Bert - Samhällets förfall!

  visningar 37,845

Berts Värld

12 dagar sedan

Vi pratar om klimatet inom Svensk politik, hatet inom Svensk politik!
Intervjun med Björn Olsen: sepost.info/dev/video/zXnJldp6i3_VpJQ.html
Larsson & Karlsson på Treby: www.radiotreby.se/series/larsson-och-karlsson
Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Instagram: bertsvarld
Berts privata Instagram: bertwilliskarlsson
Twitter: bertsvarld
Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsson?c=1
Med Blipp får du alla fördelarna som hos en bilhandlare när du köper eller säljer privat Länk: blipp.se/
Glöm inte att använda koden "BERT" för att få rabatt på tjänsten Blipp om du ska köpa eller sälja bil. När du använder koden så försvinner arvodet som Blipp vanligtvis tar ut när man tjänsten.
Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGsik9gk8T22j7UNrLe6?si=3MKuf0_GQS69j_LqP9fWaA
Leos hemsida: lzkonsult.nu
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer
TV Channel
TV Channel 6 dagar sedan
för 1 timme sedan Information EN FARLIG SOPPA När man kokar en soppa på fläsk och nötkött då flyter flottet upp till ytan. Samma förhållanden gäller det när kokar är en samhällssoppa. Flottfläckarna lägger sig på ytan och breder ut sig sig. Vi ser dem varje dag i media. Politiker och direktörer och andra maktmänniskor som beviljar sig enorma löner och pensioner och avgångsvederlag och bonusar för dåligt utfört arbete samtidigt som de manar arbetare och lågavlönade att arbeta mer för lägre lön, allt för samhällets bästa. Eftersom det inte finns någon hålslev att skumma av med återstår det att ställa en fråga till flottklumparna som flyter omkring däruppe. Hur tror ni att ert beteende påverkar moralen hos er som vistas i den magra delen av soppan? Och som bär upp er och försörjer er? Och får betala priset för alla inskränkningar och försämringar som krävs för att ni ska kunna breda ut er däruppe. Antagligen bekymrar ni er inte alls över det eftersom ni inte vet vad moral är. Men kom ihåg! Om vreden växer därnere kan soppan börjar koka igen och då sprickar flottklumparna sönder och löser upp sig i atomer. Min Signatur : "GAMMAL ARBETARE".
Z E A L L L O T
Z E A L L L O T 6 dagar sedan
Ä inte bert sten rik? Vem fan swishar
Rikard J.R. Karlsson
Rikard J.R. Karlsson 6 dagar sedan
Appropå hur man behandlar skötsamma människor som kommit till vårt land..... instagram.com/tv/CLcZ456nnIn/?igshid=dadizb6goknx&fbclid=IwAR3Rd13T5cbSANAk6o7qyCn7nEB4Vz1dyC57tjxYKQVBELMWdNA-LIHGPps Man skäms :(
MrSaxonsaxon
MrSaxonsaxon 6 dagar sedan
Har inte kikat på kanalen sedan tiggeriet började, det första jag hör nu är att man kan betala någon medlemsavgift, måste du ha fler miljoner Bert? och kom inte med något snack om att det kostar pengar att lägga upp videoclips då man enkelt kan göra det med en HD-kamera från Mediamarkt för 349:- Suck jag orkar inte ens vara kvar och lyssna på vad som sägs efter medlemssnacket. VM i hyckleri.
Bertan Frippe
Bertan Frippe 8 dagar sedan
Är du SANN överhuvudtaget när du talar om Biden!?? Han har tagit bort hut många tiotusentals jobb redan de första veckorna!!? Hänger du m i verkligheten överhuvudtaget!?
Bertan Frippe
Bertan Frippe 8 dagar sedan
@Berts Värld Det är ju otroligt att du missat pipelines med 60 000 jobb, kan det vara möjligt! Missade du också att han samarbetat med Kina länge nu o på toppen av detta är han en äcklig odräglig PEDOFIL!! Men sådana försvara man ju i Sverige idag, kan det bara bli värre! Det värsta är ju när du går ut med saker som du inte alls har ngn vetskap om, utan du måste alltså fråga mig! Jag såg vad du skrev för skit till Håkan Bergmark det är väl så lågt man kan komma! Vad i hela världen ger en sån som dig rätt att kalla honom för det du gjorde, självklart kan man inte respektera en sån som dig, det måste du väl ändå fatta, eller....!!?
Berts Värld
Berts Värld 8 dagar sedan
Säger vem? Amerikans högermedia, eller vanlig media? har mycket svårt att tro att biden med avsikt tagit bort tiotusentals jobb? Du får gärna utveckla
doop00
doop00 8 dagar sedan
Styrande politiker är marionetter åt något annat jag vet inte vad men det är ju uppenbart att dem inte tjänar Sverige. Samtidigt får Löfven lönehöjning i corona tider, 180+ tusen tjänar han nu medans han sabbar Sverige och pensionärer och vården har det så svårt.
Per Lindholm
Per Lindholm 8 dagar sedan
Berts värld @ Har ni hört den nya Göteborgsvitsen? Här är den iallafall. Vad är det för likheter mellan bert och Biden? Båda är lika dementa! Håll med att den är rolig,bert..
Mikael Andersson
Mikael Andersson 9 dagar sedan
Bert Karlsson som statsminister är vad stackars Sverige behöver!! Någon som talar klarspråk! Alltså motsatsen till värdelösa Löfven som bara mumlar!
