Bert - Vilka vann partiledardebatten i riksdagen?

  visningar 36,681

Berts Värld

Månad sedan

Ja, vilka vann i morses när det var partiledardebatten i riksdagen idag?

Intervju med Riks: sepost.info/dev/video/3ImcvZ2AiH2xlbk.html
Följ Berts Värld på sociala medier!
Facebook: bertsvarld
Instagram: bertsvarld
Berts privata Instagram: bertwilliskarlsson
Twitter: bertsvarld
Beställ en personlig hälsning från Bert via Memmo!
Länk: memmo.me/profile/bert-karlsson?c=1
Med Blipp får du alla fördelarna som hos en bilhandlare när du köper eller säljer privat Länk: blipp.se/
Glöm inte att använda koden "BERT" för att få rabatt på tjänsten Blipp om du ska köpa eller sälja bil. När du använder koden så försvinner arvodet som Blipp vanligtvis tar ut när man tjänsten.
Dansbandskungen Facebook: dansbandskungen
Dansbandskungens instagram: dansbandskungen
Dansbandskungen Spotify: open.spotify.com/artist/0TJGsik9gk8T22j7UNrLe6?si=3MKuf0_GQS69j_LqP9fWaA
Leos hemsida: lzkonsult.nu
Leos Instagram: lzkonsult

Kommentarer
grimlund
grimlund 14 dagar sedan
Kan det vara så att Dan Eliasson vet vilka i regeringen som är smygbögar? Om det nu är så att han själv går på bögklubb så kanske han känner fler politiker som delar hans intresse. Det verkar ju som att han har nån hållhake eftersom han aldrig kastas ut i kylan hur mycket fel han än gör.
christer rohdin
christer rohdin 19 dagar sedan
Dan Eliasson är en säkerhetsrisk för Sverige han har inte gjort rätt till avgångsvederlag och pension på flera miljoner kronor han har misskött sitt arbete som generaldirektör en stor nöt. 🇸🇪
Jörgen Jonsson
Jörgen Jonsson 23 dagar sedan
Spanien i total kollaps nu. Titta på den här videon. Spain's Economy is Collapsing and it's only getting worse! Live report from Málaga, Andalucía. SEpost.
Jörgen Jonsson
Jörgen Jonsson 23 dagar sedan
För oss utlandssvenskar är det svårt att återvända till Sverige igen då bostaden i utlandet först måste säljas. Sedan är frågan hur snabbt och smidigt man kan flytta in i ett hem i Sverige. Lägenhet eller villavagn spelar ingen roll. Jag vill inte ha förslag på Linköping, Göteborg, Malmö, Stockholm eller andra flumstäder i Sverige. Kravet är obefintlig kriminalitet. Lämna ett seriöst svar eller svara inte alls.
christer rohdin
christer rohdin 23 dagar sedan
I Sverige har vi ingen demokrati man får inte ha en egen åsikt om politiken och andra problem i samhället alla ska tycka som svenska regeringen tycker det är bedrövligt. Stora Nötter 🌰👎🇸🇪
Lynyrd Skynyrd ́77
Lynyrd Skynyrd ́77 Månad sedan
Bert e tom i Bollen !!
Michael Erikssn
Michael Erikssn Månad sedan
Covid är historiens största BLUFF, Lycka till med IDIOT vaccinet Livsfarligt och helt meningslöst !
Lars Hammarback
Lars Hammarback Månad sedan
reklamen förstör allt hejdå
Rolf Nilsson
Rolf Nilsson Månad sedan
Tvångsvård och tvångsvaccinering. Nu har något gått honom åt huvudet.
Miloslav Patocka
Miloslav Patocka Månad sedan
Fattar inte hur kan du kan placera Löfvén på fjärde plats. Han var ju sämst av alla! Jag är förvånad att han snackade inte om dåliga rötter.
