Bert - Återkomsten!

  visningar 43,176

Berts Värld

2 månader sedan

Återkomsten för Berts Värld är nu här!
Vi har kommit överens och vi kommer att driva kanalen vidare och bli starkare än någonsin!

Våra sociala medier:

Facebook: bertsvarld
Instagram: bertsvarld
Instagram: bertwilliskarlsson
twitter: bertsvarld

Kommentarer
rmfotaru
rmfotaru 2 månader sedan
cheers mate
Hans Apollo
Hans Apollo 2 månader sedan
Tack vare Bert har jag köpt Bols, Advocaat/Egg liquer, det är ganska smaskigt. Blandar Bert det med ngt eller dricker han det som det är?
Ailsa Ni
Ailsa Ni 2 månader sedan
Like ??????
TheExAquarist
TheExAquarist 2 månader sedan
Bert din gamle gris😁, du har snott så mycket pengar från staten med dina flyktingförläggningar så du har råd att betala.
Rock girl
Rock girl 2 månader sedan
Det är väl inte synd om Federley?.han får väl ett nytt välavlönat jobb...
Kent Alm
Kent Alm 2 månader sedan
Hej.Jag heter Bert.Jag fiser inte om jag inte får betalt.
Kent Alm
Kent Alm 2 månader sedan
Vad fan är det som kostar så mycket?Fortsätter det så här med tiggerier och habegäret så lämnar jag snabbare än Bert hinner uttala "girig gubbe".
Ailsa Ni
Ailsa Ni 2 månader sedan
Lägg ner nu avslutar jag mitt stöd till dig.
Vill Säga
Vill Säga 2 månader sedan
Att du inte skäms! Du sitter o gnäller och tycker vi ska swisha till dig och så sitter du och säger att du skänkt 100-tals miljoner till dina barn!!! Girigbuk!
Rock girl
Rock girl 2 månader sedan
Vad är det som kostar? Du gör mest reklam för ditt eget,resten en massa snack,ska tittarna stå för det,skitsnack är vad det är,nu får det va nog
roger lindroth
roger lindroth 2 månader sedan
Fan vad bra du är när du ätit taggtråd
Janne
Janne 2 månader sedan
Bert sosse🤣🤣🤡🤡alla får stanna i landet sedan 2000 har det kommit 2 miljoner..de får stanar av centern👹👹 skidåkning ha ha 🤣🤣🤣
Janne
Janne 2 månader sedan
bert 💤💤💤💤💤inga problem med corona drabbar bara äldre ..
Janne
Janne 2 månader sedan
dina barn har pengar 🤡🤡🤡🤡...🤣🤣🤣🤣🤣
Janne
Janne 2 månader sedan
camping kostar inte berts värld billigt blaj blaj..
HejaSverigeee
HejaSverigeee 2 månader sedan
SVT vänder sig till Bert ang hur man startar en kanal 😂 Han är möjligen expert på att avsluta en kanal supereffektivt
HejaSverigeee
HejaSverigeee 2 månader sedan
Nytt, fräscht, vasst. NOT!
Linus Möller
Linus Möller 2 månader sedan
Jag vill bara säga att ni har en bra kanal. Och radio treby är Sveriges bästa radio kanal enligt mig 😀
Prussian_ Steel
Prussian_ Steel 2 månader sedan
No masks, no vaccines, no lockdown! the coronavirus is a fake pandemia created by Gates/NWO/Soros to enslave humanity.
Prussian_ Steel
Prussian_ Steel 2 månader sedan
odysee.com/@YellowFlagsInfos:e/MODERNA-LE-VACCIN-ET-LE-TRANSHUMANISME-!:9
ElitsidanElitTV
ElitsidanElitTV 2 månader sedan
Jag måste hålla med de flesta härinne när Bert o gänget bränner sina egna broar härinne nu med allt dravel om pengar för o gå runt osv. Må så vara men bestäm er för hur ni vill göra. Köra eller inte köra. Jag tror de flesta är rätt trötta på det här velandet ni håller på med just nu.