MrSamlaren
MrSamlaren 9 dagar sedan
sepost.info/dev/video/toKoyLuPhXzIyL0.html
Mikael Andersson
Mikael Andersson 9 dagar sedan
Ljudet ekar och släpar lite! Men Bert är suverän!
Mikael Andersson
Mikael Andersson 9 dagar sedan
Ljudet funkar nu!
Kent-Ove Prestberg
Kent-Ove Prestberg 9 dagar sedan
Nu när Bert anser att Biden har hittills gjort det bra, så kommer han att till stora delar bli ogiltighetsförklarad av mig.
phanders
phanders 7 dagar sedan
@Kent-Ove Prestberg vad otäckt han vill göra vissa förbättringar för miljön och vill samarbeta med andra länder.
Kent-Ove Prestberg
Kent-Ove Prestberg 7 dagar sedan
@Berts Värld. En av Bidens executive orders innebär en avstängning av Keystone rörledningsbygget. Massor av jobb försvinner. Dessutom byggandet av gränsmuren stoppas. Massor av jobb försvinner. Utvinningen av oljesand stoppas. Massor av jobb försvinner. Biden är Kinavänlig. Då försvinner massor av jobb för amerikaner.
Berts Värld
Berts Värld 8 dagar sedan
Ok, vad har biden gjort fel då? Förutom det amerikansk högermedia rapporterar om? Hörde senast idag att biden tagit bort tiotusentals jobb, vem säger det? Vart finns det att läsa om detta?
Anonymous OPS
Anonymous OPS 9 dagar sedan
Ygeman har gjort bort sig riktigt nu.
Jonathan ALVEDALEN
Jonathan ALVEDALEN 9 dagar sedan
**IS-kvinnor stämmer Sverige: "Kränker våra mänskliga rättigheter"** Ojje wajje! Red.19.2.2021 Sveriges "underlåtenhet" att åka och hämta de IS-kvinnor som fastnat i kurdiska läger innebär en "allvarlig kränkning" av deras mänskliga rättigheter, tycker de. Nu stämmer ett antal IS-kvinnor Sverige i Europadomstolen. Då de halshögg barnen därnere respekterade inte fångade människornas mänsliga rättigheter alls. "Vi menar att Sveriges underlåtenhet att hämta hem svenska kvinnor och barn från lägren i nordöstra Syrien innebär en kränkning av deras mänskliga rättigheter. Som ombud för ett antal kvinnor och barn i lägret Roj klagar vi därför i dag till Europadomstolen och hävdar att Sverige har en människorättslig förpliktelse att hämta hem dem till Sverige", skriver stjärnlögnaren-juden Percy Bratt, advokat för IS-kvinnorna, i Dagens Juridik. FN:s aktivister har tidigare hävdat att Sverige har en människorättslig "förpliktelse" att hämta IS-krigare som har svenska pass, och Bratt hoppas nu att regeringen frivilligt kommer att göra det. "Förhoppningsvis kommer Sverige också snarast att hörsamma uppmaningen från FN om att ta sitt ansvar och hjälpa dessa människor hem. De svenska kvinnorna och barnen i lägren är helt beroende av den svenska statens ingripande för att rädda dem ur den fruktansvärda situation de befinner sig i", skriver skurken Bratt. Blodiga skoj! De fattar inte vad betyda “Maänskliga rättigheter”, men där det gäller att utnyttja Sverige som en bas då kräver skurker att det skulle vara deras mänskliga rättigheter. Fint! Nu kräver de att regeringen flyger "hem" dem till Sverige. www.friatider.se/kvinnor-stammer-sverige-kranker-vara-manskliga-rattigheter ++ *Theme; Allahuakbar Terror / Judiska finansiella sekter bakom importerade muslimer&kannibaler**
Human Beat Clocks
Human Beat Clocks 10 dagar sedan
När ska du ha ett samtal med Jan Emanuel?
Joachim Henrixon
Joachim Henrixon 10 dagar sedan
Härligt å höra Bert juga arslet av sig. Patetiskt.
Mikael Andersson
Mikael Andersson 9 dagar sedan
Vad är det han ljuger om?
KjellGibson
KjellGibson 10 dagar sedan
Hehe.. Så fort Bert glömt bort något, sätter han Marcus i skiten, genom låtsasutfrågning, bara för att själv få fram svaret 19:33
Morgan Larsson
Morgan Larsson 10 dagar sedan
Är det någon som hur man får upp ”medlem” fliken på sin telefon? Samtliga vänners telefoner har den fliken uppe men på min finns den inte. Är det nån inställning jag har missat?
Morgan Larsson
Morgan Larsson 9 dagar sedan
Det löste sig. Fick dra igång datorn så nu är det fixar. Ha det fint
Berts Värld
Berts Värld 9 dagar sedan
Hej Morgan! Du kan klicka på den här länken så ska det nog funka: sepost.info/gone/OQ_IjduOGiyh3YeSOzrIUg.htmljoin
bitsmart
bitsmart 10 dagar sedan
SOLPANELER EN AV GRETAS "SMARTA" IDE... media.gab.com/system/media_attachments/files/066/167/051/original/2fc4c99c085f5ab0.jpg
bitsmart
bitsmart 10 dagar sedan
FOLKS! det här vaccinet är för självmördare!!!