Ami Niq
Ami Niq Månad sedan
👌🏼♥️
Michael Andersson
Michael Andersson Månad sedan
Bert jag tycker du skall titta på Hasse Johansson från gbg som har en jättebra kanal på YT. Hasse tigger inte per swish inte ett öre. Hasse är fattig pensionär och hans kanal är underbar så då e min fråga vad gör din kanal dyrare än fattigpensionären Hasses kanal som dess utom är mkt bättre än din ja du får gärna bli arg men du med dina miljoner vad mer har du o omkostnader för din kanal där du dess utom pratar som en kommunism vad det gäller vaccin tvång???? Vem tror du väljer din skitkanal med swish eller fattigpensionären Hasses kanal?? Ja jag har tagit bort prenumeration på sin kommunist kanal o lyssnar på Hasse i stället som inte tigger pengar men ändå lyckas göra en bra sändning dess utom varje dag. Men du ser dig väll för mer än en pensionär som är rak i sin kanal o gör det utan swish vore roligt höra din åsikt din rika knös
Ingrid Ovemar
Ingrid Ovemar Månad sedan
Makthavarna lyssnar ej på folket det kommer att sluta illa i vårt land!
SV650Biker
SV650Biker Månad sedan
Bert du frågar hur kan de få fortsätta? De fortsätter eftersom de kan, och kommer så göra. Rösta www.medborgerligsamling.se/ Hjälp oss göra om hela statsapparten från grunden det är den enda lösningen.
Christian Andersson
Christian Andersson Månad sedan
När skall du "gris" Bert någonsin ta ansvar för vad du har gjort? Sålt ur det Svenska folket! När du är död kommer dina barn att vara fritt villebråd, har "grisen" tänkt så långt? Jag tror inte det!
Christian Andersson
Christian Andersson Månad sedan
"Örebro mannen" ETT ÄMNE FÖR REGERINGEN - raket karriär? Varför inte? De har ju Dan Eliasson sepost.info/dev/video/w4OZv6x6gobCrrE.html
Roger Molin
Roger Molin Månad sedan
Vad gäller Hultqvist är du helt ute o.cyklar Bert,han begärde vapenfri tjänst efter 57 dagar vid Dalregementet o.fick expeditionstjänst på Krim i Norrköping istället,enl.Wikipedia.
Rolant Pridaen
Rolant Pridaen Månad sedan
förstår inte helt allt detta med Corona! procent tallet döda i sverige per capita 2015 0,9% och i 2020 pandimiens år 0,9% per capita? kan ni hitta ut av hur det hänger samman?
Sniffiez
Sniffiez Månad sedan
Var hittar man tröjan?
Kitumijaši Stokocrvena
Kitumijaši Stokocrvena Månad sedan
Trumpet ÄR på rätt sida.. Läs boken "covid19 the great reset" skriven av Mengela själv (Klaus Schwab) innan du tar 💉💉
Dieter Volke
Dieter Volke Månad sedan
Something are seriously wrong with Berts state of mind when he proclaims "tvångs vaksinering" and nation wide lockdows for a virus that dont exist, well it still not been isolated per scientific standard methods! So ah yeah we are inside the lunacy of "Berts world". Bert is a "limited hangout" or just delusional suffering grandiosity complex which often hapens to some people when they got to much money, they think they are supreme everyone else!
johan argus
johan argus Månad sedan
o isabella flyger mest av alla
johan argus
johan argus Månad sedan
nä dem kan gå till arbetsförmedlingen som alla andra
Ankatrin Skantz
Ankatrin Skantz Månad sedan
Jimmy Åkesson vill nominera Trump till fredspriset. Hur står det till egentligen jag undrar. Moderaten som var med i veckans brott betr. den stora gängkriminaliteten uttalar sig ånyo om att nu måste regeringen agera. Men när han fick frågan i programmet vad han hade för lösning på detta svarade han sig inte ha någon. Det är ju helt absurt eftersom han inte visste hur det skulle gå till. Så slutsatsen blir ju denna att även om S byttes ut mot M skulle resultatet vara detsamma. Vad korkskalligt att tjata om detta när han vet hur verkligheten ser ut. Bert tycker Jimmy har varit tyst för länge. Jag tycker att han borde var tyst för all framtid definitivt. Hur kan Bert hela tiden framhålla Jimmy och Ebba det är horribelt. Jimmy som vill begränsa pressen då kan ju Bert sitta där och bläddra med helt tomma sidor i våra tidningar. Grattis!! Min förhoppning är att svenska folket tänker till vid nästa val. SD borde ligga på en procentsats på 3 det är högt om man betänker vad de står för. Den regering vi har nu är olycklig. Men ingen ville ha Löfven och Kristersson ville ingen heller ha. Då fanns det bara ett val pest eller kolera. Och då enades partierna om att Löfven var den bästa av de två. Kristersson hade ju en bostadsaffär som gav eko och inte var så snygg heller och lite andra grejer i bagaget. Löfven har inte figurerat med några större rubriker. Julhandeln var ett minus. Men eftersom oppositionen inte var speciellt högljudda så hade även de varit på varuhus. Sabuni t.ex var i Täby och handlade. Wallmark moderaten var på Kanarieöarna så det klampades på i klaveren lite varstans. Vi har tyvärr politiker i dag som inte framstår som några supermän eller superkvinnor
Kent Karlsson
Kent Karlsson Månad sedan
Tack Bert för att du vågar säga sanningen.
