. För det första verkar Bert själv ha kass koll på USA's Vice President Kamala Harris. För det andra 17:27 klagade han på att man tystar folk och att få kritisera utan censur är demokrati... knappt 6 min senare sitter han själv och praktiskt taget ber folk som inte tycker som han att hålla käft 23:45 samt 28:15 ... Pinsamt låg självmedvetenhet.
Kenny
Kenny Månad sedan
Mr know it all😅
KjellGibson
KjellGibson Månad sedan
Sossarna skiter fullständigt i vad vi tycker. De importerar bara nya röster -med våra pengar.
KjellGibson
KjellGibson Månad sedan
23:30 Men det vet Bert. Boomer-Bert.
John Rickardsson
John Rickardsson Månad sedan
USA får ett helvete ...... Sverige har ett helvete
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Och ändå tycker danskungen och Bert att USA inte är viktigt för Sverige, totalt urblåsta båda två. Lägg ned programmet.
Johan
Johan Månad sedan
Tack igen! Jag älskar sanningar!🥰
Lars Berggren
Lars Berggren Månad sedan
Ang Camilla Harris och Trump så har vi inte svaren än! Var inte så tvärsäker! Och ang Greta så har du inte undersökt detta!
karl gustaf Magnusson
karl gustaf Magnusson Månad sedan
Pengar pengar tryck bara mer finns papper
T Mac
T Mac Månad sedan
ÅTERTA Sverige ! Återinför Statens järnvägar med dotterbolaget Banverket samt det gala Postverket det är faktiskt Svenska statens angelägenhet att dessa fungerar till bra pris som service för svenska folket.
karl gustaf Magnusson
karl gustaf Magnusson Månad sedan
Who varnar sverige å som använder remddevisir helt fel detta bert sk ges till dom redan e sjuka i cov19 å då blir dom så bra kan åk hem
karl gustaf Magnusson
karl gustaf Magnusson Månad sedan
Fasn va dålugt ljud du har fel på ljudet bert
T Mac
T Mac Månad sedan
Sverige måste få en ny regering NU ! Och den ska stoppa o börja ändra den vänstervridning vi har haft i landet ända sedan 68- upploppen. Allt är vänster i landet o glömmer vår historia, titta på England o framför allt deras BBC program om deras historia o dåtida välmående land. Visa vad Sverige har i kultur o historiska byggnader, herresäten o slott. Visa Svenskt kulturliv genom århundrandena hur vi utvecklades fram till 68 o 70-talets vänster som är överallt o bryter ner sveriges kultur.
T Mac
T Mac Månad sedan
Börjar Bert bli vänstervriden, nu när han lovordar C. Bergfelts vänster program samtidigt tycker han att Löven o johansson gör ett bra jobb i regeringen när de tar efter SDs valprogram. FY FAAN!
T Mac
T Mac Månad sedan
Vi har fortfarande en underdödlighet i Sverige där man tyvärr registrerar alla tragiska dödsfall som de är pga corona vilket inte är sant men visar statestik på hög dödlighet.
Svenska folkets röst
Svenska folkets röst Månad sedan
Varje gång jag kollar i livechatten är det massvis med kritiska frågor. Dock verkar de inte vara synliga för Berts Värld. Varför är det så? Kan det vara så att Berts fasad skulle falla ihop om dessa kom fram?
Svenska folkets röst
Svenska folkets röst Månad sedan
@Margaretha Christophersen Dansbandskungen har nog fått direktiv från Bert att inte ta upp någon kritisk fråga.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Självklart och han börjar kanske ge sig på danskungen???
Arga Finnen
Arga Finnen Månad sedan
Ja den frågan har jag också stället ...det verkar mest kritiska frågor nuförtiden ...med de tar de inte upp..massa skit snack å semlor å Bolls likör ..å reklam för hans förtag som han säger att han har gett till sina barn...han ljuger som en borstbindare..tur att vi kan se vad som skrivs ..tas dessa röster bort så blir det inte många kvar...
Svenska folkets röst
Svenska folkets röst Månad sedan
Programmet kan summeras med denna mening. Bert-stjärt är PK!!
echiron
echiron Månad sedan
Har inte sett denna video, men fått infon från annat håll. Du har en del sunda åsikter, men de blir allt färre och du blandar in allt mer konstigheter. Läser och ser du bara på 'MedStrömsMedia? Du tycker Carina Bergfeldt och Kamala Harris är bra samtidigt som du fördömer Trump ?!?! Du är f-n inte klok!
Kvaser
Kvaser Månad sedan
Det är ju kommande vice president som är problemet. Även Demokrater ser detta. Men Bert är som så ofta tvåa på bollen.
jocke persson
jocke persson Månad sedan
Tror Bert inte har en aning om att Kamala Harris har kastat enorma mängder minoriteter i fängelse för småbrott. Detsamma med Joe Bidens Crime Bill.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bet vet inget och han varken förmår eller vill lära nytt.