Rolf Malmborg
Rolf Malmborg 10 dagar sedan
Nu får du ta och revidera din syn på Trump. Din trovärdighet åker raka spåret ned mainstreamträsket. Förutom det, har du självklart rätt i mycket av det ni pratar om. Känns lite skumt att du trots din uppsyn och retorik pratar om att ödmjukhet skull vara något nytt honnörsord. När det snarare borde vara en rak och tuff debatt.
xo xo
xo xo 10 dagar sedan
Det är inte svenska folket som hatar eller hotar det är de svenska politikerna som hatar det svenska folket och hotar det svenska folket och mördar det svenska folket
xo xo
xo xo 10 dagar sedan
svenska folket ni kan inte rösta på någon av de kriminella politikerna som skyddar de kriminella Det här är de värsta kriminella alltihopa hela samhället är ett stort skämt men bra betalt ska dom ha Självklart vill jag ha detta prövat till europadomstolen det är därför jag säger att svensk rättsystem är kriminellt poliser åklagare allihopa och polisen springer runt med vapen och är inte utbildade de kan inte bevisa detta Vad är det för samhälle vi lever i
anna anna
anna anna 10 dagar sedan
"The Messiah of Israel will only come when Christ, Europe, Christianity, are totally defeated. Therefore I ask you: Is this good news that Islam is invading Europe? Yes...this is great news!" Rabbi David Touitou - November 2013
Mikael Andersson
Mikael Andersson 9 dagar sedan
Nope!
Anka
Anka 10 dagar sedan
Önskar om jag kunde skaffa jobb någonstans utanför Sverige istället för att dra in skatt till saker man inte känner är rätt.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Bert har redan glömt Trumps insats i Korea och hänger inte alls med vilken skada Biden redan har gjort. Bert tror Biden lyssnar på folk, vilket skämt ! USA är visst viktigt för resten av världen och även för Sverige förstås. Bert vill förbjuda opartiska kanaler. Det märks att han helt missar/har missat de fria medierna. Alltså är han för renodlad socialism, skrämmande. Det är bara vänstern som tycker Sverige fungerar. Bert minns inte namnen på sina "egna" band. Låt hans fru leva ett eget liv. Danskungen vet inte vem Cederhök är, skrämmande okunskap. Dagens felskörd : "problÄm, Stock'holm, två gånger, extrÄm, te sempel, fel användning av "var/vart." Danskungen missar fotfarande : "mOnga, två gånger. Båda två har lika svårt att rätta sig.
Emil Wingburen
Emil Wingburen 10 dagar sedan
Hjälp Bert med hälsan följare ,,,, ge honom svampställen i hans närhet så han får gå. Gärna i backig terräng eller kärr 💝lev länge kungen
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Vi har en kung, han heter inte Bert.
Stig åke Hilding
Stig åke Hilding 10 dagar sedan
Elvy Bengtsson
christer rohdin
christer rohdin 10 dagar sedan
Socialdemokraterna har nog kopierat nasse hitler i att styra media i Sverige 🇸🇪
Sven-Arne Andreasson
Sven-Arne Andreasson 10 dagar sedan
Det vanliga tröttsamma svamlet. Inget nytt.
N Pantano
N Pantano 9 dagar sedan
Varför tittar ni två muppar då för? Men nu har väl svårt att hitta nån mening med erat egna misslyckade liv
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Samma nu i tre år, byt skiva, tack.
N Pantano
N Pantano 10 dagar sedan
38:10 era muppar. Ni tror att Eddie gillade kärnkraft. Eddie hade ofta en ironisk samhällskritik i sina texter.
anna anna
anna anna 11 dagar sedan
kolla p å dessa snygga tjejer. Les Brigandes: « Le Grand Remplacement
Sweden 2018
Sweden 2018 11 dagar sedan
Kungen
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Jag såg honom inte i programmet.
pqsnet
pqsnet 11 dagar sedan
Trump Utmanade för många? ---- > 06:50 Han gick ju till val som vilken kandidat som helst för att vinna mot Demokraterna. Att vänstern gjorde honom till sitt personliga hatobjekt kan du inte lasta honom för han är för demokraterna som SD är för Svenska vänstern. De grät ju i över 4 år om valfusk och ryska konspirationsteorier. När Trump ansåg att valet 2020 hade varit riggat fick ju vänstern hjärnblödning.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
@Sven-Olof Larsson Det var nog det du skrev här om Trump.
Sven-Olof Larsson
Sven-Olof Larsson 10 dagar sedan
Vad menar du. Förklara snälla.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Bra.
Susanna Svensson
Susanna Svensson 11 dagar sedan
Vi har i Sverige DO. Och vilka är det som känner sig kränkta och få till och med ersättning? Hur många svenska har fått ersättning för de har blivit kränkta?
Susanna Svensson
Susanna Svensson 11 dagar sedan
Facket har mindre och mindre säga till i Sverige. S har röstat för minimilöner i EU som skall gälla hela EU.
Rolf Olofsson
Rolf Olofsson 9 dagar sedan
@Susanna Svensson Meningen är att det eventuellt ska bli ett lagförslag, och då är det bara att anmäla arbetsgivaren om denne inte följer detta. Anmäler gör nog den som inte får den lön den ska ha, men riktigt hur det skulle gå tillväga vet jag inte. Personligen skulle jag inte i första hand söka ett arbete där det saknas kollektivavtal. Där det finns avtal finns också avtalsenliga löner, vilket i normala fall gäller för att du ska få den lön som du har rätt till...