Kent Karlsson
Kent Karlsson Månad sedan
Problemet med socialdemokraterna är att de säger en sak och gör helt tvärtom.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
10 kvadratmeter till Stefan Stalin.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Bojkotta Stefan o Ulla hos Carina Bergfeldt...stäng tvn...
Vardek Petrovic
Vardek Petrovic Månad sedan
Bert har ju inte svarat på vad han vill ersätta landstingen med.... ska vi ha statligt överförmyndarskap eller? Ska vi återgå till som det var innan? Minns inte bert hur det var före länen kunde rösta för hur deras pengar användes? Ska vi göra som med polisen? Centralisera och lägga ner tills det inte finns en enda polis på landsbygden eller i värsta fall som i märkenäs 35 mil till närmsta aktiva polis en vardagskväll? Om man ska lägga ner landstingen och demokratisera dem så bör man skicka dem till kommunerna, samma som Leif GW sa om polisen, när kommunerna hade pengapungen för polisen fanns det polis i alla kommuner och orter.
Anders Larsson
Anders Larsson Månad sedan
12:57 in i sändningen så säger Bert att han inte har några svar så räkna inte med alternativa lösningar.Han jobbar med att se att nåt är fel.
Peter Svensk
Peter Svensk Månad sedan
Göran Person är en hal idiot, han var väl inte bra... lyssna på valfri intervju, idioten svarar inte rakt på en enda fråga.
Peter Svensk
Peter Svensk Månad sedan
Då är ju rullebo skit, du har ju sagt att man inte behöver bygglov, förklara gärna. Tycker du borde ägna en hel sändning att förklara nackdelarna och de eventuella fördelarna med rullebo. Har försökt hitta info men det är helt omöjligt, hjulen på vagnen ska väl ge någon fördel, som sagt förklara. Och en sak till, varför säger du att du inte röstar på något parti?? Vi sverigedemokrater finner det konstigt då du alltid klagar på alla partier men aldrig på sverigedemokraterna och budskapet i din kanal känns som enbart sverigedemokratisk...
T Mac
T Mac Månad sedan
Pressen måste sluta tjata om USA o Trump, Sverige kan ändå inte påverka det som händer där ! INFÖR RIKSRÄTT så att politiker o tjänstemän i stat o kommun blir ANSVARIGA FÖR DET DOM GÖR. DE måste tänka efter före när det gäller alla beslut o ta ansvar för sina beslut. SLUTA också att snacka om politikeransvar, de har inget ansvar.
Lars Hultgren
Lars Hultgren Månad sedan
Trevlig tröja Bert, var kan man beställa med egna tryck?
Johan Carlbark
Johan Carlbark Månad sedan
Kanalens åsikter sjunker för varje vecka tyvärr (enl mig ca 70% bra) SD bäst efter AfS Tycker man själv ska få bestämma om man vill dö eller ligga i respirator om man är i sina sinnens fulla bruk, själv hade jag självklart valt respiration. Vem vill ta en spruta som ej är till fullo utprovad och som en Regering beställt som ljuger om allt! Mycket snack om Ebba mf, Sverige hade varit nästintill perfekt om folk röstat på Ert parti Bert, Ny Demokrati och sedan SD/AfS som mig, men likt dig själv och ca 80% andra la sin röst som gjort Sverige till det nu halvruttna land det är i. Mvh Johan Carlbark Örebro
Kent Malmqvist
Kent Malmqvist Månad sedan
Gillar din kanal men varför stänga skidbackarna men inte din camping? Ser ingen skillnad på detta
Nice Vibe
Nice Vibe Månad sedan
Vad tycker Bert om Foliehattar ? Dem har ingen talan eller ?
mepe75
mepe75 Månad sedan
Kolla på the Truman show ,fan vad lurade vi har blivit .