Micke E
Micke E Månad sedan
De va hemskt va Bert svänger, ena stunden gla andra förbaskad tycker att folk inte ska tala om något dom inte känner till hmm🤔🤔
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Då ska nog Bert hålla tyst ett par månader, minst.
jocke persson
jocke persson Månad sedan
Carina Bergfeldt duktig? Bert har verkligen noll koll i sin skyddade verkstad.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Som vanligt då.
Eva K
Eva K Månad sedan
Självklart ska vi vaccinera oss men varför får vi aldrig höra om biverkningar av vaccinet?
Eva K
Eva K Månad sedan
@Maria Svensson För att få denna sjukdom att försvinna är det väl lämpligt att alla vaccineras?
Maria Svensson
Maria Svensson Månad sedan
Det är väl inte självklart! Självklart är att var och en bestämmer själv vad som ska injiceras i vederbörandes kropp.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Därför att läkemedelsbolagen ska bli miljardärer.
Rita Ekholm
Rita Ekholm Månad sedan
Ingen tvångs vaccinating, krävfå läsa biverkningslistan, den fins inte än enligt FASS
Hans Hultmark
Hans Hultmark Månad sedan
Kritisera inte själv Vad har Trump gjort valfusk varför vågar de inte kolla upp
Rita Ekholm
Rita Ekholm Månad sedan
Bert är inte riktigt informerad i tiden, Kamala Harris en av de värsta kommunisterna o lögnaren, en maktgalen fan som kan ställa till det ordentligt, rekryterad av Globalisterna
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
"Inte riktigt informerad?" Bert kan noll.
hejsantxu
hejsantxu Månad sedan
jävla kul när bert snackar om att tåla kritik men det tål han inte själv
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Måste vara jobbigt att vara gift med honom.
Östen Hällstrand
Östen Hällstrand Månad sedan
Återigen Dan Eliasson är beskyddad av Sosse diktaturen för han är en partitrogen politruck.
Östen Hällstrand
Östen Hällstrand Månad sedan
Stalin tog nog slut på mellan 20 -40 miljoner av sin egen befolkning enligt Historiker o forskare.
Lennart Froderberg
Lennart Froderberg Månad sedan
Varför nämner du inget gällande den största inskränkningen på svensk befolknings grundlags befästa fri och rättigheter? Om du Bert Karlsson, är det minsta seriöst intresserad av hur svenska befolkningen får röra sig och umgås så skulle du satt dig in i hur och på vilka grunder den nya ”tillfälliga” pandemilagen röstades igenom. Den är baserad / framtagen p.g.a en påstådd ökad smittspridning. Kontrollera gärna hur den smittspridningen mäts. Kontrollera då gärna vad experterna säger om tillförlitligheten gällande det RT PCR testkit som nyttjas för att mäta om testerna är positiva eller negativa. Testkitet RT PCR visades i en studie som publicerades 27 November 2020 vara ett 100% forskningsbedrägeri. Nu är det dags för Bert Karlsson att vakna... Jag skrev precis en artikel gällande hur en ny tillfällig pandemilag röstades igenom den 6 januari 2021. Lagen trädde i kraft 2021-01-10. 55 ledamöter var närvarande i Riksdagen den 6 januari 2021. 45 röstade för 10 emot. 16% Närvaro när en av de mest frihetsinskränkande lagen i svensk historia röstades igenom. Lagen röstades igenom med 12% av våra folkvalda som röstade för den nya ”tillfälliga” pandemilagen. Skandal en stor fet djävla skandal i ett demokratiskt samhälle. Vad GÖR du Bert Karlsson nu med den här informationen jag presenterar dig på ett silverfat? Här är en länk till min artikel i ämnet som publicerats vid NewsVoice. Ni finner artikeln på NewsVoice.se. Länk till artikeln finner ni här: newsvoice.se/2021/01/pandemilagen-forskningsbedrageri/ Nya ”tillfälliga” pandemilagen är baserad på ett bevisat vetenskapligt bedrägeri gällande det testkit som nyttjats för att blåsa upp siffrorna gällande antalet ”smittade”. Siffrorna har genom det bedrägliga testkitet RT PCR blåsts upp till proportioner så att t.o.m en ny lag röstades igenom 2021-01-08 och trädde i laga kraft 2021-01-10. Endast 16% av ledamöterna i riksdagen var på plats. Endast 12% röstade för den nya lagen. Ändå röstades den igenom... Är det en demokratisk process? 12% av de folkvalda röstar igenom en lag som är 100% grundlagsvidrig och den största förändringen i svensk historia när det kommer till att begränsa befolkningens grundlags skyddade fri och rättigheter. Den bryter mot i Svensk grundlags befästade fri och rättigheter Den bryter mot i EU stadgan befästade mänskliga fri och rättigheter Den bryter mot FN:s stadgar om mänskliga fri och rättigheter. Varför tillåter bl.a SD det här att ske?