Susanna Svensson
Susanna Svensson 9 dagar sedan
@Rolf Olofsson tjänsteföretag som utnitjar människor i Sverige kommer inte kunna göra det i fortsättningen i med EU har bestämt nyvån på minimilöner? Och vem skall kontrollera det, om inte facket kunnat göra det?
Rolf Olofsson
Rolf Olofsson 9 dagar sedan
@Susanna Svensson Sverige har gällande kollektivavtal inom alla sektorer och branscher. Men man får inte glömma att många privata företag främst inom tjänstenäringar har valt att inte ansluta sig till dessa avtal, mestadels för att slippa betala avtalsenliga löner. Och därför omfattas inte heller deras personal av samma rättigheter och skydd, som de hade gjort om deras arbetsgivare varit ansluten till ett kollektivavtal. Du har naturligtvis ändå ett anställningsskydd genom LAS, vilket innebär att du inte kan sägas upp på vilka grunder som helst. Men du har inte samma rätt att förhandla om högre lön, och påverka arbetsvillkor som du annars hade haft. Du kan få stöd om du är fackligt ansluten, men dom kan inte göra så mkt om det saknas ett kollektivavtal. " Vilket också många privata företag känner till och utnyttjar när det kommer til arbetsvillkor och lönesättning." Man kan väl säga att det är den fria marknaden som börjar göra sig gällande i samhället. Och detta samhällsklimat som är på stadig frammarsch är något som framför allt Moderaterna och Näringslivet länge eftersträvat, och även KD förstås men dom går ju oftast dit vindarna blåser som mest. Om det är bra eller dåligt för gemene man lämnar jag över åt er själva att bedöma...
Susanna Svensson
Susanna Svensson 9 dagar sedan
@Rolf Olofsson om i Sverige inte följs minimilöner, skall det rapporteras till EU? Och vad blir det för åtgärd?
Rolf Olofsson
Rolf Olofsson 9 dagar sedan
@Susanna Svensson EU kan inte bestämma vilka löner vi förhandlar fram i Sverige. Minimilön är bara ett riktmärke på absoluta lägsta lön som bör finnas inom EU.
Jimbop Camouflage
Jimbop Camouflage 11 dagar sedan
Även om viljan bland syrier att vara del av det svenska finns är den inte värd nånting om de får bo i närheten av andra syrier som tvärt om vill "slippa" det svenska. Det är enormt drivet med kulturskam i de områdena! Skammen om att överge för mycket av sin hemkultur. Det är det viktigaste av allt! De är för rädda för att gå emot dessa grupper!!
claes hedberg
claes hedberg 11 dagar sedan
Dårarna trivs i Berts värld. Krävs det visum för att komma in i den världen?
Anonymous OPS
Anonymous OPS 9 dagar sedan
Vad krävs det för att få bort din negativetet?
claes hedberg
claes hedberg 11 dagar sedan
Du pratar om att inte hata och förtala andra! Gäller det inte dig Bert? Det är lätt att prata om vad andra ska göra! Börja med dig själv! Det är lätt att peka finger åt andra!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Bra.
grimlund
grimlund 11 dagar sedan
Att elbussar har dieselvärmare beror helt enkelt på att du får inte upp nog med värme i kupén annars. Elfordon är nog inte gjorda för dom förhållandena vi har här uppe.
pqsnet
pqsnet 11 dagar sedan
Bert säger "Dom som sitter i Stockholm" förstår sig inte på landsbyggden... 04:51... Ursäkta mig Bert, Stockholmare som jag är med hjärta för landsbyggden... Men de som sitter och styr i Stockholm idag (inte minst statsministern) är ju till stor del från landsbyggden... Eller om jag ska vara lite elak... Bönder som inte förstår sig på hur ett land ska styras. Just Saying.
Staffan Karlsson
Staffan Karlsson 11 dagar sedan
3 kg Smålänning och 100 kg Göteborgare Rätt ska va rätt Sten Åke Cederhök var född Jönköping i Bråaryd socken i Gislaved kommun
S Eriksson
S Eriksson 11 dagar sedan
Vid 38 minuter. Studiostädare Börje Lundin, är det nog.
Assar B
Assar B 11 dagar sedan
Anti-vita havet kanske?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Ja, Svarta havet är ju redan upptaget, liksom Röda havet och Gula floden.
Assar B
Assar B 11 dagar sedan
Guillou har sjunkit ännu djupare i vänsterträsket!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Han ska skriva böcker, inget annat.
Rita Ekholm
Rita Ekholm 11 dagar sedan
Sköter Baiden sig BRA? www.friatider.se/skot-ihjal-man-med-flera-skott-frias-helt-av-hovratten
Sandlund93
Sandlund93 11 dagar sedan
Nationalsocialisterna var socialister. Och de fick köpa både kullager och vapen av oss, sossarna hejade på dem fram till slutet på 1944. Man åkte på skadestånd till och med eftersom man inte ansågs ha varit neutrala, villkoret var att det skulle kallas frivilliga donationer. Sedan sket man i att betala det mesta, holländarna är fortfarande tjuriga på Sverige över det. Det är alltså en myt att Sverige var neutralt under kriget. Vi hade ett rasbiologiskt institut ända in på 50-talet. Så att moralen kollapsar bland sossarna är inte så långsökt som man kan tro. De är på allvar hotade av de konservativa nu, de inser att det kan bli ett starkare regeringsalternativ än de själva. Och därför skyr de inga medel. 2018 hamnade de under 30%, det har inte hänt sedan 1911.