Marie Borg
Marie Borg Månad sedan
Mkt möjligt Björn varit bra men A.T.s kontrakt med samma läkemedelsbolag bör vara på drygt 20 år nu .. han har varit ansvarig inköpare 2009 o före det så för unga flickors vacc mot livmoderhalscancer
Per Grängstedt
Per Grängstedt Månad sedan
Rätt Bert! Visst är det en strid mellan stad och land...helt riktigt!
Pierre Börjesson
Pierre Börjesson Månad sedan
Demokrati betyder att majoriteten bestämmer, inte alla
Pierre Börjesson
Pierre Börjesson Månad sedan
Vadå står kvar i Tyskland, Sverige köpte in leopard från Tyskland
Bengt G Nilsson
Bengt G Nilsson Månad sedan
Göran Persson Socialdemokraterna stal/tog pengarna från Pensionärerna när han var Statsminister , jag kan inte förstå att ingen talar om detta eller vill ha pengarna tillbaka, hade varit trevligt nu när de diskuterar att sänka pengarna till våra gamla ! Kanske dax att betala denna skuld !! Han hyllar Bert :(
Bengt G Nilsson
Bengt G Nilsson Månad sedan
Vansinnet fortsätter och du sitter och berömmer politikerna som bara förstör landet Sverige varje dag invandringen 10-15 tusen per månad , stänger Ringhals ! Lööv Pedofilerna och Company borde låsas in NU ! Oppositionen är för mesig också !
eddo1981
eddo1981 Månad sedan
33 procent av skivmarknaden säger han att han hade 😂 Ja 33 säger väl allt vart Bert är någonstans. Ni som vet ni vet vad ja menar 😂
nn nn
nn nn Månad sedan
Alla vet ju iofs att det är ett stort skämt när Tuffe Uffe öppnar käften. En moderatsåpa. Synd.
Robert Karlsson
Robert Karlsson Månad sedan
Jag litar inget på politikerna framöver!!!!! Nån som vet nått om Centerns Feddeerlain??
nn nn
nn nn Månad sedan
Det sista han säger är ju så slående. Människor som byggt samhället. Jobbat i 45 år, betalat skatt, har det nu skralt som pensionär. Sen kommer det hit människor som får gratis tandvård från dagen dom satte sin fot på Sveriges mark. Det säger en del det.
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
Alla människor på denna jord har rätt att ha vilken politisk åsikt dom vill ha. Men dom ska vara demokratiska i sin grund. 🇸🇪
Peter Nielsen
Peter Nielsen Månad sedan
Hvorfor kan man ikke kommentere på Expressens indlæg med Ebba Busch omkring Löfven??
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
Denna gudomliga regering gav pensionärer 100 kronor mer i månaden och höginkomsttagare flera miljarder kronor månaden det är bara att berömma dom stora nötterna i regeringen. 👎🌰🇸🇪
Bengt Frantzen
Bengt Frantzen Månad sedan
Politikerna har själv höjt sin lön med 4 000:- i månaden. I nuläget har Stefan Löven 180 000:- i månaden. Pensionärerna fick mellan 50:- till 75:- i höjning i månaden som Stefan Löven uttryckte som en sjuhelsikes höjning. Hade du varit invandrare med nära till pensionen hade du fått 14 500:- i månaden.Dom har inte betalat skatt i 50 år och ej slitet ut sin kropp. Alltså inte bidragit till välfärden. Det finns ingen rättvisa i Sverige längre.
