Bert - Vaccinera dig eller bli inburad!

  visningar 40,931

Berts Värld

2 månader sedan

Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsson?c=1
Med Blipp får du alla fördelarna som hos en bilhandlare när du köper eller säljer privat Länk: blipp.se/

Glöm inte att använda koden "BERT" för att få rabatt på tjänsten Blipp om du ska köpa eller sälja bil. När du använder koden så försvinner arvodet som Blipp vanligtvis tar ut när man tjänsten.
Berts avsnitt i Skaraborgspodden: sepost.info/dev/video/lqm1vreyrGWTrJQ.html
Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Instagram: bertsvarld
Berts privata Instagram: bertwilliskarlsson
Twitter: bertsvarld

Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGsik9gk8T22j7UNrLe6?si=3MKuf0_GQS69j_LqP9fWaA
Leos hemsida: lzkonsult.nu
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer
Lars Gsänger
Lars Gsänger 16 dagar sedan
Sicket djävla as⚠️(?)
Magnus larsson
Magnus larsson 19 dagar sedan
Trollfabriken i Ryssland har verkligen lyckas lura ett fåtal foliehattar. Allt från 5G till chip. Även Bill Gates och dessa olika Agendor... Men ingen av dessa foliehattar visar på några bevis över huvud taget. Bara slänger sig med ord som Agenda30, Big pharma eller att Bill tjänar pengar på (sitt) vaccin. Sen tror dom att hela läkemedelsindustrin är totalbluff men sväljer allt skit från hälsa/homeopat sidan att dricka silvervatten mm. Emma Frans förklarar detta bra här facebook.com/svenskadagbladet/videos/emma-frans-reder-ut-det-h%C3%A4r-%C3%A4r-dunning-kruger-effekten/10156143938396174/
galenikarlek84
galenikarlek84 20 dagar sedan
Swebtv är ju ett skämt! AfS stödjare och diggar underutvecklad öststatsnationalism! Blääää nej tack till utedass
Ti Ger
Ti Ger Månad sedan
I våras talade Löfven om hur de skulle förbättra villkoren för a-kassan. Vad hände? De sänkte kraven att få a-kassa och höjde avgiften för de som betalt a-kassa år ut och år in. Jag blev tvungen att vända på kronorna och gå ur facket för att betala höjda a-kasseavgiften. Under sommaren var arbetsförmedlingen försenad, tusentals fick försenade beslut. Jag gick miste om 3700:- och överklagade till förvaltningsrätten. Jag väntar fortfarande på det sista beslutet. Ännu värre är de som väntar på försenad A-kassa. Så nu vet vi hur Löfven betalade arbetslösheten.
Eva Himmelsbåge
Eva Himmelsbåge Månad sedan
Varsågod och ta min dos också!!!
Patrik Forsberg
Patrik Forsberg Månad sedan
Jag lyssnar mycket på Bert och jag tror på det han säger, har jag ingen koll alls själv, så brukar jag ändå lita på att han vet vad han pratar om. Men när jag hör han säga att "Bitcom" (han menar Bitcoin) såklart så säger han att det inte går att tjäna pengar på och att det inte går att veta om det är på riktigt. Den som hade köpt Bitcoin för alla sina pengar när detta sändes hade kunnat skratta sig hela vägen till stranden med en paradis-drink i handen. Skämt å sido, Bitcoin är en riktig valuta och jag handlar själv med den, att höra han säga så naggar förtroendet i kanten. Då är det bättre att säga: "Jag tycker det låter oseriöst men jag kan absolut inget alls inget om det där" typ nåt sånt, det är ok!