Ove Larsson
Ove Larsson 11 dagar sedan
Snälla Bert, du lyssnar ju inte på den vanliga människan. Trump lyssnar på majoriteten av vad USA befolkning vill.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Sant, men Bert aspirerar inte på presidentposten.
Peter Tornborg
Peter Tornborg 11 dagar sedan
Hej Tack för meningsfullt program. Jag har skrivit en låt som heter "En fattigpensionär i hambotakt" som ni gärna får spela utan ersättning.Ännu inte offentligt spelad. Alla instrument och sång:Jag själv. sepost.info/dev/video/j6S6laeOjInRuZg.html
T Mac
T Mac 11 dagar sedan
Sv kyrkan borde tillsammans med staten ta hand om fattiga o vårdbehövande medlemmar, tillhandahåll billiga bostäder utan hyra endast en liten underhålls avgift, anordna olika aktiviteter o ha olika regler för att få bo där. Titta på vad England gjort sedan 1600- talet ! Bättring Sv kyrkan o staten
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Enl. lag har socialtjänsten ansvaret.
Chatter1
Chatter1 11 dagar sedan
Har Sabuni börjat tänka logiskt helt plötsligt???
T Mac
T Mac 11 dagar sedan
Hela denna vänstervridning av samhället är grundad i 68- revolten, sedan då har vänstervridna personer valts in i alla olika styrelser o ledningar av samhället. VI MÅSTE HA TILLBAKA MYCKET AV HÖGERPOLITIK O TA VARA PÅ KUNGAHUS O ADEL, MEN DOM SKA HA OLIKA FÖRPLIKTELSER !!
Statsvärket
Statsvärket 11 dagar sedan
Alldeles oavsett vad man tycker om storstaden och landsbygden så röstar uppenbarligen det svenska folket på de partier som har skapat det Sverige vi just nu upplever. Inte mycket som fungerar .... Vill det svenska folket ha det bättre så måste man kanske omvärdera sina tankegångar vid nästa val.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Bra, tack.
Jonathan Olsson
Jonathan Olsson 11 dagar sedan
Berts Värld en av dem enda intressanta kanalerna på youtube
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Då har du missat allt annat klokt på kanalen, går inte att jämföra Bert med professorer och forskare på SEpost.
Micke E
Micke E 11 dagar sedan
Putin är förbannad på usa och biden är uppkäftig.
Solrosen Avajak
Solrosen Avajak 11 dagar sedan
SVAMLET FORTSÄTTER. INGET NYTT.
sune stjern
sune stjern 11 dagar sedan
sosse diktatur regeringen prioriterar MENA främmande makt invasionen som är sossarnas röstboskap, sosse landsförrädare regeringen hjälper inte dom gamla sjuka svenskar som byggt upp SVERIGE ! detta är ett medvetet svenskfolk förakt och landsförräderi ABSOLUT ! Berra föredrar senile Joe Biden som är en GLOBALIST som är fullständigt involverad i fula ekonomiska förehavande med Kina och är en äkta kommunist, och vill öka invandringen i USA ! Joe är en landsförrädare och kommer att framöver skapa mycket stora problem för USA ! komihåg att Donald Trump startade INGA KRIG och är en NATIONALIST ! och är emot globaliseringen av värden! Berra är en smyg kommunist sosse ABSOLUT !.... PS! Berra är för ett otestat GIFT VACCIN ! varför då ?! svar Berra går sossarnas ärende ABSOLUT !.....
r.g.o.
r.g.o. 11 dagar sedan
Läste någonstans att det numera går att få sin covid19vaccinsprita analt!!
SWEXIT TV
SWEXIT TV 11 dagar sedan
Banan monarkin Sverige
nn nn
nn nn 11 dagar sedan
Les Brigandes: « Le Grand Remplacement » Kolla på denna låt. Grym!
wesses /The oldschool Hardrock& metal music sweden
wesses /The oldschool Hardrock& metal music sweden 11 dagar sedan
Bert är en ärlig brakskit..en brakskit man kan abbonera på dessutom😉
Robert Karlsson
Robert Karlsson 11 dagar sedan
Är det som i namnet på Chokladbaren Japp??
Cerik99
Cerik99 11 dagar sedan
Orienteringskungen!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Man ska inte ha pris, om man fuskar, gäller även Herr Bert.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Jädrar rafsande på hunden.
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson 9 dagar sedan
letar efter semle smulor
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
detta e bara tjöt...
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson 11 dagar sedan
nej reklam
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Vem fan går emot asylarna.. satsa livet.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Usant...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Reklam reklam
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Ja, jättedåligt.
Janne lundell
Janne lundell 11 dagar sedan
Vår familj flyttar till Norge i höst om nu coronan tillåter. Vi kommer köra firman där istället. Sverige har blivit för otryggt att som ung växa upp i.
Janne lundell
Janne lundell 10 dagar sedan
@N Pantano tack det kommer bli bra👍
N Pantano
N Pantano 10 dagar sedan
@Janne lundell haha du har humor iallafall. Ha det så bra i Verdens ruttnaste land
Janne lundell
Janne lundell 10 dagar sedan
@N Pantano jag värderar inte deras politik eller religon. Norge får saker att fungera.