Harmony Pain
Harmony Pain 2 månader sedan
Du har gett bort 100miljoner till dina barn och för att driva investeringar men har inte råd att driva en youtube kanal? Har fortfarande inte hört vad exakt det är som kostar så mycket. Tror mer att det handlar om att du vill försöka bevisa för oss tittare att ''allt kostar'' av någon anledning.
Stela Klasson
Stela Klasson 2 månader sedan
Lägg ner nu avslutar jag mitt stöd till dig.
Glenn Ramström
Glenn Ramström 2 månader sedan
Vad fan vet du Bert om Covid-19 döda läser du Aftonbladet och litar blint på det? Vill gärna få se bevisen du "fått" som jag inte sett... Dör ingen i Sverige på "normal" väg? Vi kommer aldrig se några döda i cancer ålderdom eller influensa när Covid-19 lämnat oss?
jan pettersson
jan pettersson 2 månader sedan
Vad är det som kostar? Du gör mest reklam för ditt eget,resten en massa snack,ska tittarna stå för det,skitsnack är vad det är,nu får det va nog
Lisen Persson
Lisen Persson 2 månader sedan
DET ÄR INTE SYND OM FEDERLEIN! Det är synd om de torterade barnen! Här har du en förklaring till att det fattas pengar till din pod! Läs in dej på sanningsmedia! Bojkotta skattefinansierad statsmedia.
Lisen Persson
Lisen Persson 2 månader sedan
Öppna en svenskby i Norge - för asylsökande svenskar 😉
Slack Orange
Slack Orange 2 månader sedan
SEpost är gratis. Ni har videokameran och soffan. Alltså, noll utgifter. Om ni menar att ni vill ha lön/betalt för att ni sitter där och pladdrar så tänk om, det finns gott om eldsjälar som lägger ner väldigt mycket jobb på sina kanaler utan att tjäna något, medan ni sitter där obildade, oinsatta och oförberedda och snackar allmän dynga. Lägg ner kanalen istället, om hjärta och motivation saknas.
jes wes
jes wes 2 månader sedan
Ja det är klart att greta skäller ut dom som ligger bakom henne för dom inte gör något för dom vet att det inte finns något klimat hot "klimat myt nr 5 att vi har ett klimathot" Elsa Widding
Ric
Ric 2 månader sedan
Sveriges rikaste tiggare. Snål och girig till absurdum. Äckligt att se.
jes wes
jes wes 2 månader sedan
Bert är rolig "Federley är en bra kille" fan tittar jag på SVT eller? och Bert förvånad att fredspirs tagare startar krig.. har du glömt obama eller? 8år av krig dödade barn med drönadre = Nobels fredspris Trump skapat fred och inga nya krig är en fascist nazist rasist värre än hitler enligt globlist ägda mainstream fake media ..Kissinger startade vietnam kriget fick nobels fredspris för det
jes wes
jes wes 2 månader sedan
Bra du är tillbaka du behövs även om du inte är hälften så bra som swebbtv och Lars bern eller sveriges bästa kanal på youtube när det handlar om corona bluffen öysten rönne sepost.info/dev/video/qoXK0a6Xqo6Yupg.html
TheTruth
TheTruth 2 månader sedan
När du sa att Federley är en bra kille och borde få en andra chans så fick jag ännu mer nog, helt sjukt. Avslutar prenumerationen.
Madeleine Moberg
Madeleine Moberg 2 månader sedan
sepost.info/dev/video/rWiWncOnlmm6mqk.html Ni bara ljuger och hittar på för att tjäna mer kosing. #MadeleinsVärld kommer att ta upp allt som rör vanligt folk. Vi kommer inte att sitta och läsa artiklar utantill, tjäna kosing på asylboenden eller lura er på en massa. Välkomna 18:00 på Onsdagar! Det kommer att ryka rejält....