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
Det var ledsamt att SEpost plockade bort Swebbtv, dom har program som handlar om verkligheten i Sverige och utomlands samt om miljön och klimat. 🇸🇪🌏
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
Sverige måste lämna EU som England gjorde, samt ha nyval så det blir ordning i Sverige. 🇸🇪🌏
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
Sverige har en regering som skyddar IS krigare, dom ändrar ID som skyddar dom mot svenska medborgare som gärna vill avliva dem. Dom får bidrag till lägenhet och mat och sjukvård. Vi har en regering som är ena riktiga nötter. 🌰🌰👎🇸🇪
kaizer zose
kaizer zose Månad sedan
jag tar inget vaccin .
Christer Engström
Christer Engström Månad sedan
Ska äta nu , avsätt slöddret som är kriminelt m.m.m.
Christer Engström
Christer Engström Månad sedan
Sd s starke man borde fått första tjing .
newman pc
newman pc Månad sedan
30 ÅRS NEDSKÄRNING I SJUKVÅRDEN, det är det resultat vi ser nu,pengar som gått till den humanitära stormaktens experiment.
Dieter Volke
Dieter Volke Månad sedan
Moo!
Chezzaze
Chezzaze Månad sedan
Det är inget vaccin utan nanotech. Den som är dum nog att ta den skiten är för alltid slav i ett nytt system de inte såg komma.
Andreas Tegerot
Andreas Tegerot Månad sedan
sepost.info/dev/video/lHWY0N6Aq2ilxqk.html
Plexus2002
Plexus2002 Månad sedan
Jag förstår ej vitsen att tjata om att alla ska ta vaccinet när det ej finns tillgängligt.... Lite som tjatet att åka till mars med människor... Åk dit då istället för snacka... Walk the Walk skip the talk, en passning till myndighetsfolk. Nu har vi tjatat om att åka till Mars i 30 år....
Plexus2002
Plexus2002 Månad sedan
Alla måste vaccinera säger var o varannan. Jamen vafan är vaccinet då? Vi har ju inte fått nått erbjudande än... Kan ju börja med att få hit vaccinet först...
karl gustaf Magnusson
karl gustaf Magnusson Månad sedan
Nu har massa dött av detta jäkla gifh usch
Gathoni Ndungu
Gathoni Ndungu Månad sedan
Globalister vill normaliserar sex med barn och pedophili Det är därför hände ingenting med pedophiler Bara i USA 🇺🇸 försvinner 300,000 barn till människor handel och till pedophiles tjänst Jeofrey epstein som ägde pedophiles ö hade ju alla namn på bla olika presindenter,kungligheter osv innan han ” hängde sig i Amerikanska fängelse” Bluff och mord för att dölja sanningen.
maurizio sant
maurizio sant Månad sedan
Hellre inburad.
Prussian_ Steel
Prussian_ Steel Månad sedan
The vaccine is not a vaccine! sepost.info/dev/video/snm9qqeeY22y2dc.html vaccin = poison, please Swedish people, don't take the vaccine!
nohaste4me
nohaste4me 2 månader sedan
INGEN KOMMER UNDAN!!!! DET KOMMER BLI TVÅNGVACCINATION!!!! JAG LOVAR ER !!!!!!!! Goodbye Bert!!!! mRNA vaccinet ska testas på oss människor, du är absolut inte påläst!!!!
Håkan Nilsson
Håkan Nilsson 2 månader sedan
Stefan Löfven och andra ministrar, roar sig på Gatorna i Stockholm. Vad Finns i Denna, Covid spruta. Jag vill se Statsministern, ta denna spruta, utan fejk, genom mass media.
Anna-Lena Söderblom
Anna-Lena Söderblom 2 månader sedan
Det enda som fungerar är Skatteverket. Det suger in pengarna.
Power to the people
Power to the people 2 månader sedan
Man kan ju förstå att Bert är rädd, ohälsosam överviktig alkis i sina bästa år. Varför ska fult friska människor utan några riskfaktorer ta ett vaccin mot ett virus som dödar riskpersoner över 70 års ålder. Stänga ner samhället? Hur finansieras sjukvården och välfärden? Jo med skatteintäkter eller ska vi låna pengar för detta? Det här var fan det mest lågbegåvade klippet jag sett på länge, byt namn på kanalen till Berts dagbok.