N Pantano
N Pantano 10 dagar sedan
Haha den var bra den. Norge, världens sista kommuniststat
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Massor av tik tok töntar
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Reklam hela jävla tiden.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Telia har reklam men går back...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Özz Nujen på Alla mot alla..äckel.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Helvetes reklam i ett..nån jävla finne...
Weronica Selby
Weronica Selby 11 dagar sedan
hur fan Bert kan du saga att Biden skött sig
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Bert kan inget om amerikansk politik och definitivt inget om Trump och Biden.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Lööf e med på Renées brygga..fy fan.
H-man Cool
H-man Cool 10 dagar sedan
Kommunist TV
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen 11 dagar sedan
Nu sa vi va snälla...emot Jök.
Lars S
Lars S 11 dagar sedan
Och mitt fack if metall ger zocialdemokraterna 6kr per medlemsavgift detta gör att jag kommer gå ur
PerfectNature
PerfectNature 11 dagar sedan
Varför tar ni upp den där Björn Altlien i varje program? Ibland två gånger i samma program. Låt fler komma till tals
Elisabeth Pålsson
Elisabeth Pålsson 11 dagar sedan
Krya på dig😅
Peter Axelsson
Peter Axelsson 11 dagar sedan
Jag gillar Bert, han har en skarp analys av läget. Han är ute å cycklar i bland men det mesta ärväldigt bra. Stå på dej Bert Du behövs
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Läsa innantill ur tidningar klarar vi själva, vi är läskunniga, Bert.
Elisabeth Pålsson
Elisabeth Pålsson 11 dagar sedan
Bert du är bäst 💞
N Pantano
N Pantano 11 dagar sedan
Varför inte starta ett lotteri? I potten ligger en övernattning i en Rullebo ihop med Bert. Självklart på månadsabonnemang.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
@N Pantano Tror han, ja.
Emil Wingburen
Emil Wingburen 10 dagar sedan
@Jimbop Camouflage kan inte vinst ge kod.koden ger ett ord mailat till vinnaren. Koden ger en nyckel till låns två dagar. Nyckeln går till en RulleBo...eller hur många led måste man ta innan en vinst blir ett pris som staten ska lägga sig i. Ta lite av Eliassons lön ist.
N Pantano
N Pantano 11 dagar sedan
@Jimbop Camouflage Bert behöver inga tillstånd 😅
Jimbop Camouflage
Jimbop Camouflage 11 dagar sedan
Det är inte lätt. Man måste söka tillstånd av lotteriinspektionen. Mycket jobb!
Mårten Eliasson
Mårten Eliasson 11 dagar sedan
Tiggar kanalen Berts spargris.
Mårten Eliasson
Mårten Eliasson 6 dagar sedan
@Anders Folke Du måste stödja dansbands kungen tror det är dit pengarna går snus är dyrt. Sedan så finns det betydligt större SEpost kanaler att titta på och ingen av dom tigger pengar.
Anders Folke
Anders Folke 6 dagar sedan
Tips: Betala inte. Tjuvlyssna (som jag själv gör oftast, men stöder många också).
Per Lindholm
Per Lindholm 8 dagar sedan
Att inte bönderna fattar att direktören talar med kluven tunga. Han är en egotripad schalatan. Han här lurat skattebetalarna 100-tals miljoner. (Stat & kommuner) Nu är hanns nästa projekt att blåsa sina tittar på sina surt förvärvade pengar. Karln har ingen skam i kroppen.
Giovanni Francisetti
Giovanni Francisetti 9 dagar sedan
Patetiskt Är bara förnamnet.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
@Mårten Eliasson Det har han nog råd med och utan reklam, så störande och helt onödigt.
ingo566
ingo566 11 dagar sedan
varför säger Bert z-ordet i stället för z-igenare,,,är han inte för det fria ordet,,,
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Bra.