Kvaser
Kvaser 2 månader sedan
Nöjesparker är väl det man saknar minst just nu. Däremot är reglerna väldigt ologiska då stora köpcenters står vidöppna.
Torben Svensson
Torben Svensson 2 månader sedan
Tips på intjäning, nya inkomster till kanalen: Tryck upp T-shirts och kepsar med texten: Dä ä inte klokt..... (Det är inte klokt....) En parad mening som Bert uttrycker sig med. Ungefär som Trumps Make America great again! Jag tror de skulle sälja bra, med en snygg bild på Bert också!
Mr. Axe
Mr. Axe 2 månader sedan
Federley - det finns värre saker säger Bert ??? Vad faan är värre än pedofili ? Han skyddar och umgås i dessa kretsar , detta äckel ska ha fängelse !!!!!
Richard Vemvillveta
Richard Vemvillveta 2 månader sedan
Sluta tigga, du är tillräckligt rik för att själv bekosta denna hobbyverksamhet.
Leif Alenäs
Leif Alenäs 2 månader sedan
Bankgironr
VarningForVanheden
VarningForVanheden 2 månader sedan
Trodde aldrig jag skulle hoppa av prenumerationen, men efter att kanalen varit rätt oseriös så lämnar jag. Kommer dock titta ibland.
VarningForVanheden
VarningForVanheden 2 månader sedan
@Mikael Burman Jo men kanalen är rätt oseriös tyvärr när man går ut med det där beteendet. Då förtjänar man inte min prenumeration iaf. Min åsikt. Sen om JAG väljer att titta nångång i månaden är min ensak.
Mikael Burman
Mikael Burman 2 månader sedan
Prenumerationen är dock gratis... så jag förstår inte riktigt hur du tänker när du säger att du ska titta ibland. :D
Danilo Tyden
Danilo Tyden 2 månader sedan
Alien - Återkomsten
Lars Blankenfjell
Lars Blankenfjell 2 månader sedan
Filip & Fredrik? tittar du på sån skit Bert? Tänk om SD hade haft en Pedofil skandal, så som C har haft, hur hade de då låtit i lögnmedia? Svenskarna( Många) är ju dom som har röstat fram det Sverige vi har idag, eller är det någon annan som har gjort det? Valet i Sverige var helt klart riggat, detta skedde när valmyndigheten stängde ner rösträkningen 2 ggr. Valet i USA Bert, är ett Gigantiskt valfusk, som nu är under utredning. 1000 tals valobservatörer har vittnat under ed om detta både i Georgia, Wisconsin,Pennsylvania, Michigan, det finns t.o.m film på hur det har fuskats, lastbilar full lastade med valsedlar som försvunnit. Proffessor i Lag&Rätt har ogiltligt förklarat valet i Georgia, pga av att dom inte följt grundlagen. Ni som läser detta googla på Utube på NTD news, där har ni rubbet. Halva befolkningen i USA är redan informerade om vad som föresgått, nya vittnen och visselblåsare träder fram. Som jag ser det är följande, om inte detta tas på allvar i högsta domstolen, väntar antagligen ett inbördeskrig i USA. Ovan är det självklart inget som våran kommunist media ens nämner något om.
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Det där fattar ju inte Bert nåt om ..han vill ju att Kamala Harris som är ultra kommunist ska bli president ..den som tittar på Filip &Fredrik är på samma nivå...
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz 2 månader sedan
Jan Guillou är helt suverän. Jag läser nästan allt han skriver för han slår alltid direkt på spikhuvudet. Och vill jag skratta gott då blir det Alex Schulman. Bara att se och höra Ebba B. gör en helt f-bannad. Hoppas KD tänker om och väljer en ny partiordförande men om hon sitter kvar är chansen stor att partiet försvinner. Det kanske är det bästa av alternativen.