Mr No Name
Mr No Name 2 månader sedan
Bert, du är såååå smart på sååå många saker... hur kan du ha blitt så vilseled i frågan om corona? Vaccinera dig?! Aldrig i helvetet.... Vill du spruta i dig skit som kommer göra om din DNA, (edit) kör hårt... När jag personligen sett eliten göra det, och väntat 10 år, så visst, då kan ja ta de. Sprid inte skit, du som är så smart.
Bengt Lindgren
Bengt Lindgren 2 månader sedan
Hej jag undrar är det någon som vet hur länge den ska vara här i Sverige m.m.
Matte Matsson
Matte Matsson 2 månader sedan
Kom ihåg att "flunsan" drabbar oss varje år. Har själv haft den två ggr de senaste 30 åren. Kolla på SCB. Tuberkulos tog 1,5 miljoner människor år 2018! Undrar hur många migranter har den sjukdomen?
Matte Matsson
Matte Matsson 2 månader sedan
Planen är att småföretagen ska gå i konkurs så att storföretagen (globalisterna) kan ta över. Under tiden går vi i munblöja å är skiträdda för vår egen skugga! Dom måste ju skratta skiten ur sej där uppe!
Matte Matsson
Matte Matsson 2 månader sedan
De miljardärer som styr världen tjänar pengar både i uppgång som nedgång! Helt otroligt! Tänk om vi alla hade den fördelen?
Matte Matsson
Matte Matsson 2 månader sedan
Intressant att Bill Gates Foundation har stått inför rätta i Indien efter att ha vaccinerat ett stamfolk där många biverkningar å dödsfall förekom. Kolla "Indian Journal of Medical Ethics".
jan hallgren
jan hallgren 2 månader sedan
hu kan någon vettig människa lita på denna regering?
anders anka
anders anka 2 månader sedan
Är mera orolig för att inte vaccinet hanteras korrekt än själva vaccinet.
margit mattsson
margit mattsson 2 månader sedan
Bert.Du har ju också blivit hjärntvättad!!INGEN SKALL VACCINERA SIG OM LIVET ÄR DIG KÄRT.
Essi Gerrby
Essi Gerrby 2 månader sedan
Du e bara för bäst, Bert! Det du tog upp de
Scooby Doo
Scooby Doo 2 månader sedan
Jävligt tyst om kina,, varför? Det är nog inget misstag att det blivit såhär, kina vill kontrollera världen och detta är bara ett test.
Scooby Doo
Scooby Doo 2 månader sedan
Det går i dagsläget inte säga vilka allvarliga biverkningar som vaccinerna mot covid-19 kan ha. Läkemedelsverket kommer bevaka och utreda alla signaler om misstänkta biverkningar, till exempel autoimmuna reaktioner, efter att vaccinet godkänts. - Vissa potentiella biverkningar kan ta lång tid att utvecklas och därefter kan det ta tid innan en person får en diagnos. Just därför är det så viktigt att rapportera in misstänka biverkningar och följa upp säkerheten för vaccinerna även efter godkännande, säger Veronica Arhurson. Jag tänker avvakta.....!
Pauli Sudarshan
Pauli Sudarshan 2 månader sedan
Han kan ta mitt vaccin!
Pauli Sudarshan
Pauli Sudarshan Månad sedan
Jag hade rätt! Redan andra dagen så dog en person i direkt samband. Ingen dog av 40000 försökspersoner så testet har ju ingen verklighetsförankring. De började med sjuka och gamla. De ska ändå bort, verkar attityden vara i den repeterande frasen "de hade dött ändå". Nätagenterna vet öppenbart det. Ser vi ingen dödsstatistik så har TT redan täppt läckan.
nursifulable
nursifulable 2 månader sedan
Det låter fascism. Om du inte är med oss är du emot oss.