Mats Olsson
Mats Olsson 12 dagar sedan
En utvisad enkelt = en mindre röst för S = SANT
Bread4Life
Bread4Life 12 dagar sedan
En uppmaning till Sverige 🇸🇪 - vänd om, vänd om! sepost.info/dev/video/ypnHr5yfdprTyKk.html
Fia Ox
Fia Ox 12 dagar sedan
Fin hund 😁
Madeleine Moberg
Madeleine Moberg 12 dagar sedan
Men snälla någon. Börja med dig själv. Plocka alltid ut bjälken ur ditt eget öga innan du försöker göra det hos andra. Att sitta och ondgöra sig över människor som Bert Karlsson gör är varför han har anhängare som gillar hans hat retorik. Är det ingen som vågar säga sanningen till honom? Vecka ut och vecka in har denna kanal spytt galla över precis allt som herr Karlsson inte gillar för stunden. Och skulle hatet försvinna från kanalen vet man ju om att den läggs ned. Svenska folket har kritiserat i dö dagar men var är handlingarna? Självrannsakan!? Inga människor älskar att kasta skit på "sina egna" som det svenska folket. Jag har i 32 år dagligen hjälpt alla slags människor utan ryggdunk, berömmelse och plattformar. Sverige är på väg att utplånas. Det finns bara EN väg att gå. Falska "profeter" som sitter och "joddlar med Siv" pekar bara på "husen som brinner". Kan vilket barn som helst göra. I 50 år har jag cyklat, gått; sprungit och åkt kommunalt. Hjälpt gamla, sjuka, barn; och alla slags personer. Tror ni att EN enda svensk erbjudit sig skjuts när jag stått ute ensam med mina barn i ösregn, snö eller dyl? Man kör bara förbi och låtsas som att man inte ser. Så svenskens självgodhet och antikrist har bäddat för terrorn som föreligger, "som man sår får man skörda". ALLTING jag har profeterat ut har stämt mitt i prick. Den 31/12-2019 sade jag "det kommer en sjukdom in i Sverige som vi inte har botemedel emot. Stora etablerade företag och butikskedjor m.m kommer att gå i konkurs". Och jag har också varnat för "begravningståget". Svensken över lag vill inte höra sanningen. Man vill bli kittla i öronen. Vi har så många dåd planerade emot oss men ändå sitter folk och ondgör sig över höjda skatter och mello. Det räcker inte att påstå att man inte "ska hata" när man är en del av hatet. Den ENHET vi behöver handlar om kapitulation inför högmod, arrogans och avgudadyrkan. "Det är svårare för en rik man att komma till himlen än en kamel som ska ta sig igenom nålsögat". Sossarna bäddade för antikrist och alla som har buddah huvuden, sysslar med häxkraft och healing har tagit in avgudadyrkan i landet. Den har försatt oss i passivitet och hatet har tagit ut sin rätt. Kvinnor som sysslar med häxkraft dör som flugor i bröstcancer. Bara de senaste dagarna har FEM kvinnor under 57 år dött! Slump? Nope. Läs gärna min blogg GRATIS eller följ mig på youtube utan KOSTNADER. Jag brinner för mitt land, tro och människorna. /Maria Madeleine
helena Ridwall
helena Ridwall 12 dagar sedan
Biden är en katastrof!
datahobby
datahobby 9 dagar sedan
Att dom inte förstår det, dom är inte pålästa för mycket dansband!
helena Ridwall
helena Ridwall 10 dagar sedan
@Turbo7334 vet du vad? Jag skiter fullständigt i vad du tycker! Jag bad inte om din åsikt från början utan svarade på Berts kommentar!
helena Ridwall
helena Ridwall 10 dagar sedan
@Turbo7334 tyckte vi sa hej då alldeles nyss! Sen är det inga problem med klimatet! Det har alltid varit förändringar fram och tillbaka! Hoppas du vågar sova så rädd som du verkar vara din stackare!
Turbo7334
Turbo7334 10 dagar sedan
@helena Ridwall nu är du bara löjlig...
Turbo7334
Turbo7334 10 dagar sedan
@helena Ridwall Fråga Alaskas natur vad den tycker om att bli sönderborrad för olja..det tyckte Trump var bra..på vilket sätt är han bra ledare då?
Eddie Larsson
Eddie Larsson 12 dagar sedan
Hej Bert jobbar på byggvaruhus i jönköping går riktigt bra är nöjd.men jag är inte nöjd betalar skatt till allt elände i samhället
Madeleine Moberg
Madeleine Moberg 12 dagar sedan
Jönköping är illa ute. Så var vaksam!
Sven Svensson
Sven Svensson 12 dagar sedan
Bert säger vi skall sluta hata och börja prata. (Sno inte min fras nu, då får ni betala mig) Men ALLA ska lyssna på Bert om coronan för annars är dom idioter och dumma i huvudet har han sagt. Bert har hästarna sprungit bort???
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Bra.
Madeleine Moberg
Madeleine Moberg 12 dagar sedan
Det är mig folk lyssnar av och sprider sen "sina förutsägelser". Jag är en äkta Profet och förutsåg corona, konkurser och mycket mer. 40 000 kommer att dö sammanlagt i covid-19. De som har följt mig ett tag är nu lite chockade över att de har hört mig säga exakt det som sker nu fast för några år sedan. Nu råkar jag vara kvinna och män som hatar kvinnor har ibland problem med att lyssna då man tror att alla tjejer är "batikhäxor" hahaha....Men det är männen som har fostrat mig så skyll på de. Tyvärr står fler inför stora konkurser och förluster då man tjänat pengar svart.
gunnar blomkvist
gunnar blomkvist 12 dagar sedan
Ta upp batterifabriken i Skellefteå där vi ger bort ström fadt vi inte har så det räcker
Silfversurfarn
Silfversurfarn 12 dagar sedan
Gunnar blomkvst mycket bättre att vi använder elen här vars den produceras istället för att skicka den billigt söderut Vi har redan skickat skogen och malmen så nu får folk söderut fixa sin egen el via kärnkraft tex
hasse
hasse 12 dagar sedan
Jag hoppas att jag kan flytta utomlands snart Sverige är ett sjunkande skämt
Sandlund93
Sandlund93 8 dagar sedan
@eddo1981 Prognoserna säger att vi snarare kommer att vara fler än vi är nu, men att det stagnerar runt ca. 10 miljarder. Jag är pessimist, men det får bli bra mycket sämre än jag vågat föreställa mig för att miljardtals ska dö i förtid. Just nu ökar vi med ca. 81 miljoner per år. Det är klart, något Skynet-liknande skulle säkert kunna se till att vi halveras och mer därtill. En naturkatastrof som slår ut hela eller stora delar av matproduktionen hade kunnat bli problematisk också. Annars pratar vi nog mer om ett allmänt välstånd och välmående som kommer att sjunka. Och då ökar risken för väpnade konflikter, ett Tredje Världskrig skulle mycket väl kunna ta kål på hundratals miljoner innan blodtörsten släcks. Och den ökar för varje dag med polariseringen, känns det som.
eddo1981
eddo1981 8 dagar sedan
@Sandlund93 aha ja du menar det. Ja den kommer ta över totalt. Vi är redan körda som sagt. Undrar hur det ser ut om 50 år.? Halv mänskligheten är nog borta då tror jag. Men men den som lever får se.