Bobbo Pepparrot 2.0
Bobbo Pepparrot 2.0 2 månader sedan
Du säger att du inte äger ett skit. Barnen har fått ALLT för att förvalta vidare. Samtidigt i din brödtext i avsnittet kommer flera exempel fram på affärsverksamhet som du brottas med. Har du lagt av och barnen tagit över eller är det bara snack? Svaret är lika självklart som din rastlöshet och din relation till att själv alltid tala sanning. 🤤😕 Nej Bert. För att frivilligt sitta och vara en åsiktsmaskin och tyckare på SEpost så får du inte en spänn av mig. Noll (0:-) Det är din grej detta. Och passar det inte med dom villkor som folk på SEpost kör under så lägg ner då. Till sist; -Uselt att du inte förklarade på ett sakligt och korrekt sätt vad ditt psykbryt var orsakat av! Efter det och efter att inte förstå utan höra dig direkt tänja på din sanning så skulle jag inte våga satsa 50 öre i denna lynniga Reklamkanal för Ursand o Rullebo. Den reklamen får du väl betala själv? Eller rättare sagt dina barn. Du har ju skänkt bort allt. Eller?
grimlund
grimlund 10 dagar sedan
Det är klart att karln har pengar. Även om han har skänkt 70% av sin förmögenhet till sina barn så lär han ju ha ex antal miljoner på kontot.
Flipper
Flipper 2 månader sedan
Så de var tjafs mellan Marcus och Bert då som jag trodde....
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen 2 månader sedan
Det var så viktigt, med all rätt, att Migrationsverket redovisar sina siffror. Hur är det med Bert, som är mycket tyst om inkomsterna från tittarna/lyssnarna? Tidningar får han betala ur egen ficka, om de är så viktiga för honom. Den sortens media är passe'.
Migge Mogge. du är BÄST. Lennart
Migge Mogge. du är BÄST. Lennart 2 månader sedan
BERT DU är en FÖRRÄDARE. och SVENSK HATARE. Sverige är en slav drivande Flykting förlläggning inget annat. Du HATAR Sverige
T Mac
T Mac 2 månader sedan
Dessa jävla politiker som tror att det är deras pengar; men det är våra som vi betalar skatt !!!
T Mac
T Mac 2 månader sedan
Gött att ha han tebaks!
jhonny bråttom
jhonny bråttom 2 månader sedan
bara gammal skåpmat, pizzabagare, sommarland, migverket...blabla
Birgitta Brusquini
Birgitta Brusquini 2 månader sedan
Tycker att du kan redovisa dina utlägg. Vi lyssnare förstår inte vad det är som kostar.
GymChess
GymChess 2 månader sedan
Precis.
Casiouz Productions
Casiouz Productions 2 månader sedan
Hur kan dessa "missnöjda" sno röster??? Om de inte får stanna i Sverige så har de ju inget medborgarskap heller..och kan således inte rösta..så det förstår jag inte???
Therese S
Therese S 2 månader sedan
Tror att Bert vill få en rimlig Budget till denna kanal för att kunna utveckla kanalen , resa runt göra reportage bjuda in gäster m.m Vore väldigt synd om kanalen läggs ner . Kram kram
bengtsson45
bengtsson45 2 månader sedan
Fy fan vilken girig jävel. Han har hundratals miljoner men grinar över några lusören för att hjälpa stackars Sverige, något som borde vara en hederssak, dessutom sitter du mest och pekar ut saker i en överlägsen ton som alla redan insett för 10-15 år sedan. Inte direkt som att det tar någon större tid ur din vardag att förbereda varje avsnitt. Om det inte var uppenbart så avslutar jag min prenumeration.
Richard Vemvillveta
Richard Vemvillveta 2 månader sedan
Exakt så.
Rune Ljungströmmer
Rune Ljungströmmer 2 månader sedan
För er som undrar över swish-önskemålet, googla på Jokarjo så förstår ni bättre/anledningen...
• froggo •
• froggo • 2 månader sedan
Swisha pengar, till vad?? Att få Bertans utspel på något man tycker är fel. Vad kan Bertan göra åt det? Ingen tycks lyssna på honom ändå.
anders anka
anders anka 2 månader sedan
En hel generations Uppbygnad av Sverige är Plundrat. Snart är vi ett U land.