Håkan Pettersson
Håkan Pettersson 2 månader sedan
Sjukvården gick på knäna redan innan coronan. Inget virus har återuppstått trots att inga obligatoriska massvaccinationer har skett!! Ska vi i efterhand vaccinera oss mot spanska sjukan? Eller svin/galna kosjukan? Varför har en serietidning från 2012 betald av EU pengar, en epidemi som stämmer rätt bra med coronan? sepost.info/dev/video/1WCfqLp_dH6Ws5Q.html Kanske kommer Elon Musk in i bilden som räddande utomjording, då namnet passar in i den låtsasrymd vi har. Vi har en underdödlighet, trots invandringen i Sverige. När ska folk sluta tro på siffror?
CB
CB 2 månader sedan
Vaccinera mig behövs inte. Jag hade skiten för 10 månader sedan och är redan immun.
Mange Linder
Mange Linder 2 månader sedan
Hoppas Bert och alla andra svagsinta vaccinerar sig men kom förjävulen inte till vårdcentralen och gnäll på biverkningar för då ska ni ha ett gott kok stryk!!!
Antioxidant
Antioxidant 2 månader sedan
Bert du har ju tappat det helt fullständigt...
Schwein Schwanz
Schwein Schwanz 2 månader sedan
Fetknoppen tror på Fladdermus virus. Jösses.
Per Påhlman
Per Påhlman 2 månader sedan
Regeringen skuldsätter nästa generation för att låna pengar till utlandsbidrag och Sveriges invandrarpolitik. Sverige blöder ekonomiskt idag! Detta kallas för grov trolöshet mot huvudman som våra politiker gör sig skyldig mot svenska staten.
peter johansson
peter johansson 2 månader sedan
Du har tappat greppet Bert. Du var bra från början i detta program. Nu sitter du mest o gnäller och marknadsför dig själv. Du börjar få en äcklig dubbelmoral. Tack för mig....
biffen 44
biffen 44 2 månader sedan
Svergie glr alltid tvärtom i allt..
Jevv Scunn
Jevv Scunn 2 månader sedan
Mammon Bert....Gå till Joe Leonards kanal...Verkar som om sjuksköterskan Tiffany Dover som svimmade av Pfizers Convid Gift...Lämnade det Jordliga Livet...RIP ! Är Du Fortfarande lika Stor i Munnen...Nu Bert...???
Stabil
Stabil 2 månader sedan
Då väljer jag fängelse.
raul wall
raul wall 2 månader sedan
Ni som prenumerera kan ju söka info på Carl Norberg.se istället , använd sökrutan , bli bildade..här hör ni bara en grinig gubbe sitta och komentera, han vet ju fan ingenting asså...
raul wall
raul wall 2 månader sedan
men Bert kan du få in detta in din skalle eller, vi är det mest korupta landet i Världen, varför nämner INGEN i Alternativ Media ngt om skuldmättnaden i ekonomin...?? du sitter väl själv med Egennyttan som din ledstjärna antar jag... tar du inte och säger ngt om ekonomin ,eller förklara det här med ränta och vad den gör .. så säger väl det mer om dig....
Cryptonic Viking
Cryptonic Viking 2 månader sedan
Sjuksköterskan Tiffany Pontes Dover som svimmade i direktsänd TV efter att ha tagit Pfizers vaccin är nu död. Hon dog i sömnen 10 timmar efter att ha tagit vaccinet!
Rillzter
Rillzter 2 månader sedan
Marcus, dags att du berättar för Bert att Corona bara är en dimridå för den ekonomiska skuldmättnaden. Han har blivit fast i ett tankemönster!
Rillzter
Rillzter 8 dagar sedan
MR HJÄRNTVÄTTAD HAR TALAT! :D
T. A
T. A 9 dagar sedan
Lägg ner detta trams. Corona är ett virus. Virus är en parasit. Sluta lyssna på idioter som Calle Norberg mm
Mikael Sjöberg
Mikael Sjöberg 2 månader sedan
Suck....