Sandlund93
Sandlund93 8 dagar sedan
@eddo1981 Artificiell Intelligens. Jag skulle säga att det påverkar i stort sett varenda bransch redan, mer eller mindre. "Exempel på äldre delområde och metodik är expertsystem, medan mer aktuella delområden är.maskininlärning, informationsutvinning och datorseende. Exempel på tillämpningsområden är maskinöversättning, chattbotar, business intelligence, ansiktsigenkänning, självkörande bilar och autonoma vapensystem."
eddo1981
eddo1981 9 dagar sedan
@Sandlund93 följer inte bard. Vad är aln?
Sandlund93
Sandlund93 11 dagar sedan
@eddo1981 Enligt Bard kommer det att hålla på i ca. 50 år. Då tar AIn över på riktigt men under tiden kommer människan att successivt bli mer och mer överflödig. Så frågan är vad vi gör med all dötid när majoriteten av oss inte längre behövs för att upprätthålla civilisationen. Att vi ska uppfinna lika många nya jobb som robotar tar över är väldigt optimistiskt. Så det ligger nog mycket i att ingen kommer undan det globala samhällskaoset framöver.
Anita Edling
Anita Edling 12 dagar sedan
Kolla in knapptryckarna.se
Filip Tångring
Filip Tångring 12 dagar sedan
12:08 börjar videon
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
@Korina Eriksson Precis.
Korina Eriksson
Korina Eriksson 11 dagar sedan
Vägrar betala pga DITT snack om idrott ..va FAN idrott finns på tv 24/7..mer VIKTIGA FRÅGOR OM JAG SKA BETALA
SvenBertil Jonsson
SvenBertil Jonsson 12 dagar sedan
Idag är Bert i högform Bravo Härligt
Morgan Larsson
Morgan Larsson 12 dagar sedan
Hur blir jag medlem? Jag missade livechatten
PerfectNature
PerfectNature 11 dagar sedan
Genom att trycka på "Bli medlem" antar jag. Knappen bredvid prenumerera-knappen
Morgan Larsson
Morgan Larsson 12 dagar sedan
Hallå pöjkar. Jag missar ibland livechatten p.g.a jobb. Vill gärna stötta kanalen. Ni pratar om medlemsskap, hur blir jag det? Är det via livechatten?
Morgan Larsson
Morgan Larsson 11 dagar sedan
Så borde det vara. Dessvärre finns det ingen ”bli medlem” bredvid min prenumerationsflik. Kanske ser annorlunda ut på datorn. Inte kollat. Vem använder ens en dator idag. Aja, jag får strunta i det. Tack ändå
Morgan Larsson
Morgan Larsson 12 dagar sedan
@Berts Värld med risk för att verka dum i huvet så har jag letat efter den ”fliken” det enda jag ser är tummen upp, tummen ner, spara och ladda ner
Berts Värld
Berts Värld 12 dagar sedan
Hej Morgan! Du blir medlem genom att klicka på "Bli medlem" knappen under videon och sedan välja vilken nivå du vill ha.
Bassa the heling mind Cassa
Bassa the heling mind Cassa 12 dagar sedan
De e total colaps förfall på de politiska systemet speciel på dom vi litat på nu e dom scammers dessa partier att rösta på dom som i 10 20 år har Slagit sönder sverge Ut u kylan sätt dom för landsförräderi i fängelse Me gör lagar som uppfyller e bra sverge sammhälle Inte ett gäng galningar som nu
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 10 dagar sedan
Man kan ALDRIG lita på vänsterpartier, kommunism.
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 427tn
Bert - Björklund går samma väg som Trump!
54:00
NASA’S Perseverance Rover’s First 360 View of Mars (Official)
1:01
Ant Wan - 1942 [Officiell Video]
3:06
Ant Wan
visningar 126tn
Om gränslösheten, Joakim Lundell | Framgångspodden | 457
1:51:26
SVERIGE-SAMTAL 3: Ebba Busch
58:30
Henrik Jönsson
visningar 157tn
Hultqvist snackar strunt - Samtidigt 122
1:23:20
Sverigedemokraterna
visningar 12tn
Gränslöst med Jimmie Åkesson
1:05:56
Mustafa Panshiri
visningar 112tn
NASA’S Perseverance Rover’s First 360 View of Mars (Official)
1:01
Ant Wan - 1942 [Officiell Video]
3:06
Ant Wan
visningar 126tn
VARNING! Fi**an luktar fisk! #SNIPPSNACK
13:36
therese lindgren
visningar 161tn
SPÖKJAKT - HEMSÖKT HOSTEL
1:35:07
LaxTon Ghost Sweden
visningar 15tn
HÄFTMANNEN
6:43
IJustWantToBeCool
visningar 77tn