BMW Old School
BMW Old School 2 månader sedan
Ja om inte AFS regerar.
Cryptonic Viking
Cryptonic Viking 2 månader sedan
Den som tar emot vaccinet är fördömd till evig förbannelse. Det finns ingen förlåtelse för den som tar emot vilddjurets märke. De kommer försöka göra allt för att tvinga på människor detta fruktansvärda vaccin. Detta experimentella vaccin är det största krigsbrottet och brottet mot mänskligheten i världshistorien!
grimlund
grimlund 10 dagar sedan
Hur får du vaccinet till att vara Märket? Märket tar du i handen eller i pannan. Tror du dom sätter sprutan rätt i pannbenet?
perronny lord
perronny lord 2 månader sedan
Bert du tjatar om att allt är så dyrt och måste gå ihop, många har frågat vad det är som kostar så mycket, men inte ett ända svar, vad jag sett i alla fall, om du visar faktiska kostnader och poster så kanske folk hjälper mer, för detta tjatande känns inte bra, har tex dina företag som du gör reklam för i varje program stöttat, tror till och med att det är avdrags gillt !
666Bollen
666Bollen 2 månader sedan
Lägg ner er skitkanal, ni tillför absolut ingenting, ni sitter år efter år och bara gnäller. Så jävla dåligt👎
Lars Pousette
Lars Pousette 2 månader sedan
Jag med många har slutat gilla kanalen och gått ur. Att se en Surgubbe i rutan som skulle (Ville inte?) presentera en 3-e person föll bort helt. Va fasiken håller Bert på med mer än att håna Käringen mot strömmen. Beklämmande människosyn.
Göran Sandström
Göran Sandström 2 månader sedan
Löven packet feminist förstår inte att dom förstört Sverige och Europa.... Dom skall inför rätta landsförräderi..... Skarpt läge nu.......
Oliverzki Johansson
Oliverzki Johansson 2 månader sedan
varför startar ni 15-20 min innan ni börjar livestreama? urfånigt
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson 2 månader sedan
vem faan kommer vilja köpa t-shirtar från berts värld undrar jag.
sune stjern
sune stjern 2 månader sedan
Du har fullständigt rätt ! Bert en SWISH BLUFF ENDAST !....
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson 2 månader sedan
filip fredrik är det sämsta skit jag har sett.
Mathias Tjbyeah Mathers
Mathias Tjbyeah Mathers 2 månader sedan
Har erjbjudit min service o hjälp i månader, angående en seriös utrustning när det kommit till video / ljud & en stabil anslutning, och sen behövs det en lite mer seriös "Studio" , åtminstonde något annat än den vanliga TV-soffan och en skylt med "skänk pengar". Tro mig, som jag sa redan för 2 månader sedan, att Bert, ibland skulle tjäna på att lyssna & ta åt sig ett tips.. Sök på övriga Podcasts, som går bra, någonsin sett Joe Rogan, Joey Diaz, Ariel Helwani Show & Svenska motsvarigheter som Alexander Pärleros, går bra, och han har en simpel "studio" med en stol, och en "neutral" bakgrund som får det att se stiligt ut. Så med tanke på att ni inte har något utav det, så undrar man vad är det som kostar så mycket? 1 timmes tid utav livet? Kanske, beror väl på hur man värderar livet och hur mycket man bryr sig om folket och Sverige, eller om det egentligen kommer till att bry sig om att tjäna pengar, och gå med vinst för varje minut man andas. Mvh
SWEXIT TV
SWEXIT TV 2 månader sedan
Alla ska gå ur kyrkan! Välkommen tillbaka Bert
Ulf Jonsson
Ulf Jonsson 2 månader sedan
Nya conceptet? Bara repris på samma gamla gnäll.