Kalle Ljungberg
Kalle Ljungberg 2 månader sedan
Bert en låtsaskritiker som igentligen är en del av av problemet en globalist .
S
S 2 månader sedan
Det finns inga bönder kvar i centerpartiet
Eddie Larsson
Eddie Larsson 2 månader sedan
förjävligt lyssna 11.12 minuter in i snacket
Vill Säga
Vill Säga 2 månader sedan
Vassego och ta vaccinet Bert, du får gärna vara försökskanin - men tvinga ingen att ta det!
Monika o Anders Jacobsson
Monika o Anders Jacobsson 2 månader sedan
Okunnighetens stjärna lyser
tompa666
tompa666 2 månader sedan
Foliehattarnas riksförbund söker fler medlemmar Monkan!
Johan Edlund
Johan Edlund 2 månader sedan
Hur många aktier har du köpt BERT??
Tobbe Hellman
Tobbe Hellman 2 månader sedan
Vill Bert ha diktatur? Män och kvinnor bestämmer själva över sin egen kropp. Att staten ska tvinga människor att ta sprutor låter som DDR.
Anders Larsson
Anders Larsson 2 månader sedan
håller med dig. det är lika korkat som att bestämma hur fort man får köra.
Kent Bergström
Kent Bergström 2 månader sedan
Men lägg av, du som är i rikszonen bör väl ta den, men inte jag.
Dan Rydin
Dan Rydin 2 månader sedan
Vi har för närvarande underdödlighet jämfört med 10 års statistik
tompa666
tompa666 2 månader sedan
Ok jag ska käka snart.
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Linda karlström : avslöja vaccinbluffen. www.friatider.se/har-kollapsar-sjukskoterskan-i-direktsandning-efter-att-ha-fatt-nya-coronavaccinet www.spreaker.com/episode/42542363
tompa666
tompa666 2 månader sedan
Var det inte Linda Karlström som nyss förnekade förintelsen. Att en tjej svimmar har aldrig hänt i världshistorien va! Jävla tomte. Så jävla patetisk att du inte ser hur alla jävla tomtar fukkar upp dig totalt.
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Dansbandsfixaren bert hånar och kränker ofta jesus hur vore det om han hånade islam på samma sätt ?????
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Titta på ”Vill du hjälpa Bert Karlsson att tjäna pengar på invandring?” på SEpost sepost.info/dev/video/zJup25qLeGjXqds.html
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Lars bern förklarar agendan bakom beta.swebbtv.se/videos/watch/41317377-67e3-46ee-8d06-3c1008c184ec
ebe
ebe 2 månader sedan
Lokaltrafiken och stormarknader visar att "viruset" bara smittar på bio och restauranger. Och kan klockan.
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Corona bluffen : läkare från hela världen förklarar. odysee.com/@ceylon:1/covid-hoax-exposed:1
T. A
T. A 2 månader sedan
Vilka var läkare? Jag kan också sätta upp ett videoklipp och skriva att dessa är läkare. Förresten Boris i videon är dömd för sexualbrott och är absolut ingen läkare. Vet personligen vem token är.