Minou Karlsson
Minou Karlsson Månad sedan
Bert har ett gäng knäppgökar som tyvärr hänger här på hans kanal och gnäller; folk som tror på alla möjliga konspirationsteorier, 5G motståndare, vaccinmotståndare, såna som tror att Trump fortfarande har en chans att bli president i år, munskyddsmotståndare som tror de är först att kommenterar munblöja, såna som är emot att folk tjänar pengar, såna som är emot att Bert tjänar pengar, såna som är emot att Bert pratar om Ursand etc. listan kan göras lång men kan sammanfattas kort; folk som är utan utbildning eller kunskaper; folk som inte har logiska och vettiga åsikter/förstånd. Snälla ni avprenumerera! Ni tar bara energi från kanalen och vettiga kommentarer uteblir som skulle kunna föra Berts kloka åsikter/debatten vidare!
Susanne Adamsson
Susanne Adamsson Månad sedan
Hur gör vi med de sk papperslösa med tanke på vaccinet?!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
40 doser till samma person, så vaccinet tar slut i förväg.
SWEXIT TV
SWEXIT TV Månad sedan
Skumt att Bert inte gillar Trump, bästa presidenten samt entreprenör
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bert vet inget om Trump, låtsas bara vara självutnämnd expert.
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST Månad sedan
@Arga Finnen Ta reda på fakta om Trump innan du öppnar din lögntrut. Men du gillar väl bara fake news.
Arga Finnen
Arga Finnen Månad sedan
@ÅKE KÄLLQVIST du verkar vara lite sjuk i huvet ...har lika mycket koll som Bärtan har...
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST Månad sedan
@Arga Finnen Blir snart att skaka galler för det fanskapet nu. Där kan han sitta o mögla, du kanske vill göra idolen sällskap?
Arga Finnen
Arga Finnen Månad sedan
Älskar Trump ..bästa president i USA någonsin....Bert pratar i nattmössa ..har ingen fakta om nåt...blandar alla korten huller å buller...
nn nn
nn nn Månad sedan
Våldet drabbade också de så kallade ”speciella bosättare”, oftast före detta kulaker tvångsdeporterade till obygden, beskylldes för att vara spioner och agenter för polska, japanska och kontrarevolutionära makter. 1937, 767 000 personer blev arresterade varav 387 000 blev skjutna, oftast utan rättegång eller efter summarisk process av en trojka.[23]
nn nn
nn nn Månad sedan
Samtidigt i till exempel ett läger som Magadan identifierade man bara 583 överlevande av 12 000 polska fångar.[42]
nn nn
nn nn Månad sedan
Robert Conquest skattar till cirka 1 miljon döda per år i lägren för tiden 1939-1945, medan Aleksandr Solzjenitsyn, som till yrket var matematiker, baserat på egna observationer kom fram till en dödlighet på 1 procent per dag, ...Wikipedia
nn nn
nn nn Månad sedan
Although the term "purge" is largely associated with Stalinism because the greatest of the purges happened during Stalin's rule, the Bolsheviks carried out their first major purge of the party ranks as early as 1921. Wikipedia
Bert - Öppna skolorna, stäng skidbackarna!
48:10
The Insane Engineering of the Perseverance Rover
19:42
Bert - Drevet mot Ebba Busch!
49:34
Berts Värld
visningar 28tn
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 427tn
Obotlig cancer, Elin Kjos  Framgångspodden | 450
1:52:59
Alexander Pärleros
visningar 13tn
Censur och andra diktaturfasoner - Samtidigt 113
1:04:55
Sverigedemokraterna
visningar 12tn
HUR KAN VI? LIVE STOCKHOLM 19:00
3:36:35
Hur Kan Vi
visningar 50tn
Bert - Jag har blivit polisanmäld!
52:14
Berts Värld
visningar 57tn
Bert - Löfvens & Tegnells lögner!
46:13
Berts Värld
visningar 41tn
The Insane Engineering of the Perseverance Rover
19:42
Bert - Drevet mot Ebba Busch!
49:34
Berts Värld
visningar 28tn
ALLT ÄR HANS FEL!
3:07
SketchMakers
visningar 27tn
Leylas World
3:32
Ant Wan - Topic
visningar 28tn
First To Mine The Diamond, Keeps It
16:22
JustDustin
visningar 1,1mn