C F
C F 2 månader sedan
Du uppger att kanalen kosta 1 miljon per år, du har garanterat världens dyraste SEpost kanal 😂😂 men ni klarar inte av att klippa videon så man slipper se ett intro på en massa minuter 🤔 Telefonen kostar? Men telefon har väl varenda människa och vad kostar tidningsprenumationer? Dessutom tjatar du mest om samma saker, dessa eviga munskydd och den där pizzabagaren samt gör reklam för dina egna företag, Rullebo och Ursand. Trodde du skulle lägga på en ny skiva och förändra din kanal nu när du kom tillbaka, men inte då, du kör exakt i samma spår som innan😥
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Ja Bert är en ful gubbe som lurar stackars pensionärer på pengar ...de förstår inte ..att han inte månar om landet utan sina egna förtag å vill bli ännu rikare ..💰💰💰
Lynyrd Skynyrd ́77
Lynyrd Skynyrd ́77 2 månader sedan
men han är en senil penga kåt gubbe ! som lurar andra senila gubbar o kärringar. håller med dig till 100%
jenny steed
jenny steed 2 månader sedan
Sa Bert tycker inte det er serskilt allvarligt att Federley visste om att hans sambo var en pedofil och dessutom visste om det fran andra daten. Man baxnar...!
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Ja man tro inte sina öron ...ska han stötta pedofiler nu??
Daniel Olofsson
Daniel Olofsson 2 månader sedan
Shit va dålig koll du har. vi har tom under dödlighet i landet nu. .
jenny steed
jenny steed 2 månader sedan
Bert er typisk svensk. Litar blint pa auktoriteter och ifragasetter ingenting ner det geller vaccinet..!
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Han vet inte om nåt annat heller...bubblar bara om massa strunt ..
sune stjern
sune stjern 2 månader sedan
Du har fullständigt rätt ! Bert en SWISH BLUFF ENDAST !....
Jörgen Bengtsson
Jörgen Bengtsson 2 månader sedan
Under 2000-talet har ungefär 90 000 personer dött varje år, med en topp år 2002 då drygt 95 000 avled. År 2019 dog färre än 89 000 personer, vilket är det lägsta antalet döda under ett enskilt år sedan 1977. Till och med september i år har 72312 personer dött i
Tuco Benedicto Ramirez
Tuco Benedicto Ramirez 2 månader sedan
Pengar! Fy fan, tenk på Christer på Phillipinene 👍 Han tycker det er billigt å senda, han gir til fattige barn och sender 1-2 g pr dag,och jobbar for å få sin fru til Sverige. Han har jobbet med ambasader och UD i 6 mnd. Han er langt från mångemilljoner, så sluta klaga. Tenk på eks dykkaren på Estonia, han sender flere gånger pr vecka, med en liten pensjon !! En ting svirrar rundt i skallen her 🤑
Tomas Krantz
Tomas Krantz 2 månader sedan
Att Söka Bidrag i Dessa tider...Varför finns det inte Jurist-Firmor som BARA sysslar med att hjälpa till med dessa Jämra papper som ingen Fattar Hur man ska fylla i...???
Jörgen Bengtsson
Jörgen Bengtsson 2 månader sedan
Herre Gud skärp dig. Synd om Federly?????????????????? Ingen i Sverige som vill att barn skall vara trygga håller med dig skäms
Jaharå
Jaharå 2 månader sedan
Man förstår verkligen hur sekter kan uppstå när man inser att en massa naiva medelsvenssons suttit och swishat pengar till en miljonär för att täcka kostnaderna av en GRATIS SEpostkanal. Ingen redigering att skriva hem om, ingen research, ingen konkret fakta eller statistik, ingen rekvisita eller proffsig studioutrustning, inga itervjuer, studiebesök, föreläsningar, merchandise etc. Det postas 2 videos i veckan. Vad är det som kostar så mycket att en miljonär inte mäktar med det längre?
Lynyrd Skynyrd ́77
Lynyrd Skynyrd ́77 2 månader sedan
håller med dig !