xxl k
xxl k 2 månader sedan
STEFAN LÖFVÉN DÖMD TILL MINST 30 ÅRS FÄNGELSE! mobil.andersleander.bloggplatsen.se/2020/12/15/11699801-stefan-lofvn-med-flera-domda-till-fangelse-av-internationella-tribunalen/
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Läkemedelsbolagen kräver ansvarsfrihet för coronavaccin. www.dagensarena.se/innehall/lakemedelsbolagen-kraver-ansvarsfrihet-for-coronavaccin/
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Sköterska kollapsar efter vaccin Hur kollar man upp om själva vaccinet dödar,allt kommer ju att skyllas på corona. sepost.info/dev/video/26jNu7idqHnamrE.html
xxl k
xxl k 2 månader sedan
Bill gates : världens befolkning måste minska Samtidigt säger statsminister Stefan Löfven (S) att vaccinet kommer bli "gratis" för alla invånare.www.bitchute.com/video/FYIGr7Pm0Btj/
Treenighet777 Maranata777
Treenighet777 Maranata777 2 månader sedan
Jag tror inte för en sekund på människor, jag tror på den enda sanna människan och hur Han har skapat mig. Sann människa och Sann Gud på en och samma gång - Jesus Kristus! Ni som tror att farbror staten och gumman vården som mördar äldre som vore det goda gärningar på löpande band, det är inte vård, utan systematiskt medvetet mördande! Vill ni att dessa som får skydd när dom ska injicera vaccin giftet inuti folks kroppars universumssystem, för även om det skulle leda till döden för vissa, för andra till diverse handikapp, så går dom fria som om inget hänt, DET KALLAR JAG ETT SMUTSIGT KONSEKVENSLÖST OCH SAMVETSLÖST SKYDD, som man ordnat för sig själva! Är vissa av dom ändå godtrogna nog att dom själva tar det, så är det ingen som tvingandes står i vägen! När skadan väl ägt rum har du ingen återvändo tillbaka till den hälsan du hade tidigare, och har inget för att beklaga dig för, du har inga rättigheter överhuvudtaget, helt godtroget oskyddad! Jag vägrar att låta främmande preparat injiceras i min skapta kropp! Jag blir inte skrämd, och jag vet vem jag tror på och litar på! Jag litar på den ende som förtjänar att lita på fullt ut i alla omständigheter. Ni som vill föra fram era kroppar som villiga försökskaniner, i tron att ni gör ett gott beslut för er själva, varsågod, men mitt råd är bestämt, låt bli! Rädda desperata människor gör påbjudna självskadliga val, och dom lever redan som fega inburade i sina egna kroppar, godtrogna, vilsna och bedragna som sätter sin tillit till människor, vilket är ett stort ödesdigert misstag!
david nilsson
david nilsson 2 månader sedan
Nu får du skärpa dej Bert, Nu får du läsa på om bakrunden till denna såkallade pandemi och vilka krafter som ligger bakom, detta handlar inte om våran hälsa utan handlar om att ta ifrån oss våra friheter och rättigheter, synd att du tar denna sida när det gäller vaccineringen, tycker förövrigt din kanal är bra men du måste läsa på mer om saker och fördjupa dej inte bara sitta o tycka om allt o allting, lyssna mer på swebbtv där finns det mycket intressant och se
Kristian Ljung
Kristian Ljung 2 månader sedan
Du kan få min spruta också!!! Läs på lite om detta vaccin istället 🙄🙄
margareta halvarsson
margareta halvarsson 2 månader sedan
www.vaken.se/over-5000-covid-19-vaccinerade-i-usa-har-rapporterat-allvarliga-biverkningar/
T. A
T. A 2 månader sedan
Aj då! Och källa på detta.
Solrosen Avajak
Solrosen Avajak 2 månader sedan
BOLIBOMPA SVERIGE ! Ni har dom politiker ni förtjänar ! Sluta gnäll ! Gör något !
Annabella Roos
Annabella Roos 2 månader sedan
Sluta utnyttja Bert Svärd
TheExAquarist
TheExAquarist 2 månader sedan
Hade Bert haft kvar Sommarland så hade han gapat högst om att han inte fick släppa in alla.
Marc West
Marc West 2 månader sedan
Det säger lite om hur ouppdaterad Bert är på politik när han tror att Centerpartiet fortfarande är bönder.
Alien 54
Alien 54 2 månader sedan
Vi som inte ännu inte drabbats( en tidsfråga) bor inte i Stockholm eller Malmö eller Göteborg! Dom rör sig norrut! Tommie Lindh ett exempel! Slutar nog inte där!
true teller
true teller 2 månader sedan
1:32 Ananas REA?
Kvaser
Kvaser 2 månader sedan
Helvete vad många här som inte vågar vaccinera sig. Helt OK, Ni slipper. Men behöver Ni vård i Corona senare kan ni väl ta en Treo.