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
@Bengt Frantzen Stefan Löfven och hans regering skulle ställas till riksrätt och dömas. 🇸🇪
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
@Bengt Frantzen MP S C L för en politik som gynnar höginkomsttagare och flyktingar med höga bidrag och pension, en flykting får direkt kronor runt 14500 när han blir svensk medborgare och har åldern inne för pension, utan ha betalt in någon skatt just till staten det är en stor orättvisa. Det är en bedrövlig politik som regeringen för. Det enda dom tänker på är sin lön och avgångsvederlag och pension. God fortsättning på det nya året
Bengt Frantzen
Bengt Frantzen Månad sedan
Sossarnas mantra är Att ta makten och behålla den till varje pris. Högmod går före fall.
Bengt Frantzen
Bengt Frantzen Månad sedan
Göran Persson-kapitalisten som inte lever som han lär myntade orden”Den som är satt i skuld är inte fri”.
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
MP måste bort från riksdagen dom är bedrövliga i sin politik, gällande klimat och Miljö. 👎🌰🇸🇪
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
Det verkar som svenska politiker har egna lagar gällande lön och vad man får göra under corona Epidemi. 👎🌰🇸🇪
Christer Rohdin
Christer Rohdin Månad sedan
Dan Eliasson bör inte få avgångsvederlag och pension på flera miljoner. Jag tycker att han kan besöka arbetsförmedlingen och söka arbete och gör han inte det blir han utan pengar från A-kassan. 👎🌰🇸🇪
Mats Bengtsson
Mats Bengtsson Månad sedan
Moderatledaren (tuffe uffe) bättre o bättre o bättre, men Bert det är ju fortfarande bara prat !
C F
C F Månad sedan
Samma tugg i varenda eviga program. Hur orkar folk lyssna på Bert? Har man hört ett par av hans program så har man hört allt han har att säga och i mångt och mycket har han ingen aning om vad han pratar om utan bara tycker. Hans program är som att sätta på en skiva på repeat och han tror han ska bli en symbol för att rädda Sverige och vem skulle vilja gå med en tröja med hans bild? Vi får väl hoppas du Bert får stänga ner Ursand då du är så mycket för nedstämgningar och lockdowns 🙏
Chris Persson
Chris Persson Månad sedan
Nu är vi där igen med vaccinationerna. Vi har ju lärt oss att regeringen är sopor och inkompetenta t o m Aftonbladet erkände det idag. Ska man överlåta sitt viktigaste beslut om vaccinet på deras löften då. Blir vi och våra barn kompenserade om det går åt pipan? Nej...knappast... De som får långtidscovid få¨r ju inte ens sjukskrivning. Ska vi slänga all självbevarelsedrift och hoppa i galen tunna då? Skulle inte tro det... Det är ju helt inkonskevent Bert...Hur kan du propagera för att vi ska lita på det där gänget när de bajsat bort precis allt. Nej vet du va...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Damberg tyckte om Eliasson..
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Riksdagen e ett klanbolag.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Heja Trump...
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Swexit
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Kopparberg kollaps fotboll....
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Lufti Kolgini..har slutat Bert.. pågen har tagit över stallet.
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Jävla massa reklam..
Mats Bengtsson
Mats Bengtsson Månad sedan
Bert, det här har pågått så länge nu att du borde ha snappat upp det ! Det är inte Stockholm mot Sverige, det är globalister mot nationalister !
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Lövin bye bye
janne Vik
janne Vik Månad sedan
Vem vill köpa en tröja med feta Bert på.. haha
berrawik
berrawik Månad sedan
Bert är sur på kändisar som är på Bindefelds fester, de är väl därför han inte själv blir bjuden..
Peter Ekberg
Peter Ekberg Månad sedan
Hur kan du sitta och förespråka tvångsvaccination? Helt oacceptabelt!!🇸🇪
Karin Eiengård
Karin Eiengård Månad sedan
Har försökt länge att prenumerara men det funkar inte, men följer er hela tiden. Ni är så bra !