Ove Larsson
Ove Larsson 2 månader sedan
Tror ingen vet vart 9000 skäggbarn är nu. Det är problemet.
ingo566
ingo566 2 månader sedan
vad är det som kostar så mycket då,,,,
christer rohdin
christer rohdin 2 månader sedan
Stefan Löfven och hans regering var vänlig och avgå ni är ena riktiga stora nötter 🌰🍖🇸🇪
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz 2 månader sedan
Vad tror du det blir istället. Jag tycker de flesta är nötter. Och tänk hemska tanke att få Ebba B som statsminister.
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Hejdå ..du är inte värt å titta på..
svett nylle
svett nylle 2 månader sedan
Vad definierar ni som terrorism ? Jag anser att regeringen bryter mot Terrorism lagarna ? * skrämma en befolkningsgrupp ( oss svenskar ) * Förstöra grundläggande sociala strukturer ( som vi helt klart ser att det händer här och nu ) www.sakerhetspolitik.se/Hot-och-risker/Terrorism/Vad-ar-terrorism/ Svensk lag I Sverige har vi en lag om terroristbrott som är baserat på EU:s rambeslut om bekämpande av terrorism. Lagen definierar vad som är terrorism, vilket först måste fastställas. Enligt lagen är terrorism att: Begå en handling som allvarligt kan skada en stat eller mellanstatlig organisation med syftet att: Skrämma en befolkning eller befolkningsgrupp, tvinga offentliga organ eller en mellanstatlig organisation att göra något eller att avstå från att göra något eller att destabilisera eller förstöra grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer.
Nutthara Khamphrom
Nutthara Khamphrom 2 månader sedan
Lär er att det går visst hur bra som helst att ta in massa fler migranter. Då har man en annan agenda och planering än vad majoriteten av befolkningen har och vill. Vilka tar man då in om man vill göra så stor skada på samhället och mot befolkningen som möjligt? Asiater, sydamerikaner, europee'r eller vilka? Har deras tro och utbildningsnivå påverkan? Inte är det väl dagens regering för det var väl så även med den borgerliga regeringen innan. Vilka krafter styr detta för inte är det Reinfeldt eller Löfven i alla fall, även att det kan så verka utåt. Kan det vara samma krafter som förmår stoppa Estonia utredningen och mycket annat. Det tror jag och svaret hittar vi om vi ser vilka som blir rikare när vi blir fattigare.
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Titta på Swebbtv å lär er ...de är seriösa men det är inte ni..två pajasar som inte har några kunskaper i några ämnet ö h t ...
sune stjern
sune stjern 2 månader sedan
Du har fullständigt rätt ! Bert en SWISH BLUFF ENDAST !....
toni knutas
toni knutas 2 månader sedan
Pirelli och Banditos....😂😂😂Ha ha
true teller
true teller 2 månader sedan
Bert låter som ett blåsinstrument när han säger "hur".
christer rohdin
christer rohdin 2 månader sedan
Sverige har en regering som är sammansatt utav ena stora nötter som för en politik som arbetar mot vad den svenska befolkningen tycker.det enda ni kan göra är att avgå nu på en gång annars kan det sluta illa för Sverige.🌰🍖🇸🇪
Thomas Petersson
Thomas Petersson 2 månader sedan
det var ju riggad i amerika med ingen tvekan
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Om du vill att allt ska stängas ,,varför stänger inte du käften då..
Per Grängstedt
Per Grängstedt 2 månader sedan
Greta Thunberg...men hur tänker du nu Bert? Hon kan ju inte ett skit om miljöfrågan i grunden.
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Bert är på samma nivå som den tösen är ...pratar i nattmössan...🤡🤡
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Det här är ju inget annat än reklamkanal..lägg av den här skiten..
Hans M
Hans M 2 månader sedan
Hur i helvete kan du tycka synd om en pedofil älskare, Federley, det är helt sjukt. Nu vill inte jag se mer av dej.