Krister Glad
Krister Glad 2 månader sedan
Det måste vara lika för alla,fest med 250 gäster ingen gör något.
Vidar Ulvstig
Vidar Ulvstig 2 månader sedan
dom har ingen plan
Peter Jerkku
Peter Jerkku 2 månader sedan
Accepteras inte appseteras
Cilla A
Cilla A 2 månader sedan
Vad tror du att du är! Du har definitivt HYBRIS!!! Du ska väl ändå hålla truten om vad andra ska göra!! Fattar inte varför du inte var kvar Spanien, där kunde du ju sitta i din lägenhet i karantän. Du gnällde över hur det var där o nu sitter du o gnäller på Sverige, du är verkligen komplett galen!!
Tuco Benedicto Ramirez
Tuco Benedicto Ramirez 2 månader sedan
Steng ned 14 dager i helgene! 👍😂😂
Nutthara Khamphrom
Nutthara Khamphrom 2 månader sedan
Försök att inse att när ni kommer upp i fler prenumeranter och börjar få en röst att påverka, blir ni RADERADE. Precis som den bästa kanalen på YT, Swebbtv, blev. Tack för att ni försöker.
mr poly
mr poly 2 månader sedan
Att tvinga folk till att ta vaccinet är olagligt enligt demokratiska lagar,
margareta halvarsson
margareta halvarsson 2 månader sedan
mot grundlagen
Peter Håkansson
Peter Håkansson 2 månader sedan
tyvärr många tycker sverige helt ok , inte lätt att påverka sosse dårarna har lyckats med sin hjärntvätt
Peter Håkansson
Peter Håkansson 2 månader sedan
sd på väg att dö bort . troligen mutade
Peter Håkansson
Peter Håkansson 2 månader sedan
är allt pengar bert , skulle jag vaccinera mig o bli sjuk vad fan hjälper pengar då
Marcus Giselsson
Marcus Giselsson 2 månader sedan
Låt dom som vill ta sprutan,,, jag kommer inte göra det,,efter att läst på om det.,,God Jul alla,
Andliga rummet
Andliga rummet 2 månader sedan
Våga vägra vaccin och munkavle 💪
Andliga rummet
Andliga rummet 2 månader sedan
@Magnus larsson öhh nä. Vad har det med detta att göra
Magnus larsson
Magnus larsson 2 månader sedan
Är du abortmotståndare med
Håkan Spångberg
Håkan Spångberg 2 månader sedan
Vaccinering eller Gulag...?
Lennart Vikström
Lennart Vikström 2 månader sedan
Idag var det drag under galoscherna på Bert...mycket bra men en del riktiga snesparkar!
dp
dp 2 månader sedan
Läkemedelsindustrin, militärindustrin, bankindustrin, oljeindustrin, regeringen & bigtech med flera, har förbrukat sitt förtroende för LÄNGE sen. Just nu håller MEDIA på att gräva sin egen grav tyvärr. Här näst kommer EU och FN att falla. Vilket jävla skämt detta har varit.
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 427tn
Bert - Drevet mot Ebba Busch!
49:34
Berts Värld
visningar 28tn
Bert - Maktfullkomlige Lööf!
46:00
Berts Värld
visningar 55tn
Knarkar sossarna?? - Samtidigt 119
1:18:52
Sverigedemokraterna
visningar 13tn
De gullar med gangsters - Samtidigt 118
1:15:48
Sverigedemokraterna
visningar 12tn
Bert - Öppna skolorna, stäng skidbackarna!
48:10
VARNING! Fi**an luktar fisk! #SNIPPSNACK
13:36
therese lindgren
visningar 161tn
BETYGSÄTTER SUBWAY MENY - 100% ÄRLIG
24:29
Filip Dikmen
visningar 120tn
Eric Saade - Every Minute
3:25
Melodifestivalen
visningar 235tn