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
"I morse", heter det, fortfarande.
sodomite777
sodomite777 Månad sedan
vilka smådonationer ni får in, om ni nångång får in en donation på 10000 kr så sätter jag in 12000
Grazyna Lindqvist
Grazyna Lindqvist Månad sedan
Bert, har du hört Marcus Allard från örebropartiet ❓
JiHooo
JiHooo Månad sedan
Han har intervjuat honom
Grazyna Lindqvist
Grazyna Lindqvist Månad sedan
Vad tyckte du om Jimmies svar om Internationalen till Stefan 😂
Chris_90
Chris_90 Månad sedan
Bra Bert idag var du bra
N Pantano
N Pantano Månad sedan
Vänsterpartiet är det enda partiet som värnar om folket. Tyvärr värnar dom inte om det SVENSKA folket.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Betyder "sunda" "söndag" danskungen???
Mikael Burman
Mikael Burman Månad sedan
Förmodligen... Dialekt. Inte direkt svårt att förstå vad som sägs, dvs om man har en egen hjärna. :) Men bli inte ledsen, jag kommer hjälpa dig framöver. :)
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Kan du inte ens namnet på Sauk, horribelt dåligt.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Betyder "presisch" "prestige?" Gå en svenskkurs, Bert. Hylla ALDRIG Göran Persson, stöldmakaren av våra pensionsfonder. Du vet INGET, Bert.
Mikael Burman
Mikael Burman Månad sedan
Ahh... du lyckades använda din hjärna för att förstå. :) Grattis!
Jimbop Camouflage
Jimbop Camouflage Månad sedan
Nej, företagare ska INTE styra sverige. Problemet är att det nästan är så idag!!! De behandlar snarare medborgarna som kunder!! Något att krama ur pengar ur och ger så lite som möjligt tillbaka. Manipulation, säljsnack och att ducka för frågor och slingra sig när någon säger ifrån. Om inte värre! De skambelägger dessutom de som vill ha annat än vänster.
Plexus2002
Plexus2002 Månad sedan
Dom tjatar fortfarande om att alla måste vaccineras men få hit skiten först så kan vi ta det... Sitta tjata om att alla ska ta vaccine 4 månader före det kommer är ju meningslöst
Plexus2002
Plexus2002 Månad sedan
Annie Lööf är inget annat än en Landsförrädare. Jag stänger av tvn eller byter kanal direkt så fort jag ser henne öppna käften. Kan ej med henne. Hon var ju tom värre än Maud Olofsson.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
EU är verkligen inte nödvändigt. Sluta diskutera försvaret, Bert. Det kan du inget om.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bert kan inget, varken om corona eller vaccin.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Semlor äter man under fastan. Vet du inte det heller, Bert?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Ska kusken ha hästarna i Rullebo?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Vad menas med "sa?" Förmodligen "ska." "Månar" betyder tydligen "månader."
Mikael Burman
Mikael Burman Månad sedan
Dialekt. Inte direkt svårt att förstå vad som sägs.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Trump ska självklart inte plockas bort, inte ens tillfälligt. Hur ḱorkad får man vara?
N Pantano
N Pantano Månad sedan
@Lynyrd Skynyrd ́77 mupp kallade vi också folk för 1996. Kom på nåt nytt som biter lite bättre.
Lynyrd Skynyrd ́77
Lynyrd Skynyrd ́77 Månad sedan
@N Pantano som du då din jävla Mupp !!
6 Mars Marschen
6 Mars Marschen Månad sedan
Trump e nya Ica Stig med livvakter o rubbet..Ica byter namn till Trumpa och hamburgare Trumpa e nya big varan.
N Pantano
N Pantano Månad sedan
Ungefär som du 🤣
Inget Vettigt
Inget Vettigt Månad sedan
Mycket bra program idag. Tack Bert, Markus och Leo.
Jimbop Camouflage
Jimbop Camouflage Månad sedan
Varför nekar de respirator? I början av corona fick ju inte folk ha respirator för det sas FELAKTIGT att det var skadligt!!? Undrar hur många som fick dö i onödan då!? Undrar hur många som får dö i onödan nu p.g.a. att de tror på detta gamla budskap och tror att de gör något rätt som vägrat respirator. Det är farligt att sprida fel information!! Det blir läxan... Om de nu bryr sig.
Janne Eskilsson
Janne Eskilsson Månad sedan
Hej hoppas att ni har tröjor för fullvuxna 😉👍mer än två xl
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Förståeligt, att din fru sover sig igenom ditt program.