Johan Fritz
Johan Fritz 2 månader sedan
Vad fan är det som kostar så mycket???
ÅKE KÄLLQVIST
ÅKE KÄLLQVIST 2 månader sedan
Bols bananlikör.
Dalbins Garage
Dalbins Garage 2 månader sedan
Sitta i en soffa och prata oh lägga upp på YT kostar inte speciellt mycket. Räknar man in utrustningen och sen att dem inte jobbat ideellt så kanske det blir kostnad. Men jag driver egen YT kanal och gör inte det för några pengar utan som hobby och att lära ut kunskap 😊👍 Lycka till Bert 👍😊
Alex Croton
Alex Croton 2 månader sedan
markus, den där detaljen om dina avbitna naglar som svaldes kunde du ha utelämnat 😂 men kul att ha er tillbaka!
Lemelle
Lemelle 2 månader sedan
Sd politiker får aldrig en andra chans så några bortkomna centerpartister skall inte heller ha det. Pedofili går inte försvara att ge sig på barn som inte kan försvara sig och tar man inte avstånd från sådant skall man straffas hårt.
Joergen
Joergen 2 månader sedan
Ett smart sätt att få in swishdonationer Bert
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Mördarhotell sverige(bert karlsson/jan emanuel). Bli miljonär på hotellverksamhet för mördare,våldtäksmän,rånare,tjuvar, framgångsrik socialdemokratisk bidrags politik. www.expressen.se/tv/nyheter/jan-emanuel-berattar-om-valfardsmiljonerna/ sepost.info/dev/video/x2zMl7Jtc6eWr9M.html
xxl k
xxl k 2 månader sedan
"Berts värld". För bert karlsson handlar det bara om pengar ingenting om nationalism (att rädda sverige).När hans kriminella hotellgäster började infiltrera invandrarverket sparkade de ut bert och överlät hotellverksamheten till den egena klanen, han är helt enkelt sur för att ha blivit blåst.
sune stjern
sune stjern 2 månader sedan
Du har fullständigt rätt ! Bert en SWISH BLUFF ENDAST !....
Cia Carinsky
Cia Carinsky 2 månader sedan
Mig har ni tappat nu. Har inget förtroende för er längre och väljer nu andra kanaler.
Arga Finnen
Arga Finnen 2 månader sedan
Samma här å absolut inte delar skräpet..
toni knutas
toni knutas 2 månader sedan
Morsning och Goodbye alltså !!!??
Christer Claesson
Christer Claesson 2 månader sedan
Det blev som många skrev i avslutningsinlägget Bert vill tjäna pengar ,förövrigt inte mycket som var nytt.
AM
AM 2 månader sedan
Min favoritgubbe oxå! Känns mycket Bra att Du är tillbaka Bert. Du levererar Sanningen! Tack.
Digital pressträff om Palmeutredningen
2:07:32
Bert - Sparka Federley!
54:32
Berts Värld
visningar 45tn
DAG TOLSTOY: JAG ÄR K*TARE ÄN GENOMSNITTET.
14:58
Bert - Drevet mot Ebba Busch!
49:34
Berts Värld
visningar 28tn
Bert - Maktfullkomlige Lööf!
46:00
Berts Värld
visningar 55tn
Bert - Estoniabluffen!
46:44
Berts Värld
visningar 71tn
Bert - Sveriges farligaste man?
47:11
Berts Värld
visningar 63tn
Bert - Öppna skolorna, stäng skidbackarna!
48:10
Bert - Idag avgörs Sveriges öde!
51:21
Berts Värld
visningar 38tn
DAG TOLSTOY: JAG ÄR K*TARE ÄN GENOMSNITTET.
14:58
MADISON BEER ON OUR RELATIONSHIP!!
39:08
TRÄNAR MED FATALMA - DEL 2
13:21
Fabian GL
visningar 110tn
MÖT VÅRA TRE NYA FAMILJEMEDLEMMAR
14:34
therese lindgren
visningar 358tn