Chatter1
Chatter1 Månad sedan
Bert, du lyssnade på vad folk ville ha för det var tvunget för att kunna tjäna pengar, svenska politiker tjänar pengar oavsedd och utan att behöva lyssna på nån,dom kör sin egen race....
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Blanda inte ihop "tack vare" med "på grund av." Har du inte gått i skolan, Bert? `"Vad är det för samhälle?" NU igen !!! 100 kr mer i pension är väl bra, jag fick 11 kr mer i tjänstepension. Alla har RÄTT att neka både läkarvård, medicin och vaccinering. Det står faktiskt i vår lag. Försök fatta det, Bert !!! Du dricker för mycket mjölk, det blir man åderförkalkad av, Bert. Fyll badkaret i stället, så spar du på varmvattnet.
Peter Jerkku
Peter Jerkku Månad sedan
Du som är så duktig starta en egen sändning på youtube, så kan du i direktsändning visa vad du går för. Du heter säkerligen inte det du utger dig för.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Det är ingen förlust, att Peter Eriksson är borta.
JimRuthless
JimRuthless Månad sedan
Alltid bra drag i galoscherna när Bertan är i farten.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Adaktusson är verkligen ingen gammal senil gubbe. Prata för dig själv, Bert.
Chris_90
Chris_90 Månad sedan
@Mikael Burman Det väl inget att hetsa upp sig för. jag är själv emot abort och bra att det finns människor som driver dessa frågor
Mikael Burman
Mikael Burman Månad sedan
@Chris_90 Han röstade i EU parlamentet för en restriktivare abortlag (dvs, inskränkning på kvinnors fria val), vilket är emot KDs linje i frågan.
Chris_90
Chris_90 Månad sedan
Vad är det som Adaktusson gjort som är så farligt?
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Det är inget fel på Adaktusson. Busch är en vindflöjel.
Chatter1
Chatter1 Månad sedan
Visst fan kommer svenska folket tro på sina kära politiker i fortsättningen med, ty väljarna är som åsnor som man kan lura hur lätt som helst....!!!
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Vad betyder "systäm?"
Mikael Burman
Mikael Burman Månad sedan
System. Dialekt. Inte direkt svårt att förstå vad som sägs.
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Åk du till USA, Bert så sansar de sig nog, ska du se.
Peter Jerkku
Peter Jerkku Månad sedan
Gnällkärriing
Margaretha Christophersen
Margaretha Christophersen Månad sedan
Bert vet inte, att IS finns i Sverige. Vad betyder "te sempel?"
Mikael Burman
Mikael Burman Månad sedan
Det betyder "Till exempel". Dialekt. Inte direkt svårt att förstå vad som sägs.
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 427tn
SPÖKJAKT - HEMSÖKT HOSTEL
1:35:07
LaxTon Ghost Sweden
visningar 15tn
VARNING! Fi**an luktar fisk! #SNIPPSNACK
13:36
therese lindgren
visningar 161tn
Digital pressträff om Palmeutredningen
2:07:32
Se årets första partiledardebatt i riksdagen
3:25:48
Obotlig cancer, Elin Kjos  Framgångspodden | 450
1:52:59
Alexander Pärleros
visningar 13tn
Hotelliggaren - Hela Föreställningen
1:52:30
Robert Gustafsson - Official
visningar 505tn
Bert - Samhällets förfall!
49:14
Berts Värld
visningar 37tn
Bert - Maktfullkomlige Lööf!
46:00
Berts Värld
visningar 55tn
Censur och andra diktaturfasoner - Samtidigt 113
1:04:55
Sverigedemokraterna
visningar 12tn
SPÖKJAKT - HEMSÖKT HOSTEL
1:35:07
LaxTon Ghost Sweden
visningar 15tn
VARNING! Fi**an luktar fisk! #SNIPPSNACK
13:36
therese lindgren
visningar 161tn
HÄFTMANNEN
6:43
IJustWantToBeCool
visningar 77tn
SIDEMEN TINDER IN REAL LIFE 3
57:07
Sidemen
visningar 20mn
VI MÖTER ANIS & MARGAUX I PADEL.
1:19:11
First To Mine The Diamond, Keeps It
16:22
JustDustin
visningar 1,1mn
Malaika
3:10
Ant Wan - Topic
visningar